Şimdi Ara

Xbox one s elektrik kesintisi sonrası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xbox one s alalı 5 gün falan oldu 2 gün önce 3 defa elektrik gidip geldi herseferinde xboxu tekrar açtım anlayacağınız 3 defa xbox elektrik kesintisinden etkilendi sonra tekrar açtığımdan bu yana oyunlarda ara sıra donmalar ve takılmalar oluşmaya başladı cihazı alalı 1 hafta olmadı bozulması bukadar kolaymı
    Mesela forza horizon 4te sinematik sahnelerde yarışlara girerken arabayı gösterirken ara ara 4 saniye sürecek kadar uzun donmalar oluşuyor bugğn metro exodus indirdim gene oyundan bir zevk alamadım sık sık takılmalar oluşuyor arkadaşlar bunun bir çözümü falan yokmu stres oldum. Neyapmamı tavsiye ederdiniz sizdede varmı böyle donma takılma vs

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• harici hdd var ise oyunları hariciye taşı sonra konsolu sıfırla , yada oyunları taşıdıktan sonra harici hdd den çalıştır bir dene takılma donma varmı
  • Makinayi mutlaka akim korumali prizde kullanin. Senin cihaz servislik olmus , buyuk islhtimal hdd bozuldu. Tik tik tik ses geliyorsa bekleme . Ayrica 3-4 kez elektrik kesintisi normal degil . Kombi v.b aletler bile bozuluyor 1 kere elektrik gidince

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • classlord kullanıcısına yanıt
    Hocam değiştirme yaparlarmı 5 gün önce almıştım konsolu

• quote:

Orijinalden alıntı: Hoxrainn

Hocam değiştirme yaparlarmı 5 gün önce almıştım konsolu
    Yaparlar . 2 sene içersinde arızalarda değişim oluyor . Aldığıniz yerle görüşün veya micrasoftun sitesinden kayıt yapın cihazı. ardından da ariza ve değişim kaydini secin sizi yonlendiriyor ups kodu geliyor o kodla gonseriyorsunuz 3 gune geliyor

Bu işlerden pek anlamıyorum. Aldığın yer yani mrdia marktlamı görüşmek daha iyi olur yada microsoftun sitesinden yapim

• quote:

Orijinalden alıntı: Hoxrainn

Bu işlerden pek anlamıyorum. Aldığın yer yani mrdia marktlamı görüşmek daha iyi olur yada microsoftun sitesinden yapim
    Once media market musteri hizmetlerini ara . Makina bozuldu oyunlarda donma v.b yapiyor oynatmayacak derecede de tabi elektirk kesintisinden bahsetme .
    Yeni aldim degisim istiyorum de bu sekilde degistir
    Sonuc alamazsan siteye gidersin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Tamamdır hocam teşekkğrler. Umarım bir sonuç alırım

• Kendiniz yapın.Öteki türlü arada aracı olduğu için süre uzar.
    İlk olarak konsolu xbox.com dan giriş yaparak cihazı kayıt edin.Ardından garanti onarım vb birşey olcak ordan bilgileri girin mailinize bi kod gelcek ups kargoya o kod ile ücretsiz gönderim yapçaksiniz.Birde kargodan başka arıza kodu gelcek o koduda bi kağida yazıp gönderceğiniz koliye yapıştırın.
    Eidt:yukardaki arkaşın dediği gibi ilk media marketten değişim isteğin yapmazlarsa kendiniz yollarsınız garantiye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ge0ws -- 14 Haziran 2019; 21:54:57 >
  • Dahili hdd cortlamış servislik olmuş o ürün geçmiş olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.