Bildirim
XBOX One S All Digital Isınıyor
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bu ay farkettim ısındığını mart, nisanda falan ısınmıyordu ve odam soguktu
bide konsolu hızlı açılış moduna getirdigimde de ısınıyor oyun indirdigim için -
Isındığını nasıl anladınız? Oyunlarda kasma yapmıyorsa dert etmeye gerek yok bence.quote:
Orijinalden alıntı: Supangleci Albay
Bu ay farkettim ısındığını mart, nisanda falan ısınmıyordu ve odam soguktu
bide konsolu hızlı açılış moduna getirdigimde de ısınıyor oyun indirdigim için
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
hava çok sıcak hocam. ısınması normal.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ellie_Williams -- 18 Mayıs 2020; 13:43:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunlarda kasma yapmıyor . Elimi fanına koyunca yüksek bi sıcaklık var tahmini 40 - 45 derece -
Evet hocam korkuyorum patlar falan günde 6 saat oynardım şuan 2 saat -
Arkadaşlar peki bu xboxı pc de oynayamam mı? İlla tvye mi bağlanması gerekiyor -
nasıl yani monitöremi takıcaksınızquote:
Orijinalden alıntı: Supangleci Albay
Arkadaşlar peki bu xboxı pc de oynayamam mı? İlla tvye mi bağlanması gerekiyor -
Evet Hocam Monitorüme takmak istiyorum bazen tv müsait olamadıgı için -
bağlanır tabiki. -
Merhaba,cihaz hızlı açılış modunda ise ısınması normaldir. Kapalı olsa bile oyun indirilebilir olduğu için ve hızlı açılış halinde beklediği için ısınması normaldir. Oyun oynarken ısınmasından bahsediyorsan eğer FPS düşüşleri yoksa dert etmene gerek yok her makina ısınır. Normalin üzerinde olduğunu düşünüyorsan servise gönder
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X