Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Xbox Series S Satın Al 12 Haziran 2023 08:20 1 1 Xbox Series S Merhaba arkadaşlar geçen yıl yine forumdonanımdan İzmir'den bir arkadaşdan almıştım oda Almanya'dan getirmisti cihazı. Aldığım günden itibaren tertemiz kullanıyorum.Kutu içeriği var.Garantisi 12 gün önce bitti. Bugüne kadar hiçbir sorun ile karşılaşmadım. Ürün sıfırlanıp verilecektir.icinde herhangi bir hesap bulunmayacak bilginiz olsun.Alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 7250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Manisa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Kingston KC3000 2tb ssd PCle gen4 NVMe [SATILDI] Xbox Wireless Controller Siyah 9.nesil Kol [SATILDI] MONSTER Aryond 32 A32 V2 monitör 2k 180hz curved Özel tasarım Cockpit direksiyon standı