Şimdi Ara

Xbox One Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

4 gün önce Xbox One aldım,yanında da gta 5 verdiler iyi güzel de konsolu pek çözemedim.Şimdi sorularım şunlar

1.Blu-ray olarak aldığımız oyunu xboxun kendi sabit diskine yükleyebiliyor muyuz?
    2.Xbox One videolarını izlediğimde arayüz çok daha farklıydı,sanırım yeni gelen güncellemelerle değişmiş baya.İlk zamanki (Windows 8'in metro arayüzünün aynısı olan) versiyona çevirebiliyor muyuz?
    3.Oyunlarda genel olarak bir düşük fps olayı var.Konsol oyunculuğu böyle mi yoksa konsolda mı bir sorun var?Yani oynatmayacak kadar değil de biraz garip geldi açıkçası.Bazı oyunlarda baya bi hissediliyor kastığı.Özellikle Thief oynarken konsol iyi performans vermiyor.
    4.Xbox'un internet tarayıcısından video oynatamıyorum.Adobe Flash Player tarzı şeyler yükleyebilir miyim konsola?Ya da videoları açmak için bir yol var mı?(Youtube videoları değil)
    5.Konsolun yanında verilen kulaklığa konsolun tüm sesini verebiliyor muyuz?

Bilgisi olan arkadaşlar cevaplandırırsa sevinirim

• Güncel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. Oyunu disk şeklinde aldıysan bluray olmadan çalıştıramazsın. Sadece xbox live dan alıp indirirsen bluray a gerek yok. Tam yükleme olayı yok doğal olarak.

2. İlk zaman ki arayüzü bilmiyorum fakat Güncelleme den sonra geriye dönüş olmaz sanırım. Ayarlarda yoksa yapacak bi şey yok.

3. Fps olayları ile ilgilenmiyorum bi şey diyemem net bilgim yok.

• Halay Çeken Astronot kullanıcısına yanıt
    1- Disc olmadan oynayamazsiniz.
    2- Eskiye dönmez maalesef
    3- Evet maalesef konsollar da böyle ben PS4'de Just Cause 3 oynuyorum kasım, kasım kasiliyor oyun.
    4- Yükleyemezsiniz.
    5- Denemediğim için birşey söyleyemem ama yapılır diye düşünüyorum.

• Source kullanıcısına yanıt
    Hocam yorumunuz için çok teşekkürler fakat aklıma takılan iki soru daha var.Adaptörün sürekli bağlı durması sistemin çalışmasını engeller mi?(Öyle bir makinaya neden sarj olayını koymuşlar anlamadım kim taşıyacaksa) ve Snap özelliğini nerden kullanabilirim?İlk zamanlarda uygulamanın üstüne gelip seçenekler deyince "Add to Snap" tarzında bir şey varmış.Şimdi yok sanırım o.Nerden yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halay Çeken Astronot

Hocam yorumunuz için çok teşekkürler fakat aklıma takılan iki soru daha var.Adaptörün sürekli bağlı durması sistemin çalışmasını engeller mi?(Öyle bir makinaya neden sarj olayını koymuşlar anlamadım kim taşıyacaksa) ve Snap özelliğini nerden kullanabilirim?İlk zamanlarda uygulamanın üstüne gelip seçenekler deyince "Add to Snap" tarzında bir şey varmış.Şimdi yok sanırım o.Nerden yapabilirim?

Şarj???

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sarj derken ana menüdeyken sağ üstteki ibareyi diyorum.Sanırım adaptör kullanmadan da kullanabiliyoruz makinayı laptop gibi yani.
  • quote:

Hocam sarj derken ana menüdeyken sağ üstteki ibareyi diyorum.Sanırım adaptör kullanmadan da kullanabiliyoruz makinayı laptop gibi yani.

O kontrolcünün pil seviyesi.

• quote:

İyi Günler,

4 gün önce Xbox One aldım,yanında da gta 5 verdiler iyi güzel de konsolu pek çözemedim.Şimdi sorularım şunlar

1.Blu-ray olarak aldığımız oyunu xboxun kendi sabit diskine yükleyebiliyor muyuz?
    2.Xbox One videolarını izlediğimde arayüz çok daha farklıydı,sanırım yeni gelen güncellemelerle değişmiş baya.İlk zamanki (Windows 8'in metro arayüzünün aynısı olan) versiyona çevirebiliyor muyuz?
    3.Oyunlarda genel olarak bir düşük fps olayı var.Konsol oyunculuğu böyle mi yoksa konsolda mı bir sorun var?Yani oynatmayacak kadar değil de biraz garip geldi açıkçası.Bazı oyunlarda baya bi hissediliyor kastığı.Özellikle Thief oynarken konsol iyi performans vermiyor.
    4.Xbox'un internet tarayıcısından video oynatamıyorum.Adobe Flash Player tarzı şeyler yükleyebilir miyim konsola?Ya da videoları açmak için bir yol var mı?(Youtube videoları değil)
    5.Konsolun yanında verilen kulaklığa konsolun tüm sesini verebiliyor muyuz?

Bilgisi olan arkadaşlar cevaplandırırsa sevinirim

1 evet yüklersin ama cd içinde takılı olmak zorunda
    2 geri dönüş yok
    3 konsolda fps düşüktür ama alışırsın
    4 adobe yüklenmez Html 5 sayfalara bak
    5 sadece sohbet sesi verir

• Diğer soruları arkadaşlar cevaplamış zaten tekrar dememe gerek yok. Sadece yanlış verilen cevabı düzelteyim.

2: Offline Update Diagnostic olayı var. Bunu kullanarak eski sürüme dönebilirsin.

Firmware i kendin indirip kendin kuruyorsun. Gayri Resmi bir olay değil. Microsoft'un kendi sitesinde anlatımı var. Ama biraz zahmetli. Ben harici diski tanıyamınca az kalsın yapacaktım. Gözüme kolay göründü. Sonra daha kolay bir yol bulup onu izleyerek çözdüm sorunu.
  • 4spenox kullanıcısına yanıt
    Bu şekilde online oynamaya devam edebilirmisin?

• Yorumlarınız için teşekkürler.Bir de son olarak EA Access almayarak çok şey kaybediyor muyum sizce?Şuan 1 yıllık gold üyeliğim var ama EA Accessin tek avantajı oyunları önceden oynatabilmesi ve oyunlarında %10 indirim sağlaması.Pek cazip görünmedi gözüme.Siz ne düşünüyorsunuz?
  • quote:

Yorumlarınız için teşekkürler.Bir de son olarak EA Access almayarak çok şey kaybediyor muyum sizce?Şuan 1 yıllık gold üyeliğim var ama EA Accessin tek avantajı oyunları önceden oynatabilmesi ve oyunlarında %10 indirim sağlaması.Pek cazip görünmedi gözüme.Siz ne düşünüyorsunuz?

Cazip olmazmı, Fifa 15, nba2015, BF4 vs. bunları EA'ya üyeliğin olduğu sürece oynayabiliyorsun. Senelik 65 TL'ye
    bence çok uygun.
    Bakarsın yakında Battlefrontda gelir.
  • aKaSa kullanıcısına yanıt
    Hocam peki bu vaulttaki oyunlar belirli bir süre için mi (1 ay örneğin) yoksa ea üyeliğim olduğu sürece hep mi?

• quote:

Hocam peki bu vaulttaki oyunlar belirli bir süre için mi (1 ay örneğin) yoksa ea üyeliğim olduğu sürece hep mi?

Üyeliğin devam ettiği sürece.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.