Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (4002. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: brhndrn , brhndrn , UlasAsmadili
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 6 Misafir - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
81.205
Cevap
828
Favori
4.070.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
195 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 40004001400240034004
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çok teşekkür ederim hocam. Son olarak birşey merak ediyorum. Xboximda başka bir hesap açıp onada da gamepass core alsam bir aylık aynı indirim oranlarından yararlanabiliyor muyum yoksa sadece ultimate üyelerine özel mi bu gördüğümüz indirimler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gowlet kullanıcısına yanıt

Modern Warfare III çok daha iyiydi grafik olarak, bende beğenmedim BO6 yı.

• Gordi34 G kullanıcısına yanıt

Gamepass'e özel indirimlerden core ile de yararlanabilirsiniz. Şu kategoridekiler yani

https://www.xbox.com/tr-tr/xbox-game-pass/deals?xr=shellnav

Bunlar dışında gamepass ultimate kataloğunda oynanabilir olan oyunları da satın almak için indirim veriyor ama o indirimden core aboneleri yararlanamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matterdome -- 24 Kasım 2024; 12:11:26 >
  • TsubasaXP kullanıcısına yanıt
    Acaba cihazımın ayarlarında mı bir problem var diye düşünmeye başlamıştım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sene başında 17k'ya sıfır Xbox Series X vardı şimdi 10k fiyatı artmış mübarek cuma geliyorya fiyatları artırıp sözde indirim yapacaklar

• Şu anda 26.500 civarı, fiyatları çok takip edemedim. Alalım mı, bekleyelim mi? Kasım sonuna kadar beklemek daha mı uygun olur?

• Canlar, gamepadi garantiye göndermek istiyorum. Sistem üzerinden sipariş oluşturdum da UPSye hangi numara ile vermem gerekiyor? Bir yardımcı olsanız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • matterdome kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam. Ben en iyisi yeni bir hesap açıp o hesaba da bir aylık core üyelik alayım Türkiye'den indirimlerden yararlanmak için.

• uzun zamandır bu oyun için indirim bekliyordum %2 yapmıslar, eğlenceli bir yapımdır tavsiye ederim

Untitled Goose Game | Xbox

• Bu COD 6 ne kadar kötü bi sisteme sahip ya. Giriş ekranına dönüyorum beş dakika oyuna dönünce yeni baştan başlıyor.

• Bundan daha kötüsünü görmemiştim. Fifa serisi ana menü yavaşlığı ve bağlantı sorunlarıyla bir numaradaydı ama bu berbat HUB tercihi ile COD serisi liderliği ele geçirdi benim için. En komiği de güncelleme için oyunu yeniden başlatın kısmı :) Tam Windows kafası. Garip.

• Xbox S 3 yıldır 27 inç 2K monitöre bağlıydı eski 24 inç 1080p monitörümü tekrardan kurup cihazı da ona bağladım. Görsellik anlamında çağ atlamış gibi oldum. Series S 1080 de sanki daha iyi çalışıyor gibi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mertbey87 M kullanıcısına yanıt

Öyle zaten, Series S 1080p cihazıdır. 2k ve 4k için Series X daha uygun.

• mertbey87 M kullanıcısına yanıt
    Piksel ve ekran boyutu ilişkisiyle yeni tanıştınız sanırım. 😂

• 'Danganronpa' serisini seviyorsanız bu serinin 3 oyunu ve aynı geliştiricilerin son oyunu 'Master Detective Archives: RAIN CODE Plus'i içeren 4 oyunlu bundle 354,25 TL'ye satılıyor. Meraklisina duyurulur.

• blackprague kullanıcısına yanıt
    Şaşırdığı şey monitörün boyutu değil ki. 1080P’de cihaz daha iyi görüntü veriyor demiş.

• gowlet kullanıcısına yanıt
    Ekran küçük olduğu için öyle görünüyor çünkü. 27 inç 1080pye takın bir de öyle bakın. Ekran küçüldükçe pikseller arası kapanıyor. Görüntü daha çok yumuşuyor.

• keşke burada da olsa

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

• Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt

Harikaymış ya ..

• Arkadaşlar merhaba. Xbox one x var. Çocuklar oynuyor daha çok. Kasmalar filan başladı. Bu yüzden değiltirmek istiyorum. Ps5 ile series x arasında kaldım. Gamepass ile ps plus kıyasladığımda gamepasste daha çok oyun var çocuklara yönelik. Ayrıca ikisinde de olmayan oyunları harici almak istediğimde microsoft fiyatları sony’e göre daha bariz daha ucuz gibi geldi bana. Siz ne düşünüyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1. Selim -- 26 Kasım 2024; 14:38:0 >
  • 
Sayfa: önceki 40004001400240034004
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.