|
Xbox Series kontrolcüsünün yeni rengi Daystrike Camo 800 TL'lik fiyatıyla siparişe açıldı
-
-
Bu 8. nesil mi yani? 9. nesil de var aradaki fark nedir?
Kırmızı ve yeşil arasında gidip geliyordum almak için ama bu da iyiymiş. 8. nesil ise bilemedim tabi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-Fotoğrafta 9. nesil olarak gözüküyor. 8. nesilde paylaşma bütonu bulunmuyor (start select'in altına ekstra bir büton), tuş hissiyatında pek bir farklılık yok ama joystick padleri çok daha iyi hissiyat veriyor, arka tarafında eli daha iyi kavraması için pütür var(8. nesil düz plastik).
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylisyum -- 28 Mayıs 2021; 22:48:4 > -
9.nesil bu.
9.nesil olanlarda ortada 3 tuş var en basit ayrım olarak.
Biraz da ergonomik olarak daha iyi diyorlar ama ben şahsen 8.nesili daha rahat buluyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
VooaaV!
-
kişiye göre değişmekle birlikte her iki nesli de kullanmış birisi olarak 9 uncu nesil daha rahat geldi bana.
-
Konsol fiyatlari gozume normal gelmeye basladi da, bu kontrolculerin fiyatina bir turlu alisamadim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dualsense bile ithalatçı garantili 550-650 TL arası bulunabiliyor sıfır, bu kontrolcuyu bu fiyata kim alır Allah aslına ya. Hayır yani nesi ne özelliği var? Haptic feedback desen yok, o yok bu yok ama 800 TL. Sonra da biz xboxtan para kazanamıyoruz diye ağlıyorlar. Ağlayın daha da.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
E bunlarda basit aletler değil ki içinde bir sürü teknolojik parça var.
-
Çok sexy duruyor...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bence çok kötü olmuş. Bir kere kamuflaj deseni kullanılmış ki kamuflaj zaten bir şeylerin belirgin olmasını gizlemek için kullanılan bir desen formu. Ayrıca kontrolcünün neredeyse tamamı gri, kırmızı ve siyahtan oluşuyor. Komut düğmeleri X Y A B tuşları bildik mavi sarı yeşil kırmızı'dan alınıp tamamın tek renge bağlanmış yani bazen hangi tuşun nerede olduğunu görme ihtiyacı ile oyun koluna baktığınızda neyin nerede olduğunuzu karıştırmanız söz konusu. Bu tür bir cihaz tüm komutları ezbere bilen bir oyuncu için iyi olabilir, ama o zaman da oyun koluna hiç bakmadan kullanan biri de bu sözüm ona havalı kırmızı kamuflaj kumandayı niye alsın ikide bir bakıp keyif almayacaksa? Başkaları görsün diye alınıyor ise başkaları senin oynadığın oyuna bakacaktır yanındayken, elindeki kumandayı seyredeceğini sanmıyorum.
-
Sürekli yeni renk çıkarılıyor güzel bir şey ama şuan kronik sıkıntısı olmayan tek bir kumanda bile yok heralde. Şu soruna da bir el atılmalı
Microsoft ne zamandır xboxtan para kazanamıyoruz diye ağlıyor? Ki Sony de PlayStationdan para kazanamıyor ki. Konsol dediğin şey zararına satılır hep.
-
300₺den fazla etmez
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
amazon.com'dan şarj ünitesi ile beraber 740 TL'sına satın alabilirsiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ti7800
E bunlarda basit aletler değil ki içinde bir sürü teknolojik parça var.dualsense ve joycon için evet hocam ama xbox'ın kontrolcüsü kuru plastik resmen. sony'nin ps3'ten beri kullandığı gyro bile yok içinde
-
1- Microsoft'un ağladığı bir nokta yok.
2- zaten hem Microsoft'un hem de Sony nin konsol satışından para kazanmadığı yıllardır biliniyor git birazcık araştır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Konsol fiyatlari gozume normal gelmeye basladi da, bu kontrolculerin fiyatina bir turlu alisamadim.
|
Dualsense bile ithalatçı garantili 550-650 TL arası bulunabiliyor sıfır, bu kontrolcuyu bu fiyata kim alır Allah aslına ya. Hayır yani nesi ne özelliği var? Haptic feedback desen yok, o yok bu yok ama 800 TL. Sonra da biz xboxtan para kazanamıyoruz diye ağlıyorlar. Ağlayın daha da.
|
Benzer içerikler
- whatsapp çökerten mesaj kopyala
- whatsapp profil sözleri kısa
- snapchat toplu arkadaş silme
- sfs ne demek
- iphone alarm çalmıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X