Şimdi Ara

Xbox series x için yeni bir televizyon seçeneği

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar xbox series x için yeni tv alacağım 4k 120hz mi alayım 8k 60hz mi alayım ikisi arasında kaldım. Xbox series x için 8k görüntüde 15 fps veriyormuş doğru mu... Genelde hikaye oynarım çok nadir fps oyunu oynarım. 4k 120hz piksel az ama hız fazla 8k 60hz piksel çözünürlük fazla ama hız az ne yapmalıyım. İki televizyonun arasında 400 tl fiyat farkı var siz olsaydınız ne yapardınız. Tv leri yan yana koyup xbox series x takıp test etme gibi bir durumum yok siz değerli dostlarımdan bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 8K mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • canlee89 kullanıcısına yanıt
    Neden güldün çok mu kötü 8k lar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • LG Oled serisini tavsiye ederim.Kendim CX kullanıyorum cok memnunum.Xbox icin alacağınız en iyi tv diyebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG CX ya da C1 olabilir.

Ya da yeni çıkan Samsung'un QN90A bakabilirsiniz. Fiyatı LG'ye göre daha yukarda.

8k'nın popüler olmasına bir süre daha var bana göre. 4k ile en az 3-4 sene çok rahat edersiniz.

• 8K xbox series x için bir işe yaramaz. 120hz. ve mümkünse dolby vision destekli bir tv almanızı tavsiye ederim. Ben Samsung Q80T modeli kullanıyorum çok memnunum.

• şu an bir tek ori'de 6k 60 fps var, diye hatırlıyorum.

hdmi 2.1 olsun yeter. 8k anca bu tarz oyunlarda olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zencefiladam -- 13 Temmuz 2021; 8:40:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.