Şimdi Ara

XBOX ONE-XBOX SERİES X/S GARANTİ DURUMLARI(YURTİÇİ-YURTDIŞI) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
961
Cevap
44
Favori
78.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende bekliyorum 12 gün oldu benimde ne gamepadlerden ne konsoldan ses seda yok malesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 21 iş günü sürüyor dedi ingilizce chatteki kişi.Şuan 11 iş günü oldu benim :) Sanırım 29-30 kasım gibi ulaşıcak gibi duruyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oxygen1777 kullanıcısına yanıt
    Valla ben iade isticem süre geçtiği gibi...

• Yav arkadaş bu nedir xboxdan soğutuyolar yeminle 17 iş günü oldu hala sipariş işlendi aşamasında napıyo bu servis anlamadım ki müşteri hizmetlerini aradım en kısa zamanda bilgi vericez dediler 3 gün oldu ses seda yok bu kadarmı zor 250$ lık ürünü göndermek koskoca microsoft için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rsgt2d kullanıcısına yanıt
    Benim 5 eylülde değişime gönderdiğim cihazım 19 ekimde geldi sabredin beklediğinize değecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamie35 -- 18 Kasım 2016; 17:06:08 >
  • jamie35 kullanıcısına yanıt
    hocam sabır taşı olduk :D 20 iş günü olucak ki sanmıyorum gelceğini sipariş oluşturuldu olarak gözüküyor düşünün 17 iş günü içinde bu adamlar sadece cihazı kayıt etmişler kutusunu açıp bakma nezaketini gösterememişler ama haklılar herhalde servis merkezinde gizlice uzay araştırmaları yaptıkları için
  • Benimde 14 iş günü oldu,8 iş günü sonrasında xbox ımın geleceğine inanıyorum.

• Konunun yukarı taşınması iyi olmuş,ben de kenarda duran 1. verisyon xbox one controllerımın faturasını buldum,chatle konuşuyorum şu an.Hala garantisi varmış.Bakalım yeniletebilecek miyim?
  • Bugün konsolu teslim almalarından itibaren 16. iş günü,teknik destek ile görüştüm,yasal prosedürün 20 iş günü olduğunu ve kendilerinin yurtdışında,servis merkezinin ise Türkiye'de olduğunu,bu yüzden fiziksel bir müdahalede bulunamayacaklarını söylediler. Ve 20 iş gününün dolmasını sabırla beklememi söylediler.Şayet 20 iş günü dolduktan sonra hala konsol bana teslim edilmediyse kendilerini tekrar aynı numaradan aramamı isteyip,müdahalede bulunabileceklerini söylediler.

Konsolu beklerim sıkıntı değil ama geldikten sonra oyunları teker teker en baştan indirmek,helede akk gibi bi sistem varken zulüm gibi olacak :)

• Oxygen1777 kullanıcısına yanıt
    benimde şuan 19 iş günü oldu hala ortada birşey yok aradım xbox müşteri hizmetlerini araştırcaz dediler cihaz desteği sayfasında hala sipariş işlendi aşamasında benimki seninki nasıl bilmiyorum ama eğer cihaza açılmadıysa yani işleme alınmadıysa iptal edip yeni bir cihaz göndeririz dediler de sanmıyorum hiç
  • rsgt2d kullanıcısına yanıt
    Direk iade süreci nasıl olur 20 iş günü dolduğunda bi fikriniz var mı?

• Xientina kullanıcısına yanıt
    malesef iade süreci ila alakalı bir fikrim yok müşteri hizmetlerinden mail geldi stok olmadığından dolayı fabrikadan ürün bekliyorlarmış
  • 1 senelik Xbox One (1TB) cihazımın adaptöründen gelen fan sesi arttı sanki, ben mi titizleniyorum acaba. Yakına gelince belirgin bir ses oluyor. Ne yapmak lazım?
  • Xientina kullanıcısına yanıt
    21 iş gününü geçtiği taktirde tüketici hakem heyetine gidin ve başvuru yapın. Fatura bedelinin size ödenmesi kararı çıkar. Yüksek ihtimal ancak uzun sürebilir karara bağlanması. O süre zarfında konsol size gelirse teslim almayın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar umutsuzluğa düşmeyin benimde cihazım geçen ay geldi değişimden. Degişim yaklaşık 40 gün sürdü ama gelen cihaz cillop gibi sıfır km cihazdı. Türkiye'de cihazlara herhangi bir müdehale yapılmıyor çek cumhuriyetindeki merkezlerinden yeni cihaz gönderiyorlar o yüzden bu kadar zaman alıyor. Beklemek gerçekten sinir bozucu ama hepinize söyleyeceğim tek şey biraz daha sabredin.

• quote:

Orijinalden alıntı: osi53

müşteri hiz konuştum o yönlendirdi cıhazı kayıt ettik site üzerinden ondan sonra nerden alındıysa garanti ordan devam eder dedi e ithalatcı garantisi 1 yıl felan dedim tmm dedi site üzerinden arıza kaydı oluştur ve orda para talebi varsa garantiye girmez dedi. ki istiyor para , ayrı günlerde konuştum 2 defa 2 side öyle dedi ve ryh gibiler aq 1,5 sene önce kızlar vardı onlar la konuşurken sanki akrabasıyla konuşur gibi samim idiler erkekler ruh yeminlen ya ruh tşk arkadaşlar hepinize

istemeseler iyiydi de

Hocam siz cihazı nerden aldınız? bende amazon.de den satın almayı düşünüyorumda garanti türkiyede geçmiyor mu? ben 1 yıl uluslararası garanti oluyor diye biliyordum.
  • 19. iş günü doldu.Önümüzdeki haftada gelmez ise gönderdiğime pişman olacağım gibi.

• benimde 22 iş günü oldu müşteri hizmetleri ile konuştuğuma göre binlerce kişinin xboxı servisdeymiş bilmiyorum türkiyede o kadar xbox satılıyomu ama büyük bir ihtimalle mümkün olan en uzun süre zarfında cihazları topluyolar sonrada fabrikadan cihaz siparişi veriyorlar.
  • Bu kadar uzun süreceğini hiç düşünmedim,bilseydim göndermezdim.Çok acil bir sorun değildi.Bir daha servise kolay kolay yollamamda zaten.

• Benimki 1 ayda gelmisti.xbox us support 18-22 is gunu demisti.500 parlak siyah gonderdim 1 tb mat slim geldi.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.