Şimdi Ara

XBOX & PlayStation & Nintendo - ANA KONU (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
882
Cevap
22
Favori
22.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gece olunca daha güçlü bir zombi çıkıyordu uçup kaçan. İşte eğlence o zaman başlıyor XBOX & PlayStation & Nintendo - ANA KONU 

• brnbry kullanıcısına yanıt
    Var ya bende.Aldim hep:) Saydıklarımı aldım,elimde mevcut

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ByScarface1905 kullanıcısına yanıt
    Çok yanlış zamanda geliyor bebeksi:)Geçen yaz oyunsuzluktan kırılırken alaydım keşke

• Resimdeki isaretledigim yeri düşünüyorum Series X için.Tek korkum HDMI'ın kısa kalması.Solda çünkü girişler (Sol arka) XBOX & PlayStation & Nintendo - ANA KONU

• Bonobo643 kullanıcısına yanıt

Series X için güzel yer zaten çok yer kaplamıyor güzel durur orda. Kablosuda yeter gibi epeyi uzun hocam

• Harika o zaman

• Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    İsaretli noktada PS5 olsa kablo yetisiyorsa Xbox'ınki de yetişir hocam ikisinin de hdmi kablolarının boyu aynı.

• Bu arada konu sadece Xbox tarafında gözüküyor. Playstation tarafında gözükmüyor nasil çözebiliriz bunu? VS konusu gibi her iki tarafta da gozukmesi gerekiyor konunun.

• Bakacz gelince bakalım.İşallah yetişir.Yarın elimde olur gibi cihaz.Sürat Kargo ülkeyi gezdiriyor pakete.Silopi-Diyarbakir Aktarma-Kayseri Aktarma-Konya Aktarma yaptı:) Konya'dan herhalde direkt İzmir yapar.Ankara yapması saçma olur

• Önce bir çığlık gelir, sonra o yaratık nereden gelecek diye aranırdım kaçmaya başlarken mutlaka bulurdu deyyus beni 🤣🤣🤣🤣

Hocam xbox kablosu biraz daha uzun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Explorion E kullanıcısına yanıt

Daha iyi öyleyse XBOX & PlayStation & Nintendo - ANA KONU 

Aynen öyle. Kullanıcıları biraz daha rahat ettirir en azından

• Explorion E kullanıcısına yanıt

Kutulaması da harikaydı. Açılış şekli, ambalajı, aksesuarların durduğu yer konumu. Valla hayran kalmıştım ilk açışta cihazı.

Playstation'ın ise tam aksine hiç sevmemiştim. Poşete sarıp yanlarına iki yumurta kolisi koyup kutuya atmışlar gibi duruyordu XBOX & PlayStation & Nintendo - ANA KONU 

Bakalım hocam. Bizim kara kız yollarda. Kargo takibi yapıyoruz. Yarın elimizde olur gibi. O vakit göreceğiz nasıl bir hissiyat veriyor. Sonrası zaten yokuş aşağı

• ByScarface1905 kullanıcısına yanıt

Ahahaha, benimde elim ayağım dolaşırdı o gelince XBOX & PlayStation & Nintendo - ANA KONU 

Şaka maka bir de bu oyun Türkçe geliyor çok güzel bir şey. Polonyalı stüdyolar Türkçe oyun verdikleri için seviyorum onları. CD Red ve Techland kim ne derse desin benim için çok iyi stüdyolar

Xbox Series X'in kutusunu açınca böyle sanki özenle hazırlanmış bir hediye bir sunum karşılıyor seni. Konsolun üzerinde ki Power Your Dreams yazısı ile karşılaması fln çok hoş. Hiç kutudan çıkartmak istememiştim XBOX & PlayStation & Nintendo - ANA KONU 

XBOX & PlayStation & Nintendo - ANA KONU
  • Açarken kulaklara Halo müziği geliyor XBOX & PlayStation & Nintendo - ANA KONU 

• Hocam ekle beni de

PSN: Emreyrdbk0

Xbox: Xyrdbk

• XBOX & PlayStation & Nintendo - ANA KONU

Playstation 1'den beri her Playstation'i almistim. Gamepass'ten sonra ikisiyle yola devam ediyorum valla. En rahat yöntem.

PSN: AlperDuran

GamerTag: AlperDuran

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.