< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
XBOX & PlayStation & Nintendo - ANA KONU (9. sayfa)
-
-
Yazdım hocam. Böyle gözümdeb kaçırdığım olursa bildirirseniz yazarım arkadaşlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şubat oyunları bunlar ise aylar sonra çok zayıf bir ay olmuş..CrossfireX dışında ilgimi pek çeken biseyler göremedim. Gerçi gamepass bahara kadar kalır bende de. Horizon,Dying Light 2 derken 😁
Bilin bakalım neden zayıf? Çünkü bu baba Xbox aldı lol.Xbox topluluğu hayır etmez artık sayemde.Lût kavmi gibi olacaklar:)
Ayın diğer yarısı da oyun ekleniyor değil mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 1 Şubat 2022; 22:49:17 >
Yok üstad gösterilen neyse o eklenir ama arada sürprizler oluyor. Hatırladığım kadarıyla serious sam 4 hiç hesapta yokken eklenmişti herkesten habersiz sisteme. Gerçi ben de daha yeniyim Xbox aleminde 😁 Daha eski arkadaşlar doğru bilgi verecektir
Hayır hocam. Ayda iki kere ekleniyor oyunlar. Bu ilk parti, bir de ikinci parti geliyor genelde.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Valla hiç dikkat etmemistim iyiymiş hocam ya 😅😅
Çok teşekkür ederim hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok teşekkürler, bol oyunlu bir konu olsun hepimiz için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Microsoft Cod oyunlarından bazılarını ekleyebilir belki ayın ortasında gelecek oyunlarla. Belki de ay başını düşük tutma sebepleri budur.
Satın alım onaylanmadı daha.Sanmam ekleyecegini.Bethesda gibi olur.
Erken değil mi hocam
Fifa 22 nezaman eklenir ea üyeliğine?
Hocam Bethesda alımı sonrasında da hemen Doom Eternal gelmişti alım onaylanmadığı halde. Belki Cold War'ı ya da Vanguard'ı getirebilirler gibi geliyor bana bu sebeple sisteme. Zaten iyi satmadı Vanguard gelmesi iyi ve hoş olur.
-
Yani satın alım bitmese bile Phil Spencer reyis bir telefon açıp, patron gibi değil de arkadaş gibi konuşup "Bobyciğim şu oyunları gamepass'e getirirmisin canım dostum" demesi yeterli olur
-
Phil Spencer'ın sağı solu belli olmaz hocam, ben bu saatten sonra her şeyi beklerim kendisinden
-
Şuana kadar açıklanan 2022'de Game Pass için ilk gün gelecek oyunlar. Benim için son derece güzel liste
-
Hocam beni de yazarsın, çift dikiş akar bu nesil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Activision Blizzard oyunları en erken 2022 Temmuz en geç 2023 Temmuzda tamamı Game Pass e eklenecek. Konu tamamen satın almanın tamamlanması ile alakalı.
-
2.bölümü ayrı satın alabiliyor muyuz yoksa paket olarak mı satılıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X