< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen (1557. sayfa)

-
-
COD MW 2'ye asıl 16 Kasım'da Warzone 2.0 eklentisi ile birlikte zırt pırt güncellemeler gelir artık bıktırır usandırırlar insanı. Bir de her gelen güncelleme ile birlikte oyunun boyutu da şişiyor zamanla.
Umarım Warzone paketi, oynamak istemeyenler için ana oyundan bağımsız opsiyonel olarak gelir isteyen indirir istemeyen indirmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 28 Ekim 2022; 0:48:20 > -
Mw2 ye zam geldi 1100-1500 olrak yeni fiyatlar ön siparisten eski fiyattan listelenen oyunlar çıkınca büyük zam yiyecek demektir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni çıkan ve çıkacak olan oyunlarda 1000 lira barajı aşılmış oldu anlaşılan. Bir Ubisoft kaldı herhalde uygun fiyata satışa sunan.
-
Oyun 1100 tl bile olsa gene en ucuz oyun oynama aracı konsol yapacak bir şey yok çünkü bu ayarlara yakın bir pc toplamak minimum 20 bin lira filan sadece kasa klavye fare ses sistemi gibi olmazsa olmaz parçalar da girdiginde 22-23 bin filan gene call of duty ve yeni oyunlar 1100 tl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 28 Ekim 2022; 0:55:20 >
PC donanım fiyatları artı Steam kur güncellemesi sonrası konsol ve pc platformu oyun fiyatları arasındaki makas daraldı hatta kapandı. Oyun fiyatları konusunda PC tarafı avantajını yitirdi bana göre. Steam'de 25-30 lira olan indie yapımlar bile 150-160 lira bandına çıktı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 28 Ekim 2022; 1:7:23 > -
Harbi bu warzone saçmalığı zorunlu tutulursa rezalet olacak. 200 GB alana merhaba diyelim işte o zaman.
Hayır series s expansion card hem pahalı, pahalı olmasını geçtim stok bulunmuyor. Bu apayrı bir saçmalık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar yan odaya bir tane küçük TV almak istiyorum XBox için. Normalde salonda duruyor konsol ama yan odada daha iyi olacak. Boş duruyor zaten oda. 32" düşünüyorum TV. Önerebileceğiniz ucuz yollu bir şey var mı? Yeri burası değil biliyorum ama kullanıp memnun olduğunuz modeller vardır diye düşündüm.
-
32 inçde adam gibi tv üretilmiyor monitör alırsın 2k filan 32-34 inç de
www.itopya.com
GIGABYTE 31.5" M32QC-EK 165Hz 1ms HDMI DP USB 3.0 HDR400 VA QHD KVM Curved Gaming Monitör | ITOPYAhttps://www.itopya.com/gigabyte-315-m32qc-ek-165hz-1ms-hdmi-dp-usb-30-hdr400-va-qhd-kvm-curved-gaming-monitor_u16504 -
32" şart değil. 40-42" falan da olabilir. TV istiyorum özellikle çünkü TV olarak da kullanılacak. 6-7bin lira monitöre verip sadece oyun için kullanmak istemiyorum.
-
Şarjlı pil ve makine tavsiyeniz var mı
İlk defa gamepass alıcam fakat sadece bir aylık alınabiliyor siteden. Bunu daha uzun süreli alma şansım var mı? 1-3 yıllık vs. alanları gördüm ama sanırım o olayı engellemişler?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mathers -- 28 Ekim 2022; 11:51:58 > -
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/154242321
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fifa22 de kariyer actim oyunda gol olunca oyundan atiyor surekli cozumu nedenini bilen var mi
6-7 bin liraya alacağınız TV den bir şey olmaz.
25-30 MS input lag olur.
Paneli kötü olur,ışık sızması olur onlarca sorun olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Duracell cef14 başlangıc için iş görür. İleride ikeadan ladda 2500 alabilirsiniz panasonic eneloop pro ile aynı piller
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Battlefield 2042 i şu an indirimde gözüküyor sizce almaya değer mi, yoksa gamepass e gelmesini mi bekleyeyim?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X