Şimdi Ara

Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen (1553. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32.684
Cevap
400
Favori
1.676.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
150 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15511552155315541555
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim sitemim dünyanın her yerinde açık bir sistemin kaldırılmasına tepkim insanları enayi yerine koyuyor ms türkiye başka hiçbir amaç yok

• asko56 kullanıcısına yanıt

kusura bakma da kimsenin kimseyi enayi yerine koyduğu yok, mutlaka bir planlama yaparlar bunu da zaman içerisinde görürüz. kaç paraya 3 yıllık game pass yaptın onu söyle sen

• ben son 6 aylık kod alanlardanım 2 yıl ı 6 aylık almıştım agustos ayında en son 75 e 3 aylık koyup 1 ayda ultimate yaptım toplamda 28 ay almıştım

120+120+120+120+75+45

şimdi benim 28 ay üyeligim bittikten sonra ben birdaha 2 yıl nasıl yapıcam bunun için bir açıklama varmı ms dan yok 3 aylık gold tek sefer ekleme eger gerçekse tüm oyuncualr için kara bir gün ama 3 aylık ile sürekli uzatma sistemi devam ediyorsa benim için problem yok insanlar gene en ucuza erişebilicegi bir olanak var ama yoksa kimsede kusura bakmasın gamepass uzun süreli yoksa xbox da yok

• Microsoftun mobil web sayfas üzerinden 1 gün kalan gamepass ultimate aboneliğimi iptal ettim. Ardından her seferinde yinelenen ödemeyi kapatarak 4 sefer 3 aylık live gold aldım. En son 1 aylık gamepass ultimate alarak işlemi tamamladım. 13 ay gamepass ultimate üyeliğim oldu. Yani; 12 aya tamamlanabiliyor şu an, bu yöntem ile 36 ayı deneyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BoltAction kullanıcısına yanıt

bu mesaj içimi rahatlattı teşekkürler umarım kasım 15'e kadar bir değişiklik olmaz

• BoltAction kullanıcısına yanıt

Allah razı olsun hocam gerçekten tüm sorulara yanıt oldun teşekkür ederim gerçekten içim ferahladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 25 Ekim 2022; 14:20:12 >
  • Kuhleep kullanıcısına yanıt

Bu aralar bu işler belli olmaz hocam. Ben 1 gün kalan gamepass ultimate i iade edince, 3 tl. para iadesi yaptı microsoft. Bence sizde iptal edin, nasılsa parayı iade ediyorlar. Yenileyin gamepass i olsun bitsin. Steam bile kur güncellemesi yaptı. Bu aralar birşeyler olabilir abonelik ücretlerinde diye düşünüyorum. Keşke daha uzun süre alabilseydim ama malum ekonomi...

• 28.12.2021 de aldığım ürün 18.01.2023 tarihinde garanti bitecek yazıyo 1 yıl garanti

kol ise 28.11. 2022 oluyor nası olabilir bu anlamadım

kutu üzerinde ve konsoldaki seri nolar uyuşuyordu ve güvenlik bantları kapalıydı açılmamış kutu geldi yani

• A Plague Tale: Requiem

Series S 1600x900 reconstruciton to 1920x1080

with lower Ambient Occulision and lower foalige detail

30-40fps

Series X 2560x1440 reconstruciton to 3840x2160

35-40fps

DF den aldım biraz geç oldu.

MS Flight Sim den sonraki ilk Next-gen only title ın bu seviyede bir görsellik ile SS de 30fps altına inmeden çalışabilmesi çok güzel.

Kendi stüdyolarından Starfield da da 30 hedefli olacaksa 40fps modu zorunlu istiyorum iki konsol içinde.

• Silkolet kullanıcısına yanıt

Biz 60 istiyorduk ne ara 40a razı olmaya hatta talep etmeye başladık ya  

• Ömerayhan kullanıcısına yanıt
    Bethesda nın Starfield ı 60 çıkarabilecek potansiyel yok. Gösterdikleri demo da bile yer yer 30 un altına iniyordu. Cross gen bitmeye başladıkça yapımcılar tekrar 30fps odaklı yapımları görmeye başlayacağız. Bundan kaçış yok. 40fps 30 ile 60 ın tam arasında ms süresi olarak. Ben daha 30fps gibi ağır gecikme yüksek oyun oynamak istemiyorum en azından 40 olmalı 120hz de.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Silkolet kullanıcısına yanıt

Bethesda oyunları hep bi optimize özürlü zaten de ekranı komple hareket ettirirken 40 da mide bulandırıyor bazen, göz bozuyor. 60 güzeldi. Neyse bakalım oynuyoruz.

Bi de cross gen bitince fpsin artması gerekmez mi? Yeni nesil görseller standart olacağı için mi 30 göreceğiz diyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömerayhan -- 25 Ekim 2022; 20:36:33 >
  • Ömerayhan kullanıcısına yanıt
    Mod desteği konsolda da çıkış zamanı verilirse Bethesda yapmasa bile bir şeyler yapılır. Fallout 4 de güzel bir fps kilidi modu vardı direk.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • A Plague Tale: Requiem için büyük ihtimal 60fps modu gelir, artık 30fps olarak çıkıp da sonradan 60fps güncellemesi almayan oyun çok az kaldı. Gayet kolay entegre edilen FSR 2.1'i kullansalar rahatlayacak şu geliştiriciler de gerçekten sorun nedir de hala kullanılmıyor anlamak zor.

• Frederick S. F kullanıcısına yanıt

Dying light geliştiricileri geldi aklıma. Millet fsr fsr dedi herifler gidip fsr 2.0 getirdi   2.0 da çöp. Asıl olay 2.1de zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömerayhan -- 25 Ekim 2022; 20:48:52 >
  • aschil kullanıcısına yanıt
    Sonunda geliyo konsollara

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Age of Mythology Retold da duyurulmuş umarım o da gelir.  

• 30fps den rahatsız olsam da plague tale bitirdim. Haraketli oyun yapısı olmadığı ve çoğunlukla stealth ilerlediği için rahatsız etmedi pek.

bir de RT ile RB tuşunu değiştirirseniz çok daha rahat oluyor oynamak.

• 
Sayfa: önceki 15511552155315541555
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.