Şimdi Ara

Xbox Series X Gamepad (sıfır)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Xbox Series X Gamepad (sıfır)
    Xbox series x kutusundan cıkan gamepad kapanma sorunu olduğundan koşulsuz olarak sıfırı ile değiştirilmiştir.Series x / s , xbox one ve s olarak tüm serilerle uyumludur. Cüzi miktarda pazarlık olur. Saçma tekliflerle gelmeyin kalpler kırılmasın. İyi forumlar.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 650 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 22 Aralık 2022 Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Merhaba. Logitech g502 proteus spectrum ile takas düşünür müsünüz?
  • Dexter Morgan kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam , sadece nakit düşünüyorum.
  • Güncel
  • Güncel
  • Güncel
  • Güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox Series X
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güncel. Konum Antalya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fujiwara -- 2 Şubat 2021; 13:15:31 >
  • Güncel
  • Güncel
  • Güncel.
    Fiyat revize edildi.

750 - 700
  • Güncel

Fiyat revize edildi

750 ~ 700 ~ 650.
  • hocam kargo dahil sıfırı 700'e var iken kargo hariç 650'ye satıyorsunuz. kanımca revize şart. hayırlı satışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lethaeu5 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, anlık olarak takip etmiyorum malumunuz herkesin işi gücü olduğu gibi benim de var. İyi araştırma yaparsanız 1 ay önce bin TL ler den satıldığını görürsünüz. Ben de kargo dahil 600 e bırakırım. Sıfır garantisi başlamamış ürün de piyasadan 100 TL daha ucuz. Bence makul. İhtiyacı olana
  • Garamti durumunda ne olucak ayrıca kutu yok. Ürün açılmış. Shop4tr üzerinden vergi dahil 550ye alınabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EMRE_RUSLAN kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz sideyi inceledim v2 Gamepad ler 750 TL görünüyor. Sizin örneklediğiniz v1 Gamepad sanırım. Benim ilanda ki series x son nesil Gamepad. Sitede bulamadım kullanım ömrü en uzun olan ve en ergonomik kullanıma sahip olan Gamepad ler bunlar. Kullanmadıysanız bir test edin dedim. Ayrıca garanti kutuya değil de konsola tanıttığınızda başlıyor. Defalarca arızaya Gamepad gönderdiğimden bunu tecrübe ettim. Microsoft Türkiye yi arayıp bunun bilgisini alabilirsiniz. Saygılar iyi forumlar 😊
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.