Şimdi Ara

Xbox One X Belli Oyunlara Girmeme!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 Ay Önce Xbox One X Aldım Fakat 2-3 Hafta Önce Oyunlara Giren Konsol 1 Haftadır:Rainbow Six Siege,Realm Royale,Forza Horizon 4 (30 Dakika Oynuyorum Kapanıyor) Mesela Rainbow Six Siegedeki Sorunumu Anlatayım:Oyuna Giriyorum Dereceli Veya Hızlı Karşılaşma Açıyorum Herhangi Bir Oyun Moduda Olsun Operatör Seçme Ekranında Kapanıyor.Forza Horizon 4 Mesela 30 Dakika Oynuyorum Ondan Sonra Crash Yiyor Bir Sorun Yazısı Çıkmadan Kapanıyor.Realm Royalede İse İşler Değişik Oyuna Hiç Girmiyor.

Bu Saydığım Oyunların Hepsi Kapandığında Sorun Yazısı Vermiyor.

Oyunları İndirip Sildim Bu Hata Oluştuğunda Fakat Birşey Farkettirmedi Konsolu Sıfırladım Yine İşe Yaramadı Oyun Eklentilerini Yönetten Bütün Verileri Sildim Yine Aynı Sonuçlar Aynı Sorunu Yaşayıp Çözebilen Varsa Bu Konuya Yazabilirse Çok Memnun Olurum.

Edit:Benim One S'imde Var Fakat Onda Bir Sıkıntı Yok Bu Saydığım Oyunlara Girebiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuntMusallat -- 1 Ocak 2020; 14:21:57 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bende bu oyunlarda hiç
    Biri olmuyor sorun cihazda olabilir garantisi varsa gönderin derim. Değişim yaparlar

• mehmettalhademirhan M kullanıcısına yanıt
    Evet Hocam Garantiye Göndermeyi Düşünüyorum Fakat Bu Sorunu Yaşayıp Çözebilen Varsa Ve Benim Konsolumda İşe Yararsa Ozaman Göndermeyeceğim.

• Başka yaşayan olmasa bile gönder oyunlardan atıyorsa cihazda problem olabilir sadece senin cihaza özgü bişey de olabilir

• Garantiye yollayın.

• xbox insider üyemisin son güncel versiyonun ne şu an .
    üye isen xbox insider dan çık ve ciazı yeniden güncele de 3.8gb günceleme.
    xbox insider üyesi değil isen xbox sitesinden son güncel versiyonu indir
    5.3gb şu an :DF usb den ciazı güncelme. güncelmede oyunlar hariç herşey silinir bu arada haberin
    olsun.
    support.xbox.com
    Xbox One Sistem Güncelleştirmesi | Çevrimdışı Sistem Güncelleştirmeleri
    https://support.xbox.com/tr-TR/xbox-one/console/system-updates-solution

• zartzurt456 kullanıcısına yanıt
    Hocam Şu An 3.8 GB'lik Güncellemeyi Yapıyorum İnşallah İşe Yarar İyi Günler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FIFA 19 XBOX ONE [ANA KONU]
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Hocam Resetledi Konsolu Fakat Konsol Için Hiçbirşey Değişmedi Malesef Yinede Teşekkür Ederim Yardımınız İçin

• quote:

Orijinalden alıntı: HuntMusallat

Hocam Resetledi Konsolu Fakat Konsol Için Hiçbirşey Değişmedi Malesef Yinede Teşekkür Ederim Yardımınız İçin
    5.8gb indir usn güncele birde öyle dene kaybedecek bişey yok sonuçta :D
    bunu yazılımsal olarak söylüyorum .
    kapanmasın 2. sebebi ise aşırı ısınması kaynaklı ola bilir
    bunu pas geçiyorum konsol hava alan ve ısınmayan bir yerde oldugunu
    varsayarak söylüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zartzurt456 -- 3 Ocak 2020; 10:50:38 >
  • Hocam bende de one x var bu sorunların hiçbirini yaşamadım, sadece internet bağlantısı koptuğunda ya da yavaşladığında Realm Royale gibi oyunlarda lobiye atabiliyor. Realm Royale için Hypnosis III eklerseniz birlikte oynayalım denk geldiğimizde :)

Usb Ilede Yükledim Fakat Birsey Degismedi Saat 15:00 Gibi Aradim Musteri Hizmetlerini Konsolu Oyunlarla Birlikte Resetlememi Ve Açılmayan Oyunları Yüklememi Söylediler Fakat Yine Birsey Degismedi Pazartesi Gunu Konsolu Garantiye Gonderecegim Yardiminiz İçin Gercekten Çok Teşekkür Ederim.

• Wirelessla mı bağlasın?

Superonlineın salak bi Huawei modemi var. Sorunu o yaratıyor olabilir varsa.

Kablo ile bağlamanı öneririm

• pirate19 kullanıcısına yanıt
    Kablo İle Bağlanıyorum Hocam

• Aldığım Satıcıya Geri Gönderdim Sıfır Olarak Geri Gönderdiler Bana Şuanlık Bir Sıkıntı Yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.