Gece olunca daha güçlü bir zombi çıkıyordu uçup kaçan. İşte eğlence o zaman başlıyor |
XBOX & PlayStation & Nintendo - ANA KONU (7. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Var ya bende.Aldim hep:) Saydıklarımı aldım,elimde mevcut
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok yanlış zamanda geliyor bebeksi:)Geçen yaz oyunsuzluktan kırılırken alaydım keşke
-
Series X için güzel yer zaten çok yer kaplamıyor güzel durur orda. Kablosuda yeter gibi epeyi uzun hocam
-
Harika o zaman
İsaretli noktada PS5 olsa kablo yetisiyorsa Xbox'ınki de yetişir hocam ikisinin de hdmi kablolarının boyu aynı.
Bu arada konu sadece Xbox tarafında gözüküyor. Playstation tarafında gözükmüyor nasil çözebiliriz bunu? VS konusu gibi her iki tarafta da gozukmesi gerekiyor konunun.
Bakacz gelince bakalım.İşallah yetişir.Yarın elimde olur gibi cihaz.Sürat Kargo ülkeyi gezdiriyor pakete.Silopi-Diyarbakir Aktarma-Kayseri Aktarma-Konya Aktarma yaptı:) Konya'dan herhalde direkt İzmir yapar.Ankara yapması saçma olur
Önce bir çığlık gelir, sonra o yaratık nereden gelecek diye aranırdım kaçmaya başlarken mutlaka bulurdu deyyus beni 🤣🤣🤣🤣
Hocam xbox kablosu biraz daha uzun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Daha iyi öyleyse
-
Aynen öyle. Kullanıcıları biraz daha rahat ettirir en azından
Kutulaması da harikaydı. Açılış şekli, ambalajı, aksesuarların durduğu yer konumu. Valla hayran kalmıştım ilk açışta cihazı.
Playstation'ın ise tam aksine hiç sevmemiştim. Poşete sarıp yanlarına iki yumurta kolisi koyup kutuya atmışlar gibi duruyordu
-
Bakalım hocam. Bizim kara kız yollarda. Kargo takibi yapıyoruz. Yarın elimizde olur gibi. O vakit göreceğiz nasıl bir hissiyat veriyor. Sonrası zaten yokuş aşağı
Ahahaha, benimde elim ayağım dolaşırdı o gelince
Şaka maka bir de bu oyun Türkçe geliyor çok güzel bir şey. Polonyalı stüdyolar Türkçe oyun verdikleri için seviyorum onları. CD Red ve Techland kim ne derse desin benim için çok iyi stüdyolar
-
Xbox Series X'in kutusunu açınca böyle sanki özenle hazırlanmış bir hediye bir sunum karşılıyor seni. Konsolun üzerinde ki Power Your Dreams yazısı ile karşılaması fln çok hoş. Hiç kutudan çıkartmak istememiştim
-
Açarken kulaklara Halo müziği geliyor
-
Hocam ekle beni de
PSN: Emreyrdbk0
Xbox: Xyrdbk
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X