Şimdi Ara

KONU DIŞI SEÇİYOR PS5 VS PC VS XBOX SERIES X

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

KONU DIŞI SEÇİYOR PS5 VS PC VS XBOX SERIES X

(En Son Oy Tarihi: 6.9.2024)
Giriş
  • Dün bu konuya merak saldım da baktim 30603060ti vb kartli pc toplamak nerden baksan 17 18 20 civarı tutuyor

E ps5 ve xbox series x de bu rakamlarda

O zaman hangisi diye kara kara düşündüm bulamadım

Battlefield 2042 oyununun testlerine baktım açıkçası bu 3 sistem de pek iyi sonuc vermiyor anca 60fps veriyorlar

Ps5 ve series x cod oyunlarinda 120 fps veriyor bu cok iyi sanirim pcde verir bunlar veriyorsa

İyice kafam karisti yani alacagimdan degil de size sorayim dedim

Sizce hangisi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• get a life

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAŞMA SAPAĞN ĞOĞOĞOĞONUŞŞMAĞLAAĞĞ

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Series xe basan tek benim :(

• Hocam alakasız biraz da benchmark icin BF2042ye bakmayın bence.

• Blitz. kullanıcısına yanıt
    Neden hocam

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

Hocam optimizasyonu berbat, bitmemiş bir oyun. Doğru bir fikir vermez bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Bence çok ii hocam islemciyi de ekran kartını da baya zorluyor

• Ağır gamer değilsen, konsol derim kafa rahatlığı hangisi serin çalışıyorsa onu seç bence iki konsol arasından da.

• PS Plus ve Gamepass arasındaki farklara da bakmalı bence.

İkisi de çok iyi bence full paket alirsan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 24 Ocak 2023; 13:49:18 >
  • xbox series x + gamepass imi alır rahatıma bakarım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Maddiyatla ilgili sıkıntın yoksa PS 5

Geçen ay indirimlerde birlikte;

- Elden Ring

- Cyberpunk 2077

- God of War: Ragnarok

- Doom Eternal

- Diablo 2: Resurrection

- Call of Duty Modern Warfare 2

- Witcher 3

aldım. Bu oyunlardan şuan sadece MW2 ile Diablo'yu oynadım. (Witcher'i zamanında PC de bitirmiştim yeni nesil güncellemesinde çok uygundu o yüzden aldım.) Vakit buldukça diğerlerine de başlayacağım. Ayrıca PS PLUS ile de Ghost of Tsushima gibi ps4 zamanı oynamadığım oyunlar var. Yani içerik bol ve renkli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 24 Ocak 2023; 14:46:55 >
  • Psikotrex kullanıcısına yanıt
    Aga donanim olarak en zayıfi o iclerinde

Bi de sony planli eskitme yapiyor bende ps4 pro var fortnite warzone coldwar falan hepsinde sorun var yavaslama var eski performans yok

• Ps4 1000lik oyunlar 100tl ye düşmüş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • pc ama 6700xt al bende var memnunum 3060ti ise yaramaz pc hocasi var youtubeda 13k lara rx6700 sistem toplamisti  

• şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    Amd ne ise yarar amd

Simdi baktım baya iyi kartmisleeen nerden buldun da aldin kamkaa

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

17k ya cillop gibi sistem var bendeki rx6700xt rtx3070 e esdeger 6750xt rtx 3070 i gececektir

PC Hocası TVyoutube
    • Sistemin hazır hali: https://tr.rog.gg/THYuPr Bugün ASUS DUAL RX 6750 XT 12GB belleğe sahip ekran kartı ile yeni bir sistem toplama rehberi ile beraberiz dostlarım. QP Bilişim ile yaptığımız bu sistem, fiyat performans anlamında da tek tek tüm parçaları topladığınızda 3.604 TL indirime tekabül ediyor. ASUS RX 6750 XT ekran kartı 2K performansı için üretilmiş bir model. Sistem toplama rehberi için detayları anlatırken, bir kaç özelleştirme tavsiyelerim de olacak. Eğer bütçeniz varsa, tavsiye ederim. Sistemde kullandığımız parçalar • İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 • Ekran kartı: ASUS DUAL RX 6750 XT 12GB • Anakart: ASUS Prime B450MK II • RAM: XPG Gammix D30 (2x8) 16GB 3200MHz CL16 • Depolama: AData Legends 700 512GB Gen3 • Kasa ve PSU: FSP Vento VG14FE 650W 80+ QP Shadow ismi verilen pc toplama rehberi için parçalara bakarsanız güvenmediğimiz pek çoğunu kullandığımız ve daha önceki pc toplama rehberi videolarında kullandığımız modeller. Yine parça konusunda sorularınız olursa, yorumlardan yazabilirsiniz. Hepsini tek tek okuyup cevaplıyorum. Ayrıca bu sistemde şu anda Steam'da 799 TL ile ön siparişte olan Company of Heroes 3 oyunu hediye olarak verilecek. "Bu oyuna bu kadar para verilir mi?" bilmiyorum ama, olan durumu paylaşıyorum sizinle. Tavsiyelerim; 1-) İlerleyen zamanlarda Ryzen 5600 işlemcisi için biraz para biriktirip sıvı soğutma veya hava soğutma takılabilir. 2-) Vento VG14FE kasası yarı mesh olarak sayılabilir. Ön tarafta iki fan ile geliyor. İlave bütçeniz varsa, alternatifler özelleştirme kısmından değerlendirilebilir. 3-) Asıl tavsiye ettiğim bölüm ise M2 SSD tarafında. 1369 TL fiyat farkı ile Samsung 980 EVO modeline geçip, okuma yazma hızınızı büyük ölçüde arttırabilirsiniz. Ancak anakartın da GEN4 destekli olması lazım. B450 modeli Gen3 destekli. B550 anakart modellerine bakabilirsiniz. Böylece bir sistem toplama rehberi videosunun daha sonuna geldik dostlarım. Kafanızda sorular varsa, yorumlardan bana iletebilirsiniz. Videoda bahsettim ama, RX 6750 XT ekran kartı NVIDIA tarafında eşitlik olarak RTX 3070 modeline denk. Fiyat Performans hesabınızı buna göre yapabilirsiniz. Bir sonraki sistem toplama ve oyun bilgisayarı toplama videosunda görüşünceye kadar, hoşça kalın.. Bu videodaki zaman çizelgesi 00:00 Intro 00:10 Topladığımız Sistem 00:24 Fiyat Avantajı Ne Kadar? 02:18 Oyun Hediyesi 02:43 RX 6750 XT, NVIDIA'da Neye Eşit? 03:12 İşlemci - Ekran Kartı Uyumu Nasıl? 03:26 İşlemci 03:44 Ekran Kartı 04:28 Bellek 04:46 Depolama 05:03 Sistem Özelleştirme 06:05 Anakart 06:29 Kasa ve PSU 07:44 Valorant 09:14 God of War 10:52 COD: MW II 12:23 Apex Legends 13:02 Forza Horizon 5 14:01 Final ► w: https://pchocasi.com.tr ► f: https://forum.pchocasi.com.tr ► i: https://www.instagram.com/pchocasicomtr ► g: https://www.facebook.com/groups/pchgrup
    https://www.youtube.com/watch?v=vKx-kURX2sI&feature=youtu.be
    Kamka 17 binim yok olsa da almam pc ya

Bende i5 6500 ve gtx 1060li pc vae bf2042 haric her seyi oynatti suana kadar

İse girersem ssd ve islemci alirim belki

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.