Şimdi Ara

Xbox One X 1 TB incelemem

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar konsolu bu hafta satın aldım. Daha önce PS4'üm vardı satıp monitör almıştım. Daha sonra elime para geçince bu konsolu alayım dedim. İlk gözlemlerim gayet iyi bir konsol olduğu yönünde. Witcher 3 4K ve 1080p modlarında oynadım. İki tarafta da mükemmel grafikler ve akıcılık vardı. Konsol performans bakımından kusursuz bunu söylemeliyim. Tek eksi yanı exclusive yani sadece Xbox One'da olan oyunların olmaması. Windows'ta da var aynı oyunlar. Playstation platformunda bazıları yok. PS4 zamanında exclusive oyunların çoğu oynadığım için bu konsolda olmaması beni pek fazla etkilemese de Microsoft ekosistemi (Windows-Xbox) sistemine özel exclusivelerin çoğalması lazım. Playstation platformundan ancak bu şekilde kullanıcıların cayacağını düşünüyorum. Bugün Playstation'ın exclusiveler sayesinde ayakta durduğunu açıkca belirtmem lazım. Çünkü günümüz dünyasında her cihaz bir oyun makinesine dönüşüyor. Xbox One X ise en güçlü oyun oynanacak alet. Tabi ki RTX 2080 Ti gibi yüksek bir sistem daha iyidir. Ama maliyet açısından da ben 2800 liraya aldım ve bu paraya 4K 60 FPS verebilecek bir cihaz ve 4K Bluray oynatıcı tanımıyorum. Eğer evde iyi kötü bir bilgisayarınız varsa son çıkan oyunları vs. düzgün oynayamıyorsanız kesinlikle ve kesinlikle Xbox One X önerim olacaktır. Gündelik ofis, video düzenleme, belge işlemlerinizi elinizdeki bilgisayardan, oyun ve 4K videoları bu konsoldan oynatabilirsiniz. Benim gözümde bu fiyata alınabilecek en iyi cihaz. İçerisinde Microsoft Edge de var. İnternetten gezinti yapabilir, video izleyebilirsiniz. PS4 de kullandım ve onun tarayıcısı gerçekten çok zayıf kalıyor bundaki tarayıcıya göre. Oyun tarafında ise şöyle güzelliği var. EA Access sistemi. Yıllık 69 liraya bütün EA oyunlarını oynayabiliyorsunuz çok yeni çıkanlar hariç. Aşırı ucuz bana göre. PC'deki Origin Access Basic'ten bile ucuz. Bir de Xbox Game Pass sistemi var. Bu sistem üzerinde 100'den fazla Xbox oyununu aylık 30 liraya oynayabiliyorsunuz. Netflix gibi bir şey. Konsollardan nefret ettiğim yan şu bütün hepsi için konuşuyorum. Online oyunlar için istenilen aylık üyelikler. Xbox tarafında Xbox Live Gold var. PS tarafında PS Plus var. E tabi ki de adamlar burdan para kazanıyor. Oyun ve üyelik fiyatlarını göz önünde bulundurduğumda Xbox daha cazip. Ben bilgisayar oyuncusuyum diyen arkadaşlar için klavye ve fare uyumluluğu da var. Ne diyeyim alın oynayın abi. Şahsen benim kötü bir bilgisayarım olsa ve cebimde 2800-2900 lira para olsa ve oyun için bilgisayar toplayacak olsam toplamam gider Xbox One X alırım. Sen niye aldın bu cihazı iyi bir bilgisayarın yok mu zaten diyenler olabilir. Ben 4K için aldım arkadaşlar. Okuduğunuz için teşekkürler. İyi günler dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rica ederim, ben de iyi günler dilerim size.

• İyi günler arkadaşım
  • İyi günler dilerim ben de size

• Uzun zamandır böyle bir incelemeye ihtiyacımız vardı hocam
  • gamepass ultimate almadan önce 3 yıl gold alıp, onu gamepass ultimate'a çevirtirseniz 3 yıl gamepass yanında hediye gibi oluyor... en azından ilk 3 yıl için 180*3= 540 liraya gold + gamepass gelmiş oluyor ki çok çok ucuz karşılığında alınan hizmete göre...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.