Arkadaşlar bütçem gereği ikinciel xbox almayı düşünüyorum. Ancak iki ilan arasında kaldım bir tanesi: Xbox one 500 gb 1 kol pubg,far cry4 ve far cry primal oyunları veriyor 650. Diğer ilan ise ; Xbox one s Gri renk olan özel model 500gb 1 adet v2 kol oyunsuz 850tl. 4k tv yok bende. Bütçem 850 tl one s alırsam oyun konusunda zorlanacağım ama içimden one s almak geliyor daha yeni bir konsol sonuçta uzun süre dayanacağını düşünüyorum ancak düz one da oyun veriliyor ve artan bütçem ile rahatça oyun almama olanak sağlıyor. Arkadaşlar sizin görüşünüz nedir ? Hangi cihazı almamı önerirsiniz ? Xbox one alırsam performans veya grafik bakımından one s e kıyasla eksiklik çeker miyim ? Teşekkürler!!
Eğer Xbox Scarlett alacaksan çıkınca eski kasa al. Çıkınca ya da kısa süre sonra yeni nesle geçmeyeceksen Xbox One S al derim.
İkisi arasında çok bir fark yok, bazı oyunlarda 3-4 FPS oynaması oluyor. Ultimate pass alırsın, yanında oyun olup olmaması önemli değil, 2 aylık 11 tl şuan. Bence One S al, ama fat kasa da işini görür kalan parayla başka oyunlarda alabilirsin.
dostum şu hesapları kendince yap öyle al
650+ 65 ea acces 179 gold 15 eylülden sonra 179 tl 1 senelik sonra 1 aylık gamepass ulti alıp 1 aylık üyeligi yükselt diyip 1 senede gamepassın olur kafadan
900 e geliyor düz one
one s ise 1099 a geliyor
arada 200 tl fark var bu 200 tl fark için düz one almaya deymez
asko56
kullanıcısına yanıt
One S ile One arasında 200 lira fark olacağını sanmıyorum. 200 lira fark ile satın alacağınız iki konsolda One eski sahibinden çok oyun bulundurur.
Gunpower-storm
kullanıcısına yanıt
arkadasın yazdıgı fiyatlara göre yaıldıgında one ile one s arasında 200 tl oynuyor
ki oyun olması önemsiz yeni başlıcak biri için gamepass ve ea acces baya tatmin eder
önemli olan gold üyelik
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme