Şimdi Ara

Xbox Series kontrolcüsünün yeni rengi Daystrike Camo 800 TL'lik fiyatıyla siparişe açıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Kazanamıyoruz diye haberler var avukatlık peşindesin, fanboyla tartışmaya girmem. Araştırması gereken sensin, git biraz googlede xbox kazanamıyorlar falan yazda bilinçlen.

• vatanbilgisayar kaç gün içinde getirir acaba daha önce alışveriş yapan var mı 1 haftayı geçer mi getirmeleri

* Sipariş verdim konsol ile beraber gelmesi için erkenden sipariş ettim. Umarım kargo süreci uzun olmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limonlusoda10 -- 30 Mayıs 2021; 9:3:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikososyal

dualsense ve joycon için evet hocam ama xbox'ın kontrolcüsü kuru plastik resmen. sony'nin ps3'ten beri kullandığı gyro bile yok içinde

Alıntıları Göster
    Shooter oyunlarda o gyro o kadar tatlı oluyor ki, Microsoft neden karşı bu olaya anlamıyorum.

• BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt
    Kontrolcü ayrı olarak satılıyor yazıyor. Sadece şarj dock u 740 tl hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: ConCarnage

Kontrolcü ayrı olarak satılıyor yazıyor. Sadece şarj dock u 740 tl hocam
    Ben vatandan sipariş verdim bu sabah. Yakında zam gelecek bence. Konsolu da salı günü alacağım. PS5 arasında kalmıştım ama xbox daha mantıklı geldi gözüme.

• GryAsl G kullanıcısına yanıt

Hahahaahah hakaret edeceğini tahmin etmiştim, bu kadar ezik sivilceli bir bir ergen olduğunu kanıtlamış oldun. Mümkünse de girme benle, daha önce kaç kere ban aldım hiç umurumda değil forum. Dibine kadar bitiririm seni yoksa çocuk. Bir daha benle münakaşa etmeye kalkma, ki edemezsin çaresizlik işin içine girince hakarete başvuruyorsun 😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mck94 kullanıcısına yanıt

İnsan oyun fiyatlarını görünce buna da alışıyor.

• Sony bira feyz al... Kocaman kasan, Kontrolculerin tasarim olarak bes para etmez. Xbox360 zamanindan beri tasarim olarak tokata dayaga doymadin... Sempati duyanlar birsey diyemiyor... yoksa su ps5 kasasini yerden vurmayanda....

• GryAsl G kullanıcısına yanıt

Anne sütü içmeye devam bir ergen salak diyince salak olmuyorum. Hadi yavrum git şimdi fanboyluk yapmaya devam et fanboy kankilerinle falan 7/24 wpta Türkiye gündemi gibi konsolu kontrolcuyu konuş, sana göre değil böyle forum toplulukları.

• 2 günde geldi kol.. çok güzel rengi var öneririm.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.