Şimdi Ara

xbox one ses problemim,lütfen yardım edin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • samsung marka led ekranım var fakat ekranımda ses çıkışı yok. Hdmi ve vga olmak üzere sadece 2 çıkış var. dün xbox one aldım,düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum monitörden nasıl ses çıkışı alabileceğim,creative tactic alpha marka kulaklığımı jackleri usb şekline dönüştüren aparatına takım konsola taktığımda da ses vermiyor lütfen yardımcı olun xboxdan nasıl sesi alabilirim yeni tv almak istemiyorum açıkcası aklımada birşey gelmiyor. Sessizde hiç bir zevki olmuyor :(

• Hdmı dan bağlayınca hem ses hem görüntü alıyorsun zaten

Sen başka bişeymi sormaya çalışıyorsunda anlatamadın ?
  • Hdmi baglayinca sadece goruntu geliyor ses gelmiyor baglamak istedigim alet led ekran,televizyon değil ekranimda ses çıkışı yok ondan sadece görüntüyü verebiliyor.

Konsoldan sesi alabilmek için ne tarz bi aparat olmali monitorum ses almayi beceremiyor.

Kulakliğimin ses kartini kullandim ise yaramadi jack girislerini usb ye ceviren alet eve gectigimde tekrar deniycem bakalim ben kisaca xboximdan ses alamiyorum sesi ne yapipda alabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SlipKnot06 -- 3 Eylül 2015; 20:37:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SlipKnot06

Hdmi baglayinca sadece goruntu geliyor ses gelmiyor baglamak istedigim alet led ekran,televizyon değil ekranimda ses çıkışı yok ondan sadece görüntüyü verebiliyor.

Konsoldan sesi alabilmek için ne tarz bi aparat olmali monitorum ses almayi beceremiyor.

Kulakliğimin ses kartini kullandim ise yaramadi jack girislerini usb ye ceviren alet eve gectigimde tekrar deniycem bakalim ben kisaca xboximdan ses alamiyorum sesi ne yapipda alabilirim
    Şimdi anladım dostum

Konsolu Amfiye, amfiyede kulaklık veya kolon bağlaman gerekiyor ozaman arkadaşım

Osawa falan gibi ucuz birşey işini görür senin
  • Senin altaki gibi bir aparata ihtiyacin var. Boylece elindeki kulakligi kullanabileceksin.

http://www.xbox.com/tr-TR/xbox-one/accessories/headsets/Stereo-Headset-Adapter#fbid=s4SfhKfadwj
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhenaten34

Şimdi anladım dostum

Konsolu Amfiye, amfiyede kulaklık veya kolon bağlaman gerekiyor ozaman arkadaşım

Osawa falan gibi ucuz birşey işini görür senin

Tesekkur ederim arkadastan amfiyi alip deniyim olursa kalici olarak bir adet kendime alirim yanliz hic amfi kullanmadimda hangi kabloyla bagliyoruz konsolu amfiye
  • t3 T kullanıcısına yanıt
    Dostum kulaklik baglamak istemiyorum esasen hoporler istiyorumda elimdeki imkanlarla orda kulakligi denedim streo adaptor diye aratiyim cihazin adindan emin degildim tesekkur ederim. Benim cihaz farkli heralde uyumsuz yoksa buna benzer aparat vardi bende olmadi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SlipKnot06 -- 4 Eylül 2015; 11:45:31 >
  • Resimde sagdaki aparat var ama ses alamadim normal mi ?
     xbox one ses problemim,lütfen yardım edin xbox one ses problemim,lütfen yardım edin xbox one ses problemim,lütfen yardım edin xbox one ses problemim,lütfen yardım edin

• quote:

Resimde sagdaki aparat var ama ses alamadim normal mi ?
     xbox one ses problemim,lütfen yardım edin xbox one ses problemim,lütfen yardım edin xbox one ses problemim,lütfen yardım edin xbox one ses problemim,lütfen yardım edin
    1-Resimdeki aparatı gamepad bağlayıp hoparlörü onu bağlarsın.

2-Yeni model gamepadler çıkıcak beklersen.Üzerinde direk 3.5mm jack girişi var.

3-Kaliteli bir ses sistemi alırsan xbox oneın direk optik çıkış özelliği var.Optik çıkıştan sesi aktarabilirsin.

