< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (4054. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/Forum-Android.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Optik ses çıkışını nasıl iptal etti Microsoft halen aklım almıyor :(
-
Dolby Atmos ses optik bağlantı ile sağlanamıyor. Muhtemelen yaptıkları lisans anlaşmaları ile alakalıdır.
-
Beyler selâm. Series S e ortalama 120 Hz vs için 2. El monitör almak istiyorum. 6 7 k aralığında.Sizce 2k 32 inç mi yoksa 27 inç mi alayım? Karar veremedim bir türlü . Şuan normal eski Vestel 43 inç 1080p TV de oynuyorum 2.5 MT mesafem var ve aldığım herhangi bir monitörde de nesafem aynı 2.5 MT olacak . Bu 32 inç 2k alsam görüntü 27 inç 1080 e göre fark eder mi ? Veya öneriniz var mıdır?
Bir de şöyle bir şey var bütçemi aşıyor ama elimde fotoğraf makinesi falan var onu satıp şu Samsung u mu alsam diyorum 8.5 a kadar indi arkadaş..
SAMSUNG LS28AG700NUXUF Odesey g7 4k 144 hz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haritaci41 -- 10 Şubat 2025; 23:12:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam hem geleceğe yönelik olsun hem de Series S’de işimi görsün diyorsanız 2K 32 inç de olur 27 inç de olur. 1080p’ye daha gerek yok diye düşünüyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Anladım hocam evet 1080p ye gerek yok galiba . Series X kullanırken 6 ay önce 32 inç 2k Acer vardı 165hz. Şimdi site 27 alsam küçük kalır mı diyorum. Oynama mesafem de yataktan doğru 2.5 MT falan olacak o zaman şöyle guncelleyim ben 2k 27 inç mi 32 inç mi diye 😁
Sorunuzu series s kısmında sorsaydınız daha doğru olurdu. 27" 2K (1440 p) yeterli olur. Daha büyük boyutta ise (32" ve üstü için) 4K en uygun seçim olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Orada sordum sandım ama gerçi orası da çok ölü. Ne saman bir şey sorsam zor cevap geliyor oradan :)
Ben cevaplardım yine. Sıkıntı yok
Olsun hocam burası da aynı sayılır ya . :) peki 27 inç küçük kalır mı 2.5 MT mesafeye sizce ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haritaci41 -- 10 Şubat 2025; 23:39:44 >
Kalabilir. 32" 4k bir tv daha ideal olur sanırım. Yine de bir teknoloji markette inceleyin. 4k 32" monitör 120 hz veya üzeri pahalı olacaktır. 27" için 2k idealken 32 ve üstü için 4k idealdir. Nedeni ise ekran büyüdükçe pikselleşne daha bariz belirir
Daha önce 6 ay öncesi kadar Acer 32 inç kullanmıştım memnundum. Şimdi de Amazon dan Monster a32 aldım Qhd bakalım umarım memnun kalırım :)
Xboxtan iptv kullanılıyor mu acaba
Hayırlı olsun. Güzel bir monitöre benziyor. Yalnız bu 2k imiş. Umarım pikselleşne rahatsız etmez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braveyours -- 11 Şubat 2025; 16:48:4 >
Var yazılımı.
Nnasil bir yolu. Var mi
ELDEN RING NIGHTREIGN test kodları dağıtılıyor galiba arkadaşlar. Bana kod geldi, maillerinizi bi kontrol edin isterseniz,
IPTV'den kastınız uydu yayınlarını izleyebilmek ise:
Kodi'yi indirip kurun. Kodi'nin resmi reposundan IPTV Simple eklentisini kurun ve eklentiye aşağıdaki mesajda verilen .m3u8 playlistini girin:
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/148828775
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 11 Şubat 2025; 19:58:7 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Eyvallah hocam çok sağ olasın dediğin gibi 6 ay önce Acer'in 32 inç 2k'sını kullandım gayet güzeldi bunda da inşallah ölü piksel, ghosting vs olmazsa memnun kalacağıma eminim
Remi repo ne acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X