Bildirim
Xbox One LB/RB buton sorunu
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Garantisi varsa gönder Microsoft Türkiye degistiriyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar bende one s kolunun yanına sonradan ekstradan siyah kol almıştım şuan garantiye göndermek istiyorum dalar aldığım kolum faturasını ve kutusunu sanırım atmışım seri numarasından garantisi görünür mü direkt yollanıyor mu ???
Garanti varsa gönderebilirsin. Garantin yoksa ve azıcık lehim elektrik işlerinden anlayan biriysen YouTube da Videolar var tamir temizlik sökme takma ile ilgili
muhteşem servisleri var. rb tuşumda problem vardı. Gönderdim anında değiştiler sıfırıyla. Garanti belgemi kaybetmiştim problem çıkarmadılar tebrik etmek lazım -
Kağıt sıkıştır Lt ve Lb tuşları arasına
Hocam merhaba, aynı sorun benim kolda da var, nereden iletişim kurdunuz ben müşteri hizmetlerini arıyorum açmıyor. Veya direkt olarak götürebileceğim bir merkez var mı?
-
acaba yazılımsal bir sorun mu? bende de lb tuşu 3-4 seferde bir basmaya başladı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X