Bildirim
Xbox Series S GTA Online Girerken Gamepass istiyor?
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Online girebilmen için Gold üyeliğin olması lazım ultimate game pass varsa yine kullanırsın standart Gold olmayan gamepass varsa yine online oynayamassin kısacası Xbox da Gold yada ultimate game pass PlayStation da da PSN plus olmak zorunda PC platformu gibi değil konsol dünyası mangirlari sayman lazım -
Hocam valla bana çok saçma gibi geldi bu kurallar ama maalesef haklısınız birde ben çık gir yaparak online'a girebildim nasıl oldu o?
-
Bug olmuş olabilir tekrardan dene normal online server a girmen için Gold üyeliğin olması gerekir uyarı bile verir giremessin
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- this epic games account is already linked to a different rockstar games account
- gta 5 oyundan atma sorunu
- gta san andreas harita açma hilesi
- gta 5 çıplaklar kampı
- gta san andreas kaç görev var
- gta 6 haritası
- gta 5 battleye
- gta 5 sistem gereksinimleri
- gta v hileleri
- gta san andreas hileleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X