Şimdi Ara

XBOX SERIES S + NORMAL LAPTOP MU, MSI GF65 THIN Mİ ? YARDIM.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Gaming Lapotop veya Xbox Series S + Laptop alma konusunda kararsızım. + Laptop yazdığım normal gaming olmayanlardan bahsediyorum.

Yurtdışındayım 2 senedir, eğer Türkiye'ye dönme durumum olursa kasayı yanıma almam hayli zor.

MSI GF65 THIN

• Latest 10th Gen Intel® Core™ i7 processor
    • Windows 10 Home
    • Latest GeForce RTX™ 3060 Laptop GPU 6GB GDDR6

Gaming Laptop bu. Mevcut Pc baya eski o yüzden Pc biraz ağır basıyor gibi sanki. Ama Laptop'un geliştirmesi de problem ve 2 sene sonra bana yetmeyecek belki de.

Önerileri bekliyorum.

• Spawn2 kullanıcısına yanıt
    Gruplarda gördüğüm çoğu kişi oyun için konsol alıyor çünkü fiyat uygun performans güzel. Gaming laptoplar kolay eskiyen cihazlar bunu unutmayın özellikle çok oyun oynayan biriyseniz. Fakat bu laptop özelliklerinin series s ten 3-4 sene daha güzel oyun zevki vereceği kesin kalite anlamında. Uzun vadeli düşünüyorsanız Series S + Laptop biraz daha beni 3-4 sene götürsün dersen Msi laptopu al.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Konsollara neslin sonuna kadar en az 7-8 sene güncel oyunlar çıkıyor ve oynatıyor. Pc güzelmiş ama bu süre içerisinde eskiyecek. Gaming notebook olayına karşıyım ben. Donanımı da güncellenmiyor zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldığın konsolun ömrüyle laptopun ömrü her ne kadar laptop kaliteli olsa da aynı olmayacak.Bak kaç sene önce çıkan PS4 bile yeni çıkacak God of War'u çalıştıracak.Uzun vadede bir daha alışveriş yapmak istemiyorsan normal laptop + series s derim.

• bende 2 cihazda var ims laptop derim. düşünme bile msı al. şöyle diyeyim araba yarışı ve fifa ve bazı oyunlarda konsol mükemmel oluyor. ama online oyunlarda ve silahlı oyunlarda laptop.

2si arasıda kalma kesinlikle msi al. konsolu ilerleyen zamanda yine alırsın. 2. el uygun fiyatlı bulması kolay cihaz. ama dizüstünü bulamazsın. zaten msi fiyatları uçuk.

• şunu da ekliyeyim. bende 8 yıldır konsol var ama hiç bir zaman pc yerini tutmadı. her zaman pc oynamaktan daha çok keyif aldım. steam de zaten kontrolcü desteği var. bir forza 4 steam üzerinden alıp gamepad ile pc de rahat oynarsın. 2.olarak gamapass pc için daha uygun fiyata bulunuyor. nerdeyse yarı yarıya fiyat farkı var. pc al gamepass al keyfine bak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.