Şimdi Ara

Xbox Series V konsoluna hazır olun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
2.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Kasım ayı itibariyle konsol dünyasında fırtınalar estirmeye hazırlanan yeni nesil Xbox Series X şaşırtmaya devam ediyor. Daha düşük performansa sahip Xbox Series S konsolunun ardından şimdi de Xbox Series V konsolu gündemde.

Xbox Series V neler sunacak?

Bilindiği üzere Xbox Series X konsolu Project Scarlett kod adıyla geliştiriliyordu. Sonrasında Project Lockheart şeklinde yeni bir kod adı ortaya çıkmış ve bunun Xbox Series S olduğu sonradan anlaşılmıştı. Microsoft da yakın zamanda bunu doğruladı.

Şimdilerde ise bir kod adı daha ortalıkta dolaşıyor. Project Edinburgh olarak sızdırılan kod adının Xbox Series V konsoluna ait olduğu iddia ediliyor. Bu konsol Xbox Series X modelinin disk sürücüsüz versiyonu olacak.

Ayrıca Bkz.Galaxy Z Fold 2 resmiyet kazandı: İşte detaylar!

Sızdırılan görselin ne kadar gerçek olduğu bilinmiyor ancak şu durumda Microsoft’un 3 farklı yeni nesil konsol hazırladığı anlaşılıyor. Xbox Series S konsolu da disk sürücüsüz idi ancak 2K çözünürlüğe kadar çıkabilmesi 4K seviyesinde tercih dışı kalmasına neden olmuştu. Microsoft’un bu anlamda Xbox Series X konsolunu yalnız bırakmak istemediği düşünülüyor. Net bilgiler olmasa da Xbox Series V konsolunun 449$ gibi bir seviyede rekabetçi olması bekleniyor.

Kaynak:https://www.gamesradar.com/xbox-series-v-is-a-rumoured-all-digital-series-x/

• Ps satıp beklemeden pc toplayıp kurtardım kendimi ama konsol kullanıcak olsam bu ülke de kesinlikle xbox tercih ederdim game pass gibi bi nimeti görmez den gelinmicek kadar çok değerli ve microsoft ea play ve game pass birleşmesiyle birlik de zaten oyunculara yönelik çok güzel işler yaptı ve bu yaptığı dünya genelin de çok olumlu karşılandı ve tebrik edil di yabancı basını takip ediyormusun bilmiyorum yemişim exc oyunlarını bu saat den sonra da zaten bi önemi kalmadı bence
  • Samsungdan pazarlama stratejisi hakkında fikir almışlar gibi hissettim.

• Ps5 digital 400-450 usd olursa yüksek ihtimal xsv gelir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bakalım siyasi söyleme hangisi malzeme olacak? Çocuklarımıza PS5 alamıyoruz mu Xbox Series X alamıyoruz mu Xbox Series V alamıyoruz mu yoksa Xbox Series S alamıyoruz mu?

• İki tane seçenek olsa tercih ya biri, ya da diğeri olurdu. Şimdi Adam diyecek ki 300 verip en düşüğü alacağıma 400 verip ortayı alayım. Hatta ortaya 400 verdim, 100 daha verip en iyisini alayım diyecek. Yani 3 çok saçma bir seçenek olmuş. V gelirse, bence S'in satışları yok olur. 1080p için bile olsa S yerine V alırlar. En iyi seçenek ikidir. Biri 300, diğeri 500 olursa, insanlar daha rahat karar verir.

• Eksbaks bu işin şeyini çıkardı artık. Yav bi tane konsol çıkarın bi tane arkadaşım.

• Musteriye fazla secenek sunmak her zaman iyi bir strateji degildir aslinda. Bu 3 konsoldan biri piyasayi hizli bir sekilde terk edecek muhtemeln ilerleyen yillarda. 299 dan 499a firlamak goze cok gelirken, 449 biraz daha pozitif gelebilir musteriye.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gowlet

Eksbaks bu işin şeyini çıkardı artık. Yav bi tane konsol çıkarın bi tane arkadaşım.

Ekran kartı tadı vermeye başladı artık ha bu konsollarda.

• monacomen kullanıcısına yanıt

Konsolu aldık da oyunlar nasıl alınacak anlamıyorum ki. Yeni nesilde oyunlar 570-700 tl arası olacak. Alsak ne oynayacağız PSN+ oyunlarını mı?

Kardeşlikle bile kurtarılmıyor primary 570*0,6=342,secondary 570*0,4=228 oluyor.

• Series E bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Series V ve X zaten ayni konsol. 450 dolara cikarsa Ps5in tamamen onunu kesecek bir hamle olur.

• Z çıkmazsa almam.

Şaka bir yana disksiz PS5'in bir rakibe ihtiyacı var, Xbox akıllıca oynuyor.

• Ps satıp beklemeden pc toplayıp kurtardım kendimi ama konsol kullanıcak olsam bu ülke de kesinlikle xbox tercih ederdim game pass gibi bi nimeti görmez den gelinmicek kadar çok değerli ve microsoft ea play ve game pass birleşmesiyle birlik de zaten oyunculara yönelik çok güzel işler yaptı ve bu yaptığı dünya genelin de çok olumlu karşılandı ve tebrik edil di yabancı basını takip ediyormusun bilmiyorum yemişim exc oyunlarını bu saat den sonra da zaten bi önemi kalmadı bence

• xboxseries s i çıkmadan öldürdü bu konsolla.

• Adanlar konsol cikarmaya doyamadi 2 den fazlasi zarar arkadasim kullanicinin kafasi karisirsa gider ps5 alir en azindan 1 tane(dijitali ile normali ayni ozellikte sadece bluray destegi yok)

• Disksiz bir konsolda maliyet max 50 dolar düşer deniyor yani 450 dolardan daha aşağı bir fiyatı olması beklenmiyor, Series S'in potansiyel müşterisini çalma gibi bir durum yok ortada.

• Sadece disk sürücüsünü çıkaracağı bir konsol için yeniden soğutucu tasarımına gidecek olmaları ilginç. (boyutların küçülmesi ile o tepe fanı o kasaya sığmayacaktır keza) Ya aynı soğutucu bloğa daha küçük bir fan ekleyecekler, ya da tasarımı değiştirecekler.

• FarklıAkıl F kullanıcısına yanıt

Öyle görünüyor olabilir ama ben 50 dolar için geriye uyumluluk avantajını kendimi dijitale hapsederek kısıtlamazdım. Xbox geriye uyumluluk avantajını unutuyor mu görmezden mi geliyor bilmiyorum ama tüketici bilinçli olup eski cd li oyunlarını modern bi konsol da canı nostalji çekince eski cihazı (hatıradır diye sakladıysa) kurmaya gerek kalmadan oynayabilmenin avantajını bilmesi lazım.

• Gelişmekte olan ülkeler için Series S güzel bir hamle. Yeni nesil oyunları herkes en iyi donanımla oynamak ister, ancak herkes fazla para yatır(a)mayabilir. Ağabeyi ile 200$ fiyat farkı -bu ülkelerde- fiyat hassasiyeti olan kullanıcıların satın alma kararını daha iyi hissettirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AribyAriana -- 12 Eylül 2020; 17:29:56 >
  • arslan0058 kullanıcısına yanıt
    Kafanın karışacağı durum yok. Biri diskli, biri disksiz, biri de 4k kullanmayacaklar için ucuz versiyon. Bence çok akıllıca hareket.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.