Cod MW2'nin Amsterdam bölümünü bir nevi foto realistik görüntülere yakın şekilde çalıştıran Series S için , Surgeon Simulator tasarımcısı zayıf konsol dediğinde ciddiye almamızı bekliyorlar bir de. Ciddiye alan , uğraşan yapıyor işte.Biz beceremiyoruz , o kadar yetenekli değiliz de yine lafım olmaz. |
Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen (1555. sayfa)

-
-
Ayarlar menüsüne arama yapma seçeneği gelmiş, bir de ufak tefek görsel zımbırtı. Benim dikkatimi çeken bunlar sadece. Performans falan arttıysa farketmedim henüz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kapama ekranında ekstra seçenekler çıkmış
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende dün aldım, 4 kere 3 aylık aldım yer seferinde yinelenen ödemeyi kapatarak. Ama ben mobil tarayıcı üzerinden yaptım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Controller'a güncelleme geldi.
Şarjlı pil ve makinesi için en iyi set hangisi ?
Phil Spencer " Tatil dönemi yaklaşırken fiyatları arttırmamak için çaba harcadık ama bunu sonsuza kadar sürdürebileceğimizi sanmıyorum.Bir noktada bazı şeyler için fiyatlarımızı yükseltmek zorunda kalacağımızı düşünüyorum " demiş.
pure xbox
Xbox Boss Phil Spencer Hints At Plans To 'Raise Prices' In The Futurehttps://www.purexbox.com/news/2022/10/xbox-boss-phil-spencer-hints-at-plans-to-raise-prices-in-the-future?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHabersayfanın tamamen düzgün çevirisi
Xbox Başkanı Phil Spencer bugün WSJ Live'a verdiği yeni bir röportajda, Xbox'ın gelecekte belirli alanlarda fiyat artışına gitmesi gerekeceğini ima etti, ancak herhangi bir ayrıntı vermekten kaçındı.
Twitter'da Tom Warren tarafından vurgulandığı üzere Spencer, bu tatil dönemine girerken fiyatları aynı tutmanın önemli olduğunu düşündüğünü, ancak nihayetinde gelecekte fiyat artışı gerektiren "belirli şeyler" olacağını açıkladı:
"İşi yürüten bizler için, işin getirisine, işin maliyetine bakmak zorundayız. Konsol fiyatlarımızı, oyun fiyatlarımızı ve abonelik fiyatlarımızı sabit tuttuk. Bunu sonsuza kadar yapabileceğimizi sanmıyorum. Bir noktada bazı şeylerin fiyatlarını yükseltmek zorunda kalacağımızı düşünüyorum..."
"Bu tatile girerken, sahip olduğumuz fiyatları korumamızın gerçekten önemli olduğunu düşündük, çünkü şu anda tüketicilerin uzun zamandır olmadıkları kadar belirsiz olduklarını düşünüyoruz ve video oyunları ortamımızın çekici buldukları bir şey olmasını istiyorum."
Bu yılın başlarında Meta, Meta Quest 2'nin fiyatının artacağını duyurmuş, bunu Sony'nin belirli pazarlarda PlayStation 5'in fiyatını artırması izlemiş, Xbox ise o dönemde Xbox Series X ve Xbox Series S'in yakın gelecekte aynı şeyi yapmayacağına dair bir açıklama yayınlamıştı.
Elbette, Microsoft'un bu konsolların fiyatını artıracağının bir garantisi yok, çünkü gelecekte daha yüksek bir ücret talep eden birinci taraf oyunları veya Xbox Game Pass abonelikleri olabilir. Her halükarda, önümüzdeki yıldan önce herhangi bir fiyat artışı duymayacağız gibi görünüyor, ancak 2023 bize bir veya iki kötü sürpriz yapabilir gibi görünüyor.
Sizin bu konudaki düşünceleriniz neler? Aşağıdaki yorumlarda bize bildirin.
-
Hem ps5 hem xbox series s hem de pc'de kullanabileceğim kaliteli bir oyuncu kulaklığı arıyorum. Var mıdır acaba öneriniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Edge tarayıcısından dizi izlemek istiyorum bilindik yabancı dizileri veren bir siteden fakat tam ekran yaptığım zaman donuyo ve geri gelmiyo tam ekran açmadığım zaman video devam ediyo
Direkt en iyi fiyat performans seçeneği olan Razer BlackShark V2 alın veya yeni HyperX'lere bakın. Bütçeniz düşükse BlackShark V2 X de bakabilirsiniz.
Kablosuz isterseniz en iyi fiyat performans seçeneği Microsoft'un Xbox yeni nesil kulaklığı. Fakat kablosuzlarda, kablolulara göre 50-300ms arası gecikme söz konusu. Rekabetçi oyunlarda sorun olabiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frederick S. -- 27 Ekim 2022; 8:9:2 >
ben xbox üzerinden yaptım belki ondan dolayıdır
-
amazon
SteelSeries Arctis 1 Kablolu Oyuncu Kulaklık - PS5, PS4, PC, Xbox Series X, Xbox, Nintendo Switch ve Mobil Uyumluhttps://www.amazon.com.tr/SteelSeries-Arctis-platformlarla-uyumluluk-%C3%87%C4%B1kar%C4%B1labilir/dp/B07PS3Y5BY/ref=sr_1_6?keywords=gaming+kulakl%C4%B1k&qid=1666852460&qu=eyJxc2MiOiI3LjQzIiwicXNhIjoiNi45NCIsInFzcCI6IjYuMDQifQ%3D%3D&sprefix=gaming+%2Caps%2C121&sr=8-6
-
4K 50'' TV de 1080p oynamak problem çıkartıyor mu? Görüntü söylenildiği gibi kötü mü gerçekten. Bazıları görüntü kötü diyor bazıları fark edilmiyor diyor.
-
ekranın marka ve modeli nedir, ben ona göre detay vereyim
-
Daha henüz TV'yi almadım fakat büyük ihtimalle Samsung 50AU7000 veya LG 50UP77006 alıcam. Fakat bu fiyatlara daha iyi bir TV bulursam onu da alabilirim.
-
boşver 2 sinide ,
12.000 civarına çıkın ve LG 50NANO816PA alın. Sektördeyim. Oyun performansı açısından inceleme linkide bıraktım. tavsiye edelim. Yeni seri alıcam derseniz 50UQ81 e yönelin derim ama Nanolar iyi , gözünüz arkada kalmaz.
ek olarak 1080p görüntü 4K tv de sırıtmaz. O şehir efsanesi
rtıngs.com
LG NANO81 Review (55NANO81ANA, 65NANO81ANA, 75NANO80UNA)https://www.rtings.com/tv/reviews/lg/nano81 -
Kodi çok karışık gelmişti, XBOX'ta Stremio gibi torrent kaynaklarıyla kullanma imkanı var mıdır? Veya yerli diziler için önerileriniz varsa DM'den yollayabilir misiniz?
-
Tamam o zaman eğer dediğiniz gibiyse 12k ya kadar bütçeyi zorlayabilirim. Teşekkürler
-
55 inç tv de çok tatmin edici görüntü ile kullanıyorum.lg 55oledC2
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X