Şimdi Ara

XBox One S'e 3.5 jack hoparlör bağlamak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hayatımda ilk defa Xbox One S satın aldım ve şu anda bilgisayarımda kullanmakta olduğum Logitech Z211 2.1 Speaker (3.5 jack var sadece 1 adet sağ sol ayrımı yok) bunu xbox'a bağlamak için hangi parçaları satın almam gerekiyor isimlerini söyleyebilir misiniz? (hatta link atabilirseniz muhteşem olur)

Çok teşekkürler

• Aslında TV'ye bağlayacağım Xbox ı hdmi ile ama TV'nin sesi yok bozuldu yani ondan ekstra bir hoparlör kullanmam gerekiyor bu attığınız farklı bir şey galiba
  • Eski nesil Led TVlerde oluyordu 3.5 mm çıkış. Tvnin optik çıkışını 3.5mm çeviren bir aparat var mı bilmiyorum. En kötü gamepade bağlayacaksınız ki o da ne kadar verimli olur tartışılır. (Benim konsol 2013 aralık alınma olduğundan gamepadimde 3.5 mm çıkış bile yok :) )
  • Cevap :
    Ses sisteminiz varsa dijital ses kablosuyla xbox tan ona bağlayabilirsiniz
    Yoksa : Xbox One S gamepad çıkışına herhangi bir kulaklık takabilirsiniz(3.5 jack ile, eğer kulaklığın ucunda 4 çizgi varsa mikrofon da çalışır)

Bir diğer seçenek de TV-monitör ün arkasına bakın eğer kulaklık girişi varsa(bende varmış çok şaşırdım) hoparlörünüzü takıp normal bir şekilde kullanabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XBOX ONE 7.1 SES SORUNSALI
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.