4-Düzgün bir monitörün varsa üzerinde kulaklık çıkışı vardır.Ordan bağlayarak da ses alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innsofheaven -- 4 Eylül 2015; 12:56:40 >

• innsofheaven İ kullanıcısına yanıt
    1-konsola bağladım olmamıştı,gamepad e bağlamam bir fark yaratcagını düşünmüyorum ama eve gidince deniycem

2- Aslında mantıklı 2 ci bi kol alıcaktım bekliyorum onu fakat elite gelene kadar sessiz katlanmak zor olur

3- s/p dif çıkışını diyorsun sanırım,aslında bu çıkışdan ses alabilcegim aklıma gelmemişti sağol

4- 23 inch samsung marka led ekran var ama alırken ses çıkışının olup olmadığına dikkat etmemiştim hata etmişim ileriyi düşünmek lazımmış makul bi fiyat bayılmıştım ekrana :(

Eve gidiyim bir 2 gündür aklıma fikirler geldi onları deniyip geri donüş yapıcam olmazsa resimli anlatıma geçicem :)
  • quote:

1-konsola bağladım olmamıştı,gamepad e bağlamam bir fark yaratcagını düşünmüyorum ama eve gidince deniycem

2- Aslında mantıklı 2 ci bi kol alıcaktım bekliyorum onu fakat elite gelene kadar sessiz katlanmak zor olur

3- s/p dif çıkışını diyorsun sanırım,aslında bu çıkışdan ses alabilcegim aklıma gelmemişti sağol

4- 23 inch samsung marka led ekran var ama alırken ses çıkışının olup olmadığına dikkat etmemiştim hata etmişim ileriyi düşünmek lazımmış makul bi fiyat bayılmıştım ekrana :(

Eve gidiyim bir 2 gündür aklıma fikirler geldi onları deniyip geri donüş yapıcam olmazsa resimli anlatıma geçicem :)
    Tüm yorumlar ve yardımlar için teşekkür ederim sanırım en sağlıklısı yeni bir televizyon almak olucak varsa tavsiyeniz memnun olurum.

• quote:

Tüm yorumlar ve yardımlar için teşekkür ederim sanırım en sağlıklısı yeni bir televizyon almak olucak varsa tavsiyeniz memnun olurum.

Kulaklıkta alabirsin.
    Daha az paraya bu sorunu çözersin.
  • MAD MAX kullanıcısına yanıt
    kulaklığım var fakat yinede ses gelmiyor
  • quote:

kulaklığım var fakat yinede ses gelmiyor

Kulaklığın nedir?
    Kulaklık tv den yada monütörden bağımsız çünkü.
  • Yada yeni joypadi bekleyene kadar bunu alıp takıcaksın.
    Çalışmama gibi bir durumu olmaması lazım.
    Kulaklığın desteklemiyorsa bilmem de.

• MAD MAX kullanıcısına yanıt
    kulaklıgım creatice tactic alpha 3d gönderdiğiniz resim görünmüyor
  • quote:

Yeni tv ye filan gerek yok hocam.
    Hdmi to vga alın.
    Ses Çıkışı oluyor hem de 3.5mm standart.
    Cok yararli bir ürün. 30-40tl fiyati var. Neredeyse her vga monitör ps3 ps4 xbox ile calisabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rorschach_ -- 5 Eylül 2015; 19:28:55 >
  • quote:

Dostum xbox one headset adapter diye geçiyor. Forumda satanlarda vardı.

http://support.xbox.com/tr-TR/xbox-one/accessories/stereo-headset-adapter

Çeşitli görseller.

• rorschach_ kullanıcısına yanıt
    hocam öncelikle hdmi i vga ya çeviriyoruz diye görüntü durumunda bi düşüş olur mu ?
  • quote:

hocam öncelikle hdmi i vga ya çeviriyoruz diye görüntü durumunda bi düşüş olur mu ?
    http://www.vatanbilgisayar.com/slx-u51-usb-ses-karti-cevirici-adaptor.html?OM.zn=alternative_products-2&OM.zpc=SLX-U51#genel-bakis

ben burda ki ürünü alsam ses sorunum çözülür mü benim aklıma takılan tek nokta kulaklığımında böyle bir parçası olduğu fakat işe yaramadığı bunu alsam yarar mı ? yorumlarda ps3 ve 4 de çalışır filan demişler

bende ki aparat bu

sıkıntı var resim yüklemede sanırım link verdim

http://prntscr.com/8cyyzg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SlipKnot06 -- 5 Eylül 2015; 21:56:01 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.