fps rpg den sonra stratejinin de kalesi olacak xbox. Starcraft warcraft falan da gelirse coşarız. Tek eksik hikayeli oyunlar |
Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen (1554. sayfa)

-
-
Kendi FSR yöntemlerini kullanıyorlar zaten 1080p Quality e benzer bir ayar hali hazırda Series S de kullanılıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sonunda age of da geliyor klavye maus bağlanma önemi arttı
genelde tek kişi oynuyorum fakat gerektiğinde ikinci kişinin de kullanabileceği uygun fiyatlı kablosuz kol önerileriniz var mı? en olmadı ikinci el alacağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunu native 1080p biliyordum 900p den yeniden yapılandırma ile yükseltme tekniği kullanılıyormuş .Açıkcası 900p nin bu kadar güzel göründüğünü hiç görememiştim .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanext -- 25 Ekim 2022; 23:23:2 >
Olay biraz da buna döndü zaten elinizdeki görüntünün çözünürlüğü önemli değil. Ne kadar temiz bir köşe yumuşatma veya yeniden yapılandırma yapıyorlar o önemli.
GotG de 1080p ama çoğu 1440p den daha güzel gözüküyor.
Konsollarda neredeyse her oyun zaten kendi upscale yöntemini kullanıyor fakat bunlar FSR 2.1'den ne kadar iyi de ücretsiz olan FSR yerine hala -başarısı tartışılır olan- kendi yöntemlerini tercih ediyorlar. Oyun için özel optimize etmelerine gerek olan bir şey de değil direkt -kolayca/en fazla 1 ayda- entegre edince işini yapıyor FSR sonuçta, en azından AMD öyle açıkladı. Ve PC sürümünde FSR 2 kullanan oyunlar Xbox'da neden FSR 2 yerine hala kendi yöntemini kullanıyor acaba, PC'de de kendi yöntemlerini kullansınlar madem. Xbox'da sadece bir iki oyun FSR kullanıyor onlar da hala 1.0. Series'i geçtim One'da bile destekli FSR 2.x, ve hala One'a yeni çıkan ama kullanan oyun yok, çok enteresan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frederick S. -- 26 Ekim 2022; 8:19:30 >
Uygun fiyatlı kablosuz yok, kablosuzlar Microsoft marka. En uygunu da bu:
amazon
Xbox Wireless Controller - Mineral Camo Special Editionhttps://www.amazon.com.tr/Xbox-Wireless-Controller-Mineral-Special/dp/B093X59B31/ref=mp_s_a_1_1?keywords=xbox+camoKablolu düşünürseniz...
amazon
HORI Horipad Pro - Xbox Series X|S, Xbox One, PC için denetleyici - Resmi Microsoft Lisanslıhttps://www.amazon.com.tr/HORI-AB01-001E-Horipad-Pro/dp/B08LR5B814/ref=mp_s_a_1_3?keywords=hori+pad+proEn uygun fiyatlı (₺1000'in altı bütçede) düzgün bu var, Japon markası. PowerA ve 8BitDo markalar ise kalitesiz ve çabuk bozulduklarından önerilmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frederick S. -- 26 Ekim 2022; 8:17:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Teşekkür ederim, kablolu olan çok şık görünüyor ancak sanırım ikinci ele yöneleceğim...
-
Konsollarda senelerdir dinamik çözünürlük ve re-construction teknikleri kullanılıyor zaten. FSR bunun pc için hazır paket hali gibi. Yoksa UE4 de senelerdir aynı işi yapabiliyor eğer yapımcı isterse.
Örneğin Control kendi methodunu kullanıyor çözünürlüğe göre gayet iyi gözüküyor. Aynı şekilde Rainbow 6 Siege de Ubisoft kendi sistemini kullanıyor bu liste böyle uzar gider.
FSR dan ziyade SFS in gelmesi lazım özellikle belleği az kalan Series S için çok yararlı bir özellik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silkolet -- 26 Ekim 2022; 10:53:49 >
Oyun indirme serverlari zaman zaman cok yavasliyor. Forza 5 i ilk baslarda 300mb/sn de indirirsek yarisindan sonra 20mb/sn düşüyor. Konsoldan hiz testi yapiyorum 740 megabit cikiyor. Boylece hizli internetinde olsa ise yaramiyor
Bende aldım mineral camo modelden .Fiyat uygun .
Merhaba arkadaşlar. Battlefield 5 oynuyorum. Dün ve bugün kolun bazı tuşları basmaz oldu. Kendiliğinden düzelmişti. Az önce tekrar basmıyor A ve B tuşları hariç. Halo oyununa girdim orada hiçbir sıkıntı yok. Kolda sıkıntı var zannettim ama sadece Battlefieldde oluyo birden. Tetik tuşları bile basmıyor. Neden olabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
dün ilk üyeliğimi aldım toplamda en fazla 7 ay olabiliyor.
live gold üyeliği 3 aylık aldım ilk önce, satın aldıktan sonra yenileme kısmını iptal edip baştan yine 3 aylık live gold al dedim toplam 6 ay alındı.
sonrasında ultimate üyeliği aldım 1 aylık. üyelik gamepass ultimate oldu toplam 7 aylık.
bundan faha fazla satın almaya izin vermiyor artık, kıl payı kaçırdım bende yoksa 2 yıllık alıp arkama yaslanacaktım
-
Şuan 3yıllık Almanın Bir yolu varmı
-
nasıl hocam dün ki arkadaşımız sürekli 3 aylık yenilemeyi iptal edip almıştı 1 yıl dün alabilmeniz lazımdı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 26 Ekim 2022; 16:52:45 > -
Grafikler ateş ediyor.
The Xbox Testeryoutube
If you want to buy me a cup of coffee and want to sponsor my channel that would be amazing! then please use this link! https://www.paypal.me/TheXboxTester Or become a super member and join https://www.youtube.com/channel/UC5xaXb_q4rHfSHIw5JOb8Lw/join #XboxSeriesS #callofdutymodernwarfare2 #callofdutymodernwarfare #callofduty Welcome to my channel, my name is Maurice and thank you for watching to these video's Follow me on: Gamertag: Smartimus Prime facebook.com/TheXboxTester twitter.com/thexboxtester twitch.tv/thexboxtester also check out my playstation channel https://www.youtube.com/c/ThePlayStationTester Stuff i use Elgato HD60 X Capturecard OBS Recording software Samsung Oddysee G5 32 inch Gaming monitor Razer Wolverine V2 Chroma Controller FiFine Microphone #Xbox #Xbox20 #P3 #XboxGamepass #TheXboxTester #Gaming #GamePass #GamepassUltimate #XboxSeriesX #txthttps://www.youtube.com/watch?v=KAU8Wl8LYAE&feature=youtu.be -
Alete güncelleme gelmiş ne olmuş ayıptır sorması?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X