Şimdi Ara

Xbox one ile tanışmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıkta da belirttiğim gibi XBox dünyasına ben de giriş yaptım . Fakat bazı konularda kafam karıştı bu konularda yardımcı olursanız çok mutlu olurum .

1-) Xbox Live hesabını hiç bir şey bilmediğim için TR olarak aldım ve iki adet oyunu (Fıfa 15 ve Dance Spotlight) yükledim , forumlarda USA veya UK hesaplarından bahsediliyor . Ne işe yarıyor bu hesaplar TR'den bir farkı var mı ? Varsa işlemleri nasıl yapabilirim.
    2-) Satın alınan appsleri yarın obür gün silersem başka zaman tekrar yükleyebilir miyim? (Apple mantığı)
    3-) Gold hesap almadan multiplayer oyun kesinlikle oynayamıyor muyuz ?
    4-) Achivementları yaptıkça puan kazanılıyormuş , bu puanlar ile uygulama fln mı alınıyor yoksa tamamen kişinin puanını mı gösteriyor ?

Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkürler.

Allah şimdiden razı olsun :)

• fransuva7 F kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun.Keyifli oyunlar dilerim.

Us/uk hesap ile Tr hesap arasında LIVE'dan oyun alırken fiyat olarak farklılık oluyor(us hesap daha uygun oluyor).

2-evet

3-hayır.İlla gold üyelik almalısın;)

4-ach.lar sadece gostermelik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkürler cevabın için arkadaşım .

Bu US / UK hesaplarında çok daha fazla bedava demo oyunlardan fln bahsediliyor. Birde yurtdışı uyumlu oyunlar TR hesaplarında gözükmediği fln belirtiliyor.

Bu hesabı açmak için nasıl bir işlem yapmalıyım ? United Kingdom adresli bir mail adresi aldım bu arada Xbox a bu mail ile giriş yaptığımda menu hala türkçe ve mağaza hala türkiyeye ait gözüküyor.

Neler yapmam lazım acaba ?

----

Öte yandan , TR hesabına iki adet oyun yükledim demiştim ya bunları yeni açacağım US/Uk hesabına aktarabilir miyim ?

Şimdiden çok teşekkürler .

@Sir Maximus
  • fransuva7 F kullanıcısına yanıt
    Xbox 🎮 One'da konsolun bölge ayarlarından Usa'yı seçip o bolgeden uygun fiyatlı(hatta araştırın India/Hong Kong bolgeleri var bi de) oyun edinebilirsin diye biliyorum.Yani e mail adresiyle ilgisi yok.(Yine de One'ı olan arkadaşlara sorabilirsin forumda.)

İndirdiğin içerik hesaba işlenir..Buyuk ihtimalle geçer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kol pille çalışır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.