< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen (1552. sayfa)

-
-
Metro Exodus da var 60fps çalışıyor. Sadece gölge ve yansıtma değil RTGI da bulunuyor.
Watch Dogs Legion da sadece yansıtma olarak var.
Matrix Awakens demosunda var UE5 yeni nesil yeteneklerini gösteriyor.
Resident Evil 2-3-8 de var. Özellikle RE8 baya iyi gözüküyordu SS de.
Crysis Remastered da son aklıma gelen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silkolet -- 24 Ekim 2022; 18:27:16 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet affedersiniz, uzun zaman önce araştırmıştım aklımda yanlış kalmış. Chroma V2 fiyatı o kadar düşerse cazip olur elbette.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaslar 1tb olarak hangi hdd i önerirsiniz? Hizli aktarim yapabilen bir disk önerir misiniz?
Xim apex. Gerisi çöp.
Teşekkürler hocam 👍
Yıllık gamepass ultimate için güncel yöntem nedir? 3 er aylıkları da 1 den fazla ekleyemiyormuşuz sanırım artık.
Ozaman sanısınıza küsün uyanık satıcılardan 12 aylık gold üyelik kodu satın alıp yapabilirsiniz eger gerçekten 3 aylıktan fazla satın alım yapılamıyorsa bu saat den sonra insanlara xbox tavsiye etmemizin hiçbir mantıgı yok adam gamepass alamadıktan sonra xbox hiçbir halta yaramıyor kısaca
inş böyle birşey yoktur yakın zamanda alım yapabilen bir kullanıcı varsa yazarsa seviniriz
-
Hâlâ aylık 45 lira gibi bir fiyata gamepass alınabiliyor. Benim yarın bitiyor denemelerim olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoltAction -- 24 Ekim 2022; 22:3:29 >
Hocam aylık 45 tamamda ben onlamı ugraşıcam normal kullanıcı olarak sürekli zam mı gelicek acaba ne yaparlar diye adamların keyfinimi bekleyecegiz biz niye gamepass alıyoruz 2-3 yıl zam dan etkilenmemek için ve gerçekten kelepire geldigi için zaten ben aylık ücret ödiyeceksem kredi kartımı ben niye ms a baglayım kimse kusura bakmasın microsoft türkiye xbox operasyonunu batırmıştır türk oyuncularını hiç adam yerine koymayan tavırlarını ileriye taşımıştır artık cihaz alıcak adam niye alsın yakında gamepass ultimate almayıda kapatırlar herşeyi beklerim bu saatden sonra insanlara xbox series s veya x tavsiye edilmesinin hiçbir mantıgı kalmadı ms türkiye kendisini rezil etmiştir.
bir sirket utanmadan tüm hediye üyeliklerini hediye para kodlarını niye kaldırır tüm dünyada açık olan bir ürün sadece türkiyede kapalı sen şirket olarak bunları engellemeyip banlamıyorsan milletinde almasını engellemenin yollarını bulmayıp ditek kaldırıyorsan burda şirket olarak sende problem vardır sen adam olsan dersen sadece türkiyedeki banka karları ile çalsıır veya sadece türkiye üzerinde konsol üzerinden abonelik hediye etme açık denebilir rusyada bu sekilde rusyada ne int üzerinden nede ms store üzerinden gold gamepass alabilrisiniz konsol üzerinden alıyorsunuz hediye gamepass veya gold.
-
Geçen hafta 6 aylık üyelik aldım. Bu hafta mı kapandı?
45 lira gayet ucuz bi fiyat. 60 yapsalar da ucuz. 80 bile ucuz. 12 ayda 960 lira para yapar 1 oyun parası :d
Her an zam yapacaklar falan diye rüyalarıma girmiyor benim zam yapılabilir yani neye gelmedi ki. God of war fiyatına kaç ay kaç türlü oyun oynuyorum. Zaten aşırı ucuz illaki zam gelir.
Mantığı kalmadı vs bunlar baya abartı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayatimda ilk kez konsol aldim gamepass yuzunden konsol daha bana ulasmadan uzun sureli gamepass olayini kaldirdilar iyi mi!
Hocam önce pc den 3 aylık gold alın sonra üstüne konsoldan 3 aylık daha alın sonrasında pc den ultimate yükseltin toplamda 7 ay ultimate oluyor
Ben öyle yaptım 1 hafta önce
Kasım 15'te bitiyordu üyeliğim bu beni gerçekten üzdü senelik üyelik alacaktım. Sabah sabah canım sıkıldı
-
Çok uzun zamandır beklediğim bir şeydi, inşallah Xbox'da RTS'in önünü açacak
-
Microsoft neredeyse yok fiyatına game pass dağıttı, burada nereden baksan çoğu insanın 3 yıllık aboneliği vardır. bu sitem niye?
-
https://www.amazon.com.tr/Razer-Wolverine-denetleyicisi-çalıştırılabilir-fonksiyonlu/dp/B09B7V1NGW
Uygun fiyatına dayanamayıp bundan sipariş verdim, satıcı Amazon Germany.
Garantisi konusunda biraz araştırdım kesin bir sonuca ulaşamadım. Daha önce Amazon Germany satıcısından Xbox aksesuarı alan (SSD, controller [Microsoft hariç, çünkü garantisi zaten bizde geçerli]) arkadaşlar vardı. Garanti şu şekilde işliyor diye açıklamalara rastladım hangisi doğru:
- Marka, Türkiye'de satış yapıyorsa garantisi direkt bizde de geçerli. (Razer Türkiye'de var)
- Sadece Amazon garantisi geçerli, 30 (14 diyen de var) gün içinde ithalat ücreti dahil ücret iadesi veya 1-2 yıl içinde ithalat ücreti hariç cihazın ücret iadesi.
Malum, özellikle controller için garanti önemli. Bu arada söz konusu cihaz yorumlarında Türkiye'den biri değişim için gönderdiğini yazmış ama böyle bir seçenek olduğuna rastlamadım bile.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Geçen hafta daha yeni 3 senelik satin aldim, hediye yöntemi olmadan.
3 aylik gold alip arkasindan abonelik yenilemeyi durdurun sonra planı degistiren tiklayinca tekrar satin alma çikiyor. Böyle yapa yapa 3 senelik alip arkasindan ultimate aldım sorunsuz kullanıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X