Hayatımda ilk defa Xbox One S satın aldım ve şu anda bilgisayarımda kullanmakta olduğum Logitech Z211 2.1 Speaker (3.5 jack var sadece 1 adet sağ sol ayrımı yok) bunu xbox'a bağlamak için hangi parçaları satın almam gerekiyor isimlerini söyleyebilir misiniz? (hatta link atabilirseniz muhteşem olur)
Aslında TV'ye bağlayacağım Xbox ı hdmi ile ama TV'nin sesi yok bozuldu yani ondan ekstra bir hoparlör kullanmam gerekiyor bu attığınız farklı bir şey galiba
Eski nesil Led TVlerde oluyordu 3.5 mm çıkış. Tvnin optik çıkışını 3.5mm çeviren bir aparat var mı bilmiyorum. En kötü gamepade bağlayacaksınız ki o da ne kadar verimli olur tartışılır. (Benim konsol 2013 aralık alınma olduğundan gamepadimde 3.5 mm çıkış bile yok :) )
Cevap : Ses sisteminiz varsa dijital ses kablosuyla xbox tan ona bağlayabilirsiniz Yoksa : Xbox One S gamepad çıkışına herhangi bir kulaklık takabilirsiniz(3.5 jack ile, eğer kulaklığın ucunda 4 çizgi varsa mikrofon da çalışır)
Bir diğer seçenek de TV-monitör ün arkasına bakın eğer kulaklık girişi varsa(bende varmış çok şaşırdım) hoparlörünüzü takıp normal bir şekilde kullanabilirsiniz.