Şimdi Ara

Xbox One'a MKV desteği geliyor!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gamescom etkinliği geldi ve yapılan açıklamaların ardından Xbox One'a, Xbox 360'daki gibi USB ve DLNA desteği geleceği duyuruldu ancak bir farkla Xbox One'a MKV, MPEG 2 TS dahil bir çok yeni dosya formatı desteği geleceği açıklandı.

Bu açıkçası senelerdir beklenen ancak şu ana kadar bir türlü resmi olarak desteklenmeyen formatların gelmesi Konsolu özellikle film tutkunu oyuncular için de bir Entertainment device yani Eğlence aletine dönüştürecek gibi görünüyor.

Xbox One'da yer alacak formatlar:

3gp audio
    3gp video
    3gp2
    aac
    adts
    animated gif
    asf
    avi divx
    avi dv
    avi uncompressed
    avi xvid
    bmp
    jpg
    gif
    h264 avchd
    mjpeg
    mkv
    mov
    mp3
    mpeg 1 ps
    mpeg 2
    mpeg 2 hd
    mpeg 2 ts
    mpeg 4 h264 aac
    mpeg 4 sp
    png
    tiff
    wav
    wma
    wma lossless
    wma pro
    wma voice
    wmv
    wmv hd

Bu formatlar dışında Xbox One'ın duyurduğu bir diğer dikkat çekici özellik ise, Xbox One Tuner adaptör ile Xbox One'a bağlamış olduğunuz TV'nizi local network yani ev içi ağında herhangi bir mobil cihazdan Xbox SmartGlass app vasıtasıyla TV'nizi seyredebileceksiniz.

Bu güncellemenin 2 ay içerisinde çıkması bekleniyor, Türkiye'de de Eylül ayında satışına resmi olarak başlanacak Xbox One'ı almayı düşünen ve düşünmeyenler için bir daha değerlendirmek ve karar vermek için güzel bir haber.

Alıntı: MyXbox

Burada da MajorNelson'da gelecek tüm özelliklerin bir listesi mevcut:
    MajorNelson

• Zamaninda PC harici platformlarda MKV oynatmak icin resmen maymun oluyorduk resmi olarak bu destegin sunulmasi gec de olsa guzel oldu.
  • yıl sonunda gelecek diye biliyorum bu özelliği.
  • subtitle desteği hakkında bir bilgi yok sanırsam
  • tambir multimedya odağına dönüştü konsol :D
  • Müthiş bir özellik daha geliyor desenize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fanboy lvl 184890.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ozelligin gelicek olmasi iyi oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EA Access PS4 e kaymamı engellemişti, şimdi de mkv desteği geldi. Bir de altyazı gelsin, vereyim siparişi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilmeyen arkadaşlara söylüyorum. Format Factory adlı programla altyazıyı gömüp formatı mp4'e çeviriyorum. Kalite kaybıda olmuyor. Böylece filmi Xbox'ımdan izliyorum.
  • Halo 5 desteğide isteriz bu nadide konsola.
  • XO su olan herkesde kaliteli LCD veya LED vardır. Hepsini desteklermi bilmem ama benim TVm 1080p DTS filmleri altyazıyla rahat rahat oynatıyor. "Ooo waw" denilecek bir durum yok bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xbox One

Müthiş bir özellik daha geliyor desenize.

hee müthiş özellik. yoksa nerde oynatacaktık mkvleri...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.