Şimdi Ara

Xbox one s kapattıktan sonra fişini çekince ses geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Xbox one s"i contollerdan kapatıyorum. Kapattıktan sonra Xbox dan duyulmucak kadar sessiz bir ses geliyor, kulağimi xboxa dayayinca duyulabiliyoe sadece. Bu ses saatlerce devam ediyor. Ben de evden çıkarken fişleri çekiyorum ama xboxun fişini çekince sanki açıkken çekmişim gibi, zorla kapanmış gibi bir ses geliyor. Bu ses normal mi? (Kapattıktan saatler sonra fişi çekiyorum)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hizli acilistan, enerji tasarrufu moduna al. Ayarlardan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Hizli acilistan, enerji tasarrufu moduna al. Ayarlardan.

Bende onu düşündüm ama zaten güç tasarrufunda

• awolnation1245 A kullanıcısına yanıt
    SİSTEMİ HAZIR TUTTUGU İÇİN FAN ÇALIŞIR YAVAŞ Bİ ŞEKİLDE, ZATEN ONE S TE FAN SORUNU VAR. GARANTİSİ BİTİNCE BEN FANI DEĞİŞTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM YOUTUBE DA VİDEOLARI VAR
  • Ya arkadaslar psikopatlasmayin. Adamlar bu urunu piyasaya surmeden 100 defa deniyorlar. Onemli olan calismasinda sorun olmasin . Size ne nasil calistigindan

Keyfini cikarin hayatin , kendi kendinize sorun yaratmayin

• quote:

Orijinalden alıntı: EThaNHuNT30

Ya arkadaslar psikopatlasmayin. Adamlar bu urunu piyasaya surmeden 100 defa deniyorlar. Onemli olan calismasinda sorun olmasin . Size ne nasil calistigindan

bu sorun sadece bu arkadaşlarda yok internette baya kişi yaşadı bu sorunu kafalarında yarattığı bir sorun değil.
    https://www.youtube.com/watch?v=73l3to0jyuk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noobs Gona Wild

quote:

Ya arkadaslar psikopatlasmayin. Adamlar bu urunu piyasaya surmeden 100 defa deniyorlar. Onemli olan calismasinda sorun olmasin . Size ne nasil calistigindan

bu sorun sadece bu arkadaşlarda yok internette baya kişi yaşadı bu sorunu kafalarında yarattığı bir sorun değil.

Bu ses bendede var ama kulağını makineye dayadıgın zaman duyuluyor. Yerine oturunca en ufak ses duyulmuyor. Önemli olan fanın çalışması ,çalışmadığı zaman sıkıntı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: classlord

quote:

quote:

bu sorun sadece bu arkadaşlarda yok internette baya kişi yaşadı bu sorunu kafalarında yarattığı bir sorun değil.https://www.youtube.com/watch?v=73l3to0jyuk

Bu ses bendede var ama kulağını makineye dayadıgın zaman duyuluyor. Yerine oturunca en ufak ses duyulmuyor. Önemli olan fanın çalışması ,çalışmadığı zaman sıkıntı

eğer garanti bitmediyse yollamakta yarar var.garanti bittikden sonra bozulması çok sıkıntı yaratır.işinizi şansa bırakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noobs Gona Wild -- 20 Temmuz 2017; 11:54:23 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

bu sorun sadece bu arkadaşlarda yok internette baya kişi yaşadı bu sorunu kafalarında yarattığı bir sorun değil.https://www.youtube.com/watch?v=73l3to0jyuk

eğer garanti bitmediyse yollamakta yarar var.garanti bittikden sonra bozulması çok sıkıntı yaratır.işinizi şansa bırakmayın

Bu normal fan sesi , ps4 deki sesin yanında sinek vızıltısı sayılır , bence çok normal çünkü güç kaynağı cihazın içinde normal xbox öne da dışındaydı. Servise gondersem bi şey yapmadan geri gönderirler. Once bi arayıp servise sorun

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu normal fan sesi , ps4 deki sesin yanında sinek vızıltısı sayılır , bence çok normal çünkü güç kaynağı cihazın içinde normal xbox öne da dışındaydı. Servise gondersem bi şey yapmadan geri gönderirler. Once bi arayıp servise sorun

Tamamda arkadaş cihaz kapalıyken geliyor demiş ve güç tasarrufu modundaymış.benim cihaz kapaliyken hiç bir ses çıkmıyor.eger çıkıyorsa zaten sıkıntı vardir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noobs Gona Wild -- 20 Temmuz 2017; 13:19:25 >

• S'lerin güç kaynakları kasanın içinde olduğu için muhtemelen duyulan güç kaynağının fan sesi,siz sistemi kapatsanız dahi o güç kaynağını soğutmak için çalışmaya devam eder

• quote:

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

S'lerin güç kaynakları kasanın içinde olduğu için muhtemelen duyulan güç kaynağının fan sesi,siz sistemi kapatsanız dahi o güç kaynağını soğutmak için çalışmaya devam eder

Eğer fandan geliyor ise bence sorun yok. Ama asıl güç kaynağı uyku modunda Coil Whine yapıyor ise problem. Fan sesi değişmez ama coil whine ileride siddetini artırır ise rahatsız edebilir.
  • Ben başka bişey sorucaktım x boxumu hızlı açılış modunda kullanıyorum kapatınca fan sesi bnede de geliyor az şekilde, bu modda kullanmamın bi sıkıntısı varmı
  • otobur_tavuk O kullanıcısına yanıt
    örnekle anlatım:
    Xbox One'ım çıkış gününden 2016 Aralık'a kadar
    Xbox One S'im Aralık 2016'dan bugüne kadar
    Xbox One X'im çıkış gününden bugüne kadar
    hep hızlı açılış modundaydı, o modda da olmaya devam edecekler... sorun yaratacak olsa o modu koymazlar :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.