Şimdi Ara

Xbox Series X

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 3 ay önce RX5500xt'li sistemimi satıp üzerine 1500₺ koyarak Xbox Series X aldım ama 3 aydırlı konsoldan hiç zevk alamıyorum max 3 saat oynadıktan sonra sıkılıp kapatıyorum pc varken pazar günleri 10 saat başından kalkmıyordum aranız da Xbox Series X kullanan varmı varsa sıkılmadan oynuyabiliyormusunuz veya hangi oyunları oynuyorsunuz ben 3 aydırlı doğru düzgün oynayacak oyun bulamadım sadece cod cold war fifa21 ve forza horizon 5 var.

Farcry6,Resident Evil Village, Assassins Creed Valhalla,Red Dead Redemption2,Watch Dogs Legion, gibi oyunları oynamak için almıştım ama oyun fiyatlarını hesaba katmadim şimdi bu oyunları satın alsam 3000₺den fazla tutuyor gamepass'ciler gelmeden söyliyeyim gamepass de de oynayacak doğru düzgün oyun yok sadece fifa 21 forza5

her neyse aranız da xbox series x'i olup da zevk alabilen varmı bu duruma çare bulamazsam xbox'ı satıp tekrardan 2.el pc alacağım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hocam öncelikle ne tür oyunlardan hoşlanıyorsan yazacaksın ki, ona göre oyun önermesi yapalım. Ayrıca o saydığın oyunlara bu kadar para dökmene gerek yok ki. Oyun kardeşliği yapacaksın, daha ucuza mal edeceksin, oyunu bitirip satacaksın, tekrardan yeni bir oyun için kardeşlik yapacaksın. Forumda konusu var. Anlayamazsan özelden numaranı atarsan, whatsapptan yardımcı olurum. 😊

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Eric Cartman. kullanıcısına yanıt
    savaş,aksiyon,araba,hikaye tüm oyunları oynarım da dediğim gibi çok pahalı oyun kardeşliği nasil bişey onu anlamadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talisca19o3 -- 16 Ocak 2022; 17:28:22 >
  • game pass'te oynayacak oyun yok demissin ama bence gayet saglam oyunlar var.

mesela gears 5 ile basla. bir arkadasinla beraber coop bitirebilirsiniz hikaye modunu.

daha bir suru oyun var onerebilecegim game passten

• Taş gibi halo serisi var en son oyunu özellikle far cry 3 seviyorsan seni çok mutlu edecektir sonra gir multisine saatlerce oyuna dirt5 var ufc4'te götürür seni starwars jedi fallen order var daha yeni mass efect legendry geldi diablo seviyorsan anvil var arkadaşların varsa b4b var değeri bilinmeyen ori ve battletoads var codevein var güzel bir souls like oyun Hades var aksiyonun en iyisi doom var yada yeni mk11 geldi en kötü hikyesini oyna otur mortal shell var yine ortalama üstü souls like resident evil7 ryse son of rome scarlet Nexus yine güzel aksiyon olarak serious sam4 subnautica'nın iki oyunuda muhteşem the surge 2 var yine ortalama üstü souls like oynayacam dersen çok oyun var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok fazla oyun var aslında Game Pass içerisinde. Gears ve Halo serisi bile çok uzun süre götürür. Mass Efect var Battlefield var Doom var Dishonored serisi var. Wolfenstein var. Hitman da geliyor. Indie oyunlar zaten istemediğin kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İndirimlerde gayet uygun fiyatlara düşüyor oyunlar Microsoft Store'da.

Bu da yetmez ise dijital alım satım konusu var ilanları var oyunu yarı fiyatına denk getirebilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox Series X Satılık
    4 ay önce açıldı
    SATILIK XBOX SERİES X
    3 yıl önce açıldı
    Alınık- Xbox Series X
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.