Şimdi Ara

Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen (1558. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32.622
Cevap
396
Favori
1.664.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
150 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15561557155815591560
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar xbox series S sahibiyim. cihaz wifi ile internete bağlanıyor. Fakat kablo ile internete bağlanmıyor. ağ ayarlarında kablo ile bağlantı yapıldı yazıyor ama internet bağlantısı yok. Türksat kablo kullanıyorum. TTnet te iken böyle sorun yoktu. başına gelen var mı ?

• dufpanla kullanıcısına yanıt

Konu içi arama yaparsanız bu sorunu yaşayan çok kişi olduğunu görebilirsiniz.

Turksat modemi kaynaklı bir problem. Hub yada swtich alıp onun üzerinden bağlanacaksınız yada Router alıp, Turksat modemi bridge moduna alıp tüm ağ işini router'a vereceksiniz.

• mertbey87 M kullanıcısına yanıt

Battlefield 2042 alınmaz haritalar çok büyük kosup kosup ölüyorsun birde çıkalı baya oldu ea play e düşmesi lazımdı belki bu yaz düşer call of duty mw2 haricinde savaş oyuun bakılmaz su sıralar

• Modern Warfare 2 multiplayer bu sabah oynadim başindan kalkamadim gayet guzel ve oynamasi keyifli olmuş henuz hikaye modunu denemedim. Series S 4K tvde oyun cok akici grafik olarakda bekledigimden iyi gözüktü, oyunu alamak isteyipde terettürde kalan arkadaslara tavsiye ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aspirin_Gripin kullanıcısına yanıt

Kelimenin orijinalini unuttum hocam Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen 

Yeni oyun için warzone olacak mı? Hiç takip edemiyorum artık ama warzone olursa pc ve xbox için denerim.

• Mext kullanıcısına yanıt
    Hangi kelimenin orjinali anlamadim😀
    Warzone 2 kasim ayinda gelecek butun platformlara

• mertbey87 M kullanıcısına yanıt

₺280'e düşmüş sanırım. Battlefield 2042 gibi bir oyun için bu fiyat bedava sayılır, oynadığım en iyi ve zevkli savaş oyunlarından biri. Bu fiyat bütçenizi zorluyorsa Game Pass'e gelmesini bekleyin, olmazsa sonraki indirimlerde alırsınız. Bu arada 5 saatlik ücretsiz deneme süresi var, oynayın öyle karar verin.

Böyle multiplayer oyunlar zaten bir zaman sonra genelde free to play oluyor, oyuncu sayılarının düşmesi lazım fakat Battlefield 2042'de maçlar hala saniyeler içinde bulunuyor, bu popülerlikle kısa vadede free to play olması olası değil gibi. Orta vadede Game Pass'e (en azından EA Play ile) gelmesi olası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PauLevesque kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen öyledir ama zaten online rekabetçi oyun oynamıyorum. Şu an kullandığım TV zamanında çok iyi ve pahalı bir modeldi ama 10 sene oldu. Bu da bir şekilde işimi görüyor. Öyle çok oyun odaklı değilim yani. İyi panele sahip uygun TV’ler oluyor. LG panelli falan.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aspirin_Gripin kullanıcısına yanıt

Terettürde yazıyorda bakınca anlamadımXbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen .

• Series s için fps oyunlarında kullanmak için mekanik klavye arıyorum önerileriniz varmıdır ?

• z21 kullanıcısına yanıt

https://www.epey.com/klavye-mouse/hyperx-alloy-origins-core.html

₺2200'e kadar daha iyisi yok, bütçeniz nedir? En iyiler olan CherryMX, HyperX, Razer switch harici Çin markalı switchli mekanik klavye bakarsanız bolca ucuz seçenek mevcut.

• Frederick S. F kullanıcısına yanıt

hocam 1500 tl civarı düşünüyorum

• z21 kullanıcısına yanıt

Birkaç ay önce linkini attığım klavyeyi almadan önce 2 ay kadar FPS odaklı mekanik klavyeleri araştırdım. Özetle, seçim yaparken dikkat edilmesi gerekenler şu şekilde:

- Red veya Speed switch, FPS için ideal

- Kabloluda gecikme daha az

- Switch markalarında en iyi/kaliteli olarak gösterilenler: CherryMX, HyperX, Razer

- En sağdaki numara tuşları olmayan (TKL) modeller, alan kazandırması bakımından avatanjlı, tabi bu kişisel tercih

TKL olayı hariç sizin için Epey'de filtreleme yaptığımda (ucuzdan pahalıya) seçenekler şu şekilde sıralanıyor:

Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen

1. XPG Summoner Red: Tayvanlı ADATA'ya ait marka, iyidir. Ben araştırırken Türkiye piyasasında rastlamamıştım. Epey'e göre, 100m tuş ömrü olduğu gözüküyor, bu da demek oluyor ki yeni nesil CherryMX switch mevcut. Sadece 2020 sonrası çıkan klavyelerde bulunan, muhtemelen en kaliteli/iyi switch.
    2. Corsair K60 RGB Pro Low Profile: Red'e göre daha hassas ve hızlı olan CherryMX Low Profile Speed switch var. Dezavantajı, elinizi WASD üzerinde bekletirken ufak dokunuşta bile direkt basması, haricen FPS'lerde avantaj sağlayacak özellikleri var.
    3. Corsair K68: Eski bir klavye olmasına rağmen hala popüler, kullananlar çok memnun. Fakat bence, eski nesil CherryMX switch'e sahip olduğundan bunun yerine XPG Summoner Red daha mantıklı bir tercih olur.
    4. HyperX Alloy Origins: HyperX'in kendi özel Red switch'ine sahip. Genel kanaat, CherryMX Red'den bile daha iyi olduğu yönünde. $100 bandında alınabilecek en iyi klavye olarak gösteriliyordu birkaç ay önce ben bunun TKL modelini alırken. Kullanıyorum, az bile övmüşler diyebilirim.
    5. Corsair K65 RGB Mini 60% Red: Mini olduğundan pek araştırmamıştım, %60 klavye düşünürseniz ve bütçenizi o kadar zorlamak isterseniz bakarsınız.

• Frederick S. F kullanıcısına yanıt

Hocam teşekkürler bunların arasında bir seçim yapıcam

• series s almak istiyorum ancak uygun ve sıfır olması açısından avrupa dan hangi sitelerden gümrük ödemek kaydıyla alabilirim amazon larda stok yok gibi ya da kasım indirimimi beklemeyeyim bu konuda bilgim olmadığını için burdan engin bilgilerinize danışmak istedim

• crashris kullanıcısına yanıt

hiçbir amazondan artık ürün siparis vermezsiniz resmi kanunlara göre 1500 euroya kadar olan sınır 150 euroya indi 150 euro ve üstü her ürün gümrüge takılır ve el konulur bir ton prosedürü var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 29 Ekim 2022; 21:51:53 >
  • İthalatçı garantililer geçen hafta 6000 di şimdi 7000 yaptılar, durduk yere zam saçma sapan ülke olduk

• awsedrzxc A kullanıcısına yanıt
    Satıcılar kasım indirimine hazırlanıyor, fiyat yükselmesi bu yüzden muhtemelen. Bindirip indirecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aafak437 -- 29 Ekim 2022; 23:30:36 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 15561557155815591560
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.