bu tip konularda çekinmeyin. al cihazını koy çantana , git mağazaya alt tarafı HDMI a takıp görüntü alıcaksın istediğin , bütçene uygun cihazların hepsini deneyin. teşhir ürün oradakiler , sonradan zaten stoğu kalmayınca satılmak üzere o şekilde satılıyor. Müşteri denemeleri için oradalar, kem küm eden kişiden almayın yeterli. |
Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen (1556. sayfa)
-
-
Aslında karışık değil. Önce uygulamayı kendinize göre kişiselleştirme yapın. Arayüz, dil vs. bütün ayarlara tek tek göz gezdirin. Ondan sonra ayarlar, dosya yönetici, kaynak ekle, dosya kaynağı ekle bölümüne repo adresini yaz isim ver kaydet. Akabinde eklentiler sayfasına gel, buradan zip bölümünden yükle. Bilinmeyen kaynaklara izin ver. Eklemiş olduğumuz depoyu seçip yüklüyoruz. En son aşama depodan yukleye gelip buradan güncelleme ve yüklenme işlemi tamamlanıyor. Yüklediğiniz depo eklenti anasayfada durabilir. Kodi yüklediğiniz depoya göre şekillenen bir uygulamadır. Kendi zevkinize göre yaparsanız ana uygulamanız olur. Kodi bir anda youtube alternatifi veya netflix hatta müzik uygulamasına dönüşebilir. Kaynak ekleme kısmında ftp seçeneği de mevcut.
Modeme takılan harddiskten kendi multimedya ağzınızı buraya baglamaniz da mümkün.
Depo konusunda öneri veremeyeceğim ki hem forum kurallarına aykırı hemde güncel kullanmıyorum. Araştırıp bulmanız lazım. Tavsiyem arama motorlarından Bing üzerinde de arama yapın. Bing google dan ziyade warez içerik bulma konusunda şuan daha iyidir.
Sıkıntı yaşarsanız yazın, ekleme konusunda daha da fazla ayrıntıya girelim.
Az önce youtube da video buldumhttps://www.youtube.com/watch?v=54u9BEY1oKo&feature=youtu.be
Flash bellekle de eklenebilir URL üzerinden de
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 27 Ekim 2022; 15:7:8 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
teşekkür ederim, deneyeceğim.
-
-
-
Dün bende series s aldim 2k oyun yeterli gelicek bana, tv sony 55 inch 4K, aslinda aklimda series x vardi fakat açilmamiş kutu 2 yil garantili buldum 200 euroya ve hemen aldim, umarim üzmez beni series s.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçen senenin fiyatına almışsınız hocam iyi günlerde kullanın.
-
hocam hayırlı olsun 200 euro bedava ya almıssınız
-
Arkadaşlar üzücü bir gelişme ile sizlerleyim itlatcı ürünleri büyük zam gelmiş series s 7200-7700 tl ve üzeri fiyatlara artık satılmaktatır italatcı garantili olarak resmi fiyatlar ise 8200 8500 arası degişiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 27 Ekim 2022; 17:19:47 > -
benim iptv kullanıcı parola şeklinde oynatma listesi şeklinde değil. kodi bunu destekliyor mu peki
-
Tesekkurler arkadaslar, gercekten iyi fiyat, alacak olanlarda umarim iyi fiyattan bulurlar.
Destekliyor. Stalker portal modülü kurmanız yeterli. Eklentiler içinde IPTV diye yazıyor zaten
-
Hiç sıkıştırma, boyutu küçülsün diye uğraşma gibi çabaları yok sanırım. Böyle şey mi olur ya, zamanında pc'de rainbow six siege oynarken mesela pc'yi açıp oyuna tam girecekken güncelleme var diye bekletiyor ya tüm hevesim kaçıyordu. Hadi r6 neyse ama bu oyun gerçekten bambaşka bir şey, utanmasalar her gün oyunu tekrar indirtecekler. Olay series s'e sığar ya da sığmaz da değil, 10tb alan olsa bile bu güncellemeyi bu boyutlarda sürekli indirmek sıkıntı. Şaheser olsa bile böyle bir güncelleme politikası yüzünden satın almazdım. Oynadığım bir oyuna 20-30gb güncelleme gelince 1-2 hafta oynayamıyorum çünkü cihaz başında olmadığımda internet evdekilere lazım oluyor, cihazın başına geçince de bana lazım oluyor haliyle o yüzden güncelleme listesinde sürünüyor oyunlar. 111 gb'lık ne gelmiş olabilir, keşke tüm detayını bilebilsek de rahat rahat küfür etse herkes bu yenilikler için mi bu kadarlık güncelleme yayınlıyorsun diye.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
111 oyunun tamamı hocam en son 63 gb geldi suan 111 oyun daha fazla sezon ve harita dlc leri gelince daha neler olucak görücez
-
Warzone oynadığım bir dönemde 98 gb gibi bir güncelleme gelmişti. Oyunu güncellemeyip silmiştim çünkü aşağı yukarı bu boyutlarda 1-2 güncelleme yüklemiştim daha öncesinde ve tekrar tekrar aynı şeyi yaptıkları için oyun hoşuma gitse de anlamsız gelmişti.
Evet 111 gb oyunmuş, fotoğrafa detaylı bakmamışım dosya boyutuymuş o :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Modern warfare guncellemeleri insani deli eder, bu kadar guncelleme alacak ne olabilirki oyunun hacmi belli.
Bunun sebebi paket sayısının az olması ve her birinin yüksek boyutta olması (bu şekilde sıkıştırma daha kolay ve daha iyi olur) . Atıyorum 100gb oyunu 4lu pack şeklinde yapıyorlar. Her pack 25gb. Sadece bir text güncelleme için bile bu 25gbi baştan indirmene neden olur. Bu güncellemeyi bilmiyorum ama yüksek güncellemelerin genelde ana nedeni bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 27 Ekim 2022; 22:46:29 >
Can sıkıcı hal aliyor ozaman, kimbilir daha nekadar gelecek gereksiz guncellemeler.
Microsoft garantili olarak nerden alabilirim? Güvenilir satıcı olarak tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X