Şimdi Ara

Xbox One alıyorum yardımcı olur musunuz ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi akşamlar bugün xone almayı düşünüyorum kinectli paketini ancak us yemi açayım yoksa türkiyeyemi dilini türkçe yaparsam kinecte ingilizce seslensem algılarmı birde epey güncelleme var mı ?

• Us yapacan, tr'ye aldığında kinect Türkçe algılayamadığı için etkisiz hale geçiyor.
    İkincisi istediğin zaman ayarlardan trye geçersin bunda sınırlama yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye açarsan oyunlardaki fiyatları görünce dudağın uçuklar. US aç
  • Arkadaşlar konsolu aldım gayet şık ve güzel kinect'te güzel ancak sorularım olacak

1-bana 14 günlük gold üyelik çıktı tanımlattım ancak us ye geçince bu üyelik gidiyor mu bilmiyorum türkiyede 100 tl ye 1 yıl usde 100 dolara 1 yıl ben usden oyun almak istiyorum ancak 100 doları 100x2.5=250 tl 1 yıl gold üyelik oluyor galiba ? birde oyunlar mesela gta v 60 dolar 60x2.5=125 tl civarı

2-nickim=AhmetXone35 eklersiniz insallah doğru yapmışımdır değiştirdim ama

3-bende ryse var forza hızlı öfkeli paketini son anda bedavaya aldım ancak horizon 2 sadece demosu var

4- ininal kartla us storedan oyun alabilir miyim

5- bu kinect için apart nereden alabilirim tv üstünde tutmak için

• quote:

Orijinalden alıntı: reiss35

Arkadaşlar konsolu aldım gayet şık ve güzel kinect'te güzel ancak sorularım olacak

1-bana 14 günlük gold üyelik çıktı tanımlattım ancak us ye geçince bu üyelik gidiyor mu bilmiyorum türkiyede 100 tl ye 1 yıl usde 100 dolara 1 yıl ben usden oyun almak istiyorum ancak 100 doları 100x2.5=250 tl 1 yıl gold üyelik oluyor galiba ? birde oyunlar mesela gta v 60 dolar 60x2.5=125 tl civarı

2-nickim=AhmetXone35 eklersiniz insallah doğru yapmışımdır değiştirdim ama

3-bende ryse var forza hızlı öfkeli paketini son anda bedavaya aldım ancak horizon 2 sadece demosu var

4- ininal kartla us storedan oyun alabilir miyim

5- bu kinect için apart nereden alabilirim tv üstünde tutmak için

Oncelikle hayırlı olsun xboxone dilerim hep iyi kullanirsin bildiğim soruları cevaplayim

1 Nerde ucuzsa ordan al xbox one in en büyük avantajı bu zaten
    Kinect içinde tv sehpası üstünde tv nin altında duruyor dans oyunlarida sorunsuz çalışıyor
    izmir de yaşıyorsanız elden oyun takas yapabiliriz ben bu konuda zorlanıyorum izmirde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.