Şimdi Ara

Xbox Series kontrolcüsünün yeni rengi Daystrike Camo 800 TL'lik fiyatıyla siparişe açıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xbox Series kontrolcüsünün yeni rengi Daystrike Camo 800 TL'lik fiyatıyla siparişe açıldı

Microsoft'un yeni nesil konsolu Xbox Series ile birlikte bildiğiniz gibi Xbox'ın dokuzuncu nesil kontrolcüsü de piyasaya sunuldu. Geçtiğimiz aylarda da kontrolcünün iki farklı rengi tanıtılmıştı ve bunlardan Daystrike Camo olan siparişe açıldı.

Daystrike Camo 799 TL

Xbox Türkiye'nin resmi Twitter hesabından yapılan paylaşıma göre kontrolcünün Daystrike Camo rengi siparişe açıldı. Xbox, resmi satıcı olarak Vatan Bilgisayar'daki satış linkini koymuş ancak yakın zamanda diğer teknoloji marketlerinde de satışa çıkacaktır. 

Ayrıca Bkz.Far Cry 6'dan oynanış videosu paylaşıldı ve çıkış tarihi açıklandı

Kontrolcünün fiyatı ise 799 TL. Bu yeni model yurt dışında da siyah renge göre 5 dolar daha pahalı. Ülkemizde de Xbox kontrolcüsünün fiyatı 699 TL'ydi. Ancak siyah kontrolcünün de 699'a değil, 799'a fiyatının yükseldiğini de söyleyelim. Bu konu ile ilgili bir açıklama yapılmadı. Satıcıdan kaynaklanan bir fark olabilir. Yakın zamanda belli olacaktır. Bahsi geçen paylaşımı aşağıda bulabilirsiniz.

• Bu 8. nesil mi yani? 9. nesil de var aradaki fark nedir?
    Kırmızı ve yeşil arasında gidip geliyordum almak için ama bu da iyiymiş. 8. nesil ise bilemedim tabi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Fotoğrafta 9. nesil olarak gözüküyor. 8. nesilde paylaşma bütonu bulunmuyor (start select'in altına ekstra bir büton), tuş hissiyatında pek bir farklılık yok ama joystick padleri çok daha iyi hissiyat veriyor, arka tarafında eli daha iyi kavraması için pütür var(8. nesil düz plastik).

@limonlusoda10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylisyum -- 28 Mayıs 2021; 22:48:4 >
  • limonlusoda10 L kullanıcısına yanıt
    9.nesil bu.

9.nesil olanlarda ortada 3 tuş var en basit ayrım olarak.

Biraz da ergonomik olarak daha iyi diyorlar ama ben şahsen 8.nesili daha rahat buluyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • VooaaV!

• Nevfel kullanıcısına yanıt
    kişiye göre değişmekle birlikte her iki nesli de kullanmış birisi olarak 9 uncu nesil daha rahat geldi bana.

• Konsol fiyatlari gozume normal gelmeye basladi da, bu kontrolculerin fiyatina bir turlu alisamadim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dualsense bile ithalatçı garantili 550-650 TL arası bulunabiliyor sıfır, bu kontrolcuyu bu fiyata kim alır Allah aslına ya. Hayır yani nesi ne özelliği var? Haptic feedback desen yok, o yok bu yok ama 800 TL. Sonra da biz xboxtan para kazanamıyoruz diye ağlıyorlar. Ağlayın daha da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mck94 kullanıcısına yanıt
    E bunlarda basit aletler değil ki içinde bir sürü teknolojik parça var.

• Çok sexy duruyor...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bence çok kötü olmuş. Bir kere kamuflaj deseni kullanılmış ki kamuflaj zaten bir şeylerin belirgin olmasını gizlemek için kullanılan bir desen formu. Ayrıca kontrolcünün neredeyse tamamı gri, kırmızı ve siyahtan oluşuyor. Komut düğmeleri X Y A B tuşları bildik mavi sarı yeşil kırmızı'dan alınıp tamamın tek renge bağlanmış yani bazen hangi tuşun nerede olduğunu görme ihtiyacı ile oyun koluna baktığınızda neyin nerede olduğunuzu karıştırmanız söz konusu. Bu tür bir cihaz tüm komutları ezbere bilen bir oyuncu için iyi olabilir, ama o zaman da oyun koluna hiç bakmadan kullanan biri de bu sözüm ona havalı kırmızı kamuflaj kumandayı niye alsın ikide bir bakıp keyif almayacaksa? Başkaları görsün diye alınıyor ise başkaları senin oynadığın oyuna bakacaktır yanındayken, elindeki kumandayı seyredeceğini sanmıyorum.

• Sürekli yeni renk çıkarılıyor güzel bir şey ama şuan kronik sıkıntısı olmayan tek bir kumanda bile yok heralde. Şu soruna da bir el atılmalı

• Microsoft ne zamandır xboxtan para kazanamıyoruz diye ağlıyor? Ki Sony de PlayStationdan para kazanamıyor ki. Konsol dediğin şey zararına satılır hep.

• GryAsl G kullanıcısına yanıt
  • 300₺den fazla etmez

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ti7800

E bunlarda basit aletler değil ki içinde bir sürü teknolojik parça var.

dualsense ve joycon için evet hocam ama xbox'ın kontrolcüsü kuru plastik resmen. sony'nin ps3'ten beri kullandığı gyro bile yok içinde

• 1- Microsoft'un ağladığı bir nokta yok.

2- zaten hem Microsoft'un hem de Sony nin konsol satışından para kazanmadığı yıllardır biliniyor git birazcık araştır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.