Şimdi Ara

548 TL SteelSeries Arctis 3 Gaming Kulaklık- PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, Nintendo Switch,

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 548 TL SteelSeries Arctis 3 Gaming Kulaklık- PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, Nintendo Switch,

https://www.amazon.com.tr/dp/B07GFRRQDJ

548 TL SteelSeries Arctis 3 Gaming Kulaklık- PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, Nintendo Switch,

• Oğlum için oyuncu kulaklığı bakıyorum, ucuz mal alıp sürekli bozulup yenisini almaktan bıktık artık. Bu model dahil birkaç model inceledim ama genelde şikâyetler mikrofon kaynaklı. Hem mikrofonu iyi (sesi düzgün ileten ve arka sesleri temizleyebilen) hem oyunlarda 7.1 performansı iyi olan, baş ve kulak ağrıtmayan, pedleri deri olmayan bir kulaklık önerisi verebilecek olan var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt

g335 yada g733 alabilirsiniz.

• 2019 versiyonu olup olmadığını nasıl anlarız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kablosuz lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kulaklığı kullanmış birisi var mı? Yorumlayabilir mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • zamanında artics 5 aldım hala daha da kullanırım ancak artics 3'ün kendi ses kartı veya dtx sistemi yok diğerleri aynı sürücü ancak iyi bir ses kartınız yoksa hele laptop falan kullanıyorsanız artics 1 almanız daha mantıklı gaming anakartınız varsa zaten ses kartları gayet iyi oluyor bunu tercih edebilirsiniz

not : artics 1'i daha ucuz olduğu için önerdim ikiside ses olarak birebir aynı

not2: tüm yıllarda çıkan ürünler donanımsal olarak aynı yılı şu mu acaba diye vs bakmayın tek farkı artics 5'te logoda ışık yok hatta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 29 Kasım 2021; 17:15:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.