Şimdi Ara

xbox ps3 oyunları aynımı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Xbox 360 almayı düşünüyorum ama fazla anlamıyorum.. ps 3 deki gibi god of war gıbı v.b tüm oyunlar xbox 360 da varmıı ??

• hayır exclusive oyunlar o konsola aittir yani god of war da sadece playstation da mevcuttur. internetten ps3 ve ya xbox exclusive oyunlar diye aratırsan görebilirsin.
  • genelde playsattion exl oyunları daha iyi. ortak oyunlar ise sürüsüne bereket..
  • Var dostum. Tüm oyunlar multi-platform çıkıyor. Tek konsol alıp rahat etmek varken çeşit çeşit konsol var piyasada boşuna masraf yazık günah. XBOX360'da geriye uyumluluk ile PS3 oyunlarından bazılarına destek var.
  • Hayır aynı değil. Xbox oyunları PS3'ün 60 katıdır.Bu yüzdendir ki, PS'e 3, XBOX'a 360 diyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pastadanadam

Hayır aynı değil. Xbox oyunları PS3'ün 60 katıdır.Bu yüzdendir ki, PS'e 3, XBOX'a 360 diyoruz.

Xbox, eğer PS3'ün 60 katıysa ve PS 3 'e 3 diyorsan, 180 ediyor, 360 değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackdagger

quote:

Orijinalden alıntı: pastadanadam

Hayır aynı değil. Xbox oyunları PS3'ün 60 katıdır.Bu yüzdendir ki, PS'e 3, XBOX'a 360 diyoruz.

Xbox, eğer PS3'ün 60 katıysa ve PS 3 'e 3 diyorsan, 180 ediyor, 360 değil.

Tebrikler doğru cevap
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps1 oyunu ps3te çalışır mı
    11 yıl önce açıldı
    Xbox 360 oyunları
    3 yıl önce açıldı
    7 Ps3 Oyunu Ps3 Özel Oyunlar
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: denntro100

Herkeze Merhaba !!

Xbox 360 almayı düşünüyorum ama fazla anlamıyorum.. ps 3 deki gibi god of war gıbı v.b tüm oyunlar xbox 360 da varmıı ??

Her iki konsola ait exclusive oyunları oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psychocake

hayır exclusive oyunlar o konsola aittir yani god of war da sadece playstation da mevcuttur. internetten ps3 ve ya xbox exclusive oyunlar diye aratırsan görebilirsin.

Konuyu açan arkadaşım sadece bu mesajı ciddiye al.

@Blackdagger;Şaak sesini Kıbrıs'tan duydum.
  • quote:

Herkeze Merhaba !!

arkadaşım o dediğin oyunlar exclusive yani özel oyunlar.sadece ps3'e ait.Sony'nin çıkardığı her oyun sadece playstation'da diye etiketlidir zaten.ayrıca ps3 sırf exclusive oyunları için bile alınır.xbox'tan daha ucuz,daha güçlü,daha kaliteli,daha iyi bir konsol.Ps3'ün kalitesiz ve tanınmayan exclusivesi yok neredeyse.benim için en iyileri sırasız olarak:

the last of us (çıkacak)
    beyond two souls (çıkacak)
    uncharted serisi
    god of war serisi
    gran turismo 5
    heavy rain
    JOURNEY
    Resistance serisi
    little big planet
    wonderbook
    flower
    ve dahası..

kısacası Ps3 sırf exc.leri,blu-ray'i,markası,adı için bile alınır.(ayrıca Ps3 neredeyse tüm exc.lerini türkçe dublaj olarak çıkarıyor.bu da sony'nin ülkemize ne kadar değer verdiğinin göstergesi.ama xbox'un hiç türkçe exclusive'si yok,ayrıca konsol çıkalı olmuş 7 sene,daha yeni geliyor ülkemize gerçekten berbat bir firma ve onun berbat konsolu

• quote:

Orijinalden alıntı: qadrack

quote:

Herkeze Merhaba !!

arkadaşım o dediğin oyunlar exclusive yani özel oyunlar.sadece ps3'e ait.Sony'nin çıkardığı her oyun sadece playstation'da diye etiketlidir zaten.ayrıca ps3 sırf exclusive oyunları için bile alınır.xbox'tan daha ucuz,daha güçlü,daha kaliteli,daha iyi bir konsol.Ps3'ün kalitesiz ve tanınmayan exclusivesi yok neredeyse.benim için en iyileri sırasız olarak:

the last of us (çıkacak)
    beyond two souls (çıkacak)
    uncharted serisi
    god of war serisi
    gran turismo 5
    heavy rain
    JOURNEY
    Resistance serisi
    little big planet
    wonderbook
    flower
    ve dahası..

kısacası Ps3 sırf exc.leri,blu-ray'i,markası,adı için bile alınır.(ayrıca Ps3 neredeyse tüm exc.lerini türkçe dublaj olarak çıkarıyor.bu da sony'nin ülkemize ne kadar değer verdiğinin göstergesi.ama xbox'un hiç türkçe exclusive'si yok,ayrıca konsol çıkalı olmuş 7 sene,daha yeni geliyor ülkemize gerçekten berbat bir firma ve onun berbat konsolu

kardesımm dogru dıyosunda orjınale para veremem xbox daha ucuz daha ıyı gıbı geldı bana :/

• Korsan oynayacaksan Xbox.Ama bunu tavsiye etmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fanatik mesajlar gelmiş yine
    Sevilmiyor olabilir ama Xbox ve PS3'ün aynı ayarda olduğu aşikar.
    Birçok oyunun grafikleri ya aynı ya da çok ufak farklarla iki konsolda da yer alıyor ve problemsiz çalışıyorlar.
    Demek ki bariz üstünlükleri yok.

Ancak PS3'te sanıyorum daha fazla "özel" oyun var. Öyle ki bu oyunlar PC'ye bile çıkmıyor.

Xbox'ta da var ancak çok fazla değil sanıyorum. Bunun yanında PS3'teki "özel"lerle, Xbox'taki Forza, Halo vb. oyunlar da "mutlaka oynanmalı" statüsünde, bakılması gereken oyunlar.

Şu an iki konsola da sahibim ve kavga edenleri kesinlikle anlamıyorum

Maddi yönden düşünürsek, Xbox korsan açısından en avantajlı makine.
    Online da çok oynamıyorsanız, internetten torrent indirin takılın modunda.

Bunun dışında çok benzer iki güzel konsol.

PS3'ün Blu-Ray avantajı var, TV'ye bağlayıp mis gibi Blu-Ray filmler falan izleyebilirsiniz.
    Ha hoş, artık güzel riplenmiş MKV'leri de bilgisayara indirip dizüstü bilgisayarı TV'ye bağlayarak izleyebiliyorsunuz, o da ayrı konu.

"Özel"ler haricinde oyunların %80'i aynıdır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.