Şimdi Ara

Xbox One X ile ilgili dusunceleriniz.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selam. Isim nedeniyle yaklasik 1senedir amerikadayim 3hafta sonra turkiyeye donecegim ve donmeden once almak istediklerim ve bunlarla beraber gelen bir kac sorum var. Yardimci olursaniz cok mutlu olurum.

1-) Uzun yillardir PS sahibiyim ve buraya gelmeden once PS4 konsolumu satmistim simdi hem bir degisiklik olmasi adina hemde daha guclu bir konsol oldugu icin Xbox one x almak istiyorum. Sizce bu dogru bir karar olurmu?

2-) Sistemi tam anlamiyla yasamak icin Xbox in yaninda bir tane de cok fazla buyuk olmayan 4k bir monitor almak istiyorum. Bu monitoru secerken nelere dikkat etmeliyim? Yalnizca 4K UHD olmasi yeterli mi?

3-) Biraz arastirdigim kadariyla amerikadan alinan urunlerin turkiyeden sorun cikarabildigini duydum. Malum Tr deki ve ve Abd deki elektrik kullanim wattlari birbirinden farkli. Aldigim xbox turkiyede bir sorun cikartirmi?

Sorularim bu kadar arkadaslar. Hala PS4 pro ve Xbox one X ile gidip geliyorum fakat xbox in daha guclu olmasi nedeniyle yuksek ihtimal onu alicam. Fikirleriniz benim icin cok degerli. Yardimci olursaniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Elektrik acisindan sorun olmaz, 5 liralik bir kablo ile kullanabilirsiniz. Monitorunuzun 4k olmasi yeterli degil, ayni zamanda gaming olmasi lazim.

İki konsol arasinda karar vermek cok kolay. PlayStation4 Pro’ un kendine ozel oyunlari ilginizi cekiyorsa onu alin, yoksa daha guclu olani alirsiniz..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • türkiyede 55 inç altı boyutlarda arıyorsanız 100hz gerçek yenileme hızı olan 4k hdr li bir tv yok markaların öyle televizyonları var yalnız ülkemizde bu modelleri yok alabiliyorsanız oralardan bulun tr de yok ona göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: warmkitty

türkiyede 55 inç altı boyutlarda arıyorsanız 100hz gerçek yenileme hızı olan 4k hdr li bir tv yok markaların öyle televizyonları var yalnız ülkemizde bu modelleri yok alabiliyorsanız oralardan bulun tr de yok ona göre

49KS8500 kullanıyorum 100hz 4K HDR

???

• quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

Elektrik acisindan sorun olmaz, 5 liralik bir kablo ile kullanabilirsiniz. Monitorunuzun 4k olmasi yeterli degil, ayni zamanda gaming olmasi lazim.

İki konsol arasinda karar vermek cok kolay. PlayStation4 Pro’ un kendine ozel oyunlari ilginizi cekiyorsa onu alin, yoksa daha guclu olani alirsiniz..

Asus - VP28UQG 28" LED 4K UHD Monitor - Black

Bunu almayi dusunuyorum gaming monitor olarak geciyor. Uygunmudur?

• Diamonte112 D kullanıcısına yanıt
    Uygundur. Asus MG28UQ modelini de inceleyin. Performans olarak fark yok, pivot oldugu icin daha kullanisli olur.

• quote:

türkiyede 55 inç altı boyutlarda arıyorsanız 100hz gerçek yenileme hızı olan 4k hdr li bir tv yok markaların öyle televizyonları var yalnız ülkemizde bu modelleri yok alabiliyorsanız oralardan bulun tr de yok ona göre

http://www.lg.com/tr/tv/lg-49SJ800V

LG 49SJ800V
    49" , 100 Hertz, 4k, Hdr10, 10 bit (8bit+frc), IPS panel. Türkiye mağaza satış fiyatı 4599 TL. gittigidiyor ve benzer mağazalarda 3380-3700 TL. arası alınabiliyor.

Philips 49PUS7502
    49" , 100 Hertz, 4k, Hdr10, 10 bit , IPS panel. Türkiye mağaza satış fiyatı 3999 TL. gittigidiyor ve benzer mağazalarda 3400-3800 TL. arası alınabiliyor.https://www.philips.com.tr/c-p/49PUS7502_12/7000-series-guecuenue-android-tvden-alan-3-tarafli-ambilight-ve-p5-perfect-goeruentue-motoruna-sahip-4k-ultra-ince-tv

Tv özellikleri için aşağıdaki siteden ayrıntılı bilgi alınabilir.www.displayspecifications.com

VA panel olsun diyenler için, Samsung 49MU8000 alınabilir, tek eksi yanı 50 Hertz olması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 22 Aralık 2017; 12:2:27 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ıps panel iyi değilki ayrıca 49sj800 rgbw panel benim demek istediğim iyi bir panelli mesela va panel filan diyorum sonynınde samsungunda lgnınde güzel panelli olanları yok ülkemizde dediğim gibi 55 inç altında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warmkitty -- 22 Aralık 2017; 23:23:26 >
  • Multiplatform oyunlarda daha iyi performans vereceği aşikar. Fakat geow ve halo eskisi gibi değil. Bir tek forza kalıyor geriye. Özel oyun yok gibi birşey. Ben ps4 pro derim.
  • Witcher 3 xobox x de 60 fps oynatıyor ps4 pro çöpünde 25 fps kararı sen ver.

• quote:

ıps panel iyi değilki ayrıca 49sj800 rgbw panel benim demek istediğim iyi bir panelli mesela va panel filan diyorum sonynınde samsungunda lgnınde güzel panelli olanları yok ülkemizde dediğim gibi 55 inç altında

IPS panel iyidir kötüdür tartışması yapmayacağım, yalnız ilk mesajınızı tekrar okuyun isterseniz. Mesaj içerisinde, IPS, VA, RGBW'den söz etmemişsiniz. VA panel 49" Tv 50 Hertz olarak ülkemize geliyor. Neyse, konuyu kendi adıma kapatıyorum. İyi forumlar dilerim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.