Şimdi Ara

XBOX SERİES X/S TV-MONİTÖR-KULAKLIK TAVSİYESİ [ANA KONU] (63. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.591
Cevap
60
Favori
87.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam bahsettiğiniz durum sanırım panelin ön ekrandan olan mesafesinden kaynaklanan bir durum , hafif filmli cam gibi gözükmekte fakat mesafeyi açınca bu görüntü gitmekte , çok yakından bakınca çerçeve ile panel arasında boşluk var gibi bu da en çok beyaz renkte gözükmekte, ben de farkettim bunu fakat masa 80cm derinlikte benim ve çok rahat sorunsuz kullanabiliyorum ve dediğim gibi simsiyah görüntü olmazsa olmazım benim, o yüzden oled'e geçtim tamamen sıfır riske girerek , konsol için de lg 42c2 alacaktım fakat fiyatlar çok saçma çıkacak o yüzden direkt monitör aldım , özellikle geçen sene fiyatına yakın olunca da LG gn600'ü tercih ettim.

dediğiniz cihazı ben de takip ettim, sizin kadar ben de monitör ve tv işlerine kafa yoruyorumdur özellikle son 1 yıldır:) ips ASLA almam, alırsam da itopya'dan asla almam mutlaka amazon kovalarım beğenmezsem iade ederim en azından, lg'den 3 adet ips aldım 2 amazon 1 itopya, yahu monitör geldi gözlerime inanamadım parlamadan dolayı ekran gözükmüyor, amazonları sorunsuz iade ettim fakat itopyaya edemedim binbir türlü sorun çıkıyor, ardından 1 hafta içinde aldığım fiyatın üzerine satıldı cihaz.

araştırdığım kadarıyla en sorunsuz ips panel için Omen 27i öneriliyor , buna da neden güveniyorum 5 adet omen rtx 3070 laptop var elimde 17'lik 1080p ve ips panelleri neredeyse hatasıza yakın, mesela msi ge66'larda var rtx3070'li ips qhd , bir tık daha pahalı fakat panel kalitesi kesinlikle daha düşük Omen'e göre.

Omen'ler lg nanoips altyapısı kullanmakta fakat daha yüksek kalite kontrolü var diye düşünüyorum, amazon satıcılı falan bulsam anında alıcam fakat tek firma satıyor sürekli ürünü o yüzden güvenemiyorum.

• Ben geçen sene LG C1 48'' aldım.Cidden çok memnunum. Eğer benim gibi yatakta uzanarak oynamayı yada uzak mesafeden oynamayı seviyorsanız. OLED TV cidden çok konforlu bir seçenek oluyor. ( Gerçek siyahın babası )

Bir de hafta sonları kaldığım evdeki odam için TV almayı düşünüyordum ama sonra aklıma aşağıdaki seçenek geldi. Elimde hali hazırda kenarda boş boş duran Mi Box'da vardı. Kendi TV'imi yaptım.  

32'' Monitör'ün yanına Series S , Xiaomi Mi Box S 4K Android Tv + 2 Watt ama çok iyi bir Logitech kolon koydum. Monitör 4K upscale ettiği için Mi box'a geçince 4K görüntü alıyorum. Tek bir hadikap var o da Monitör'de kumanda yok o da olsa tadından yenmezdi setup'ım :))

Şimdi ben üst seviye bir TV daha alsam 15K onun yanına Series X yada Ps5 en kötü ihtimalle 25 K daha cepten çıkacaktı. Onun yerine bu şekilde orayı kurtardım ve memnunum. Monitör değişince daha da memnun olurum inş :))

Size şunu söylemeliyim. Eğer imkanınız varsa şuan LG C1 48'' alın. Ondaki keyif görüntü öyle Monitör'le falan kıyas edilemez. Özellikle sadece oyun, flim gibi şeylerle vakit geçiriyorsanız muhtemelen Logo yanma problemi de olmayacaktır.

• 19karabulut07 kullanıcısına yanıt

Bende de 55 inç LG Oled C1 var. Series X ve PS5 için almıştım. Mükemmel. Ama sonra konsolları sattım ve PC ye geçtim. Şimdi salonda sırf dizi film için duruyor gariban.

1 kere PC mi bağladım inanılmazdı. Öyle bir monitör olsa. Hatta keşke bu C1in 40 inch olanını yapsalar.

• Arkadaşlar geçenlerde Corsair HS75XB muhabbet olmuştu ve ben aşırı memnunum bu kulaklıktan. Konsolu satınca aparat ile PCde kullandım ama arızalandı. Bugün penta yenisini yolladı bana. Satıyorum bilginize saygılar.

• iARDAs İ kullanıcısına yanıt

42 olanı yakın bir zamanda çıkacak sanırım.

• 19karabulut07 kullanıcısına yanıt

hmmmm. Düşünebilirim belki ya bunu. Gördüm şimdi araştırdım 42 inch C2.

• Herkese merhaba, 55CX sonrası aklımda 48C2 vardı, ancak fiyatlar 17-19 bin tl bandında olursa bu paraları vermenin gereksiz olduğunu düşünüyorum.

Bu konu altında daha önce soruldu ve bir süredir ben de aşağıdaki monitörü araştırıyorum. Bu monitör hakkında daha önce araştırma yapmış bilgi sahibi olanlar var mı? Yorumlar fena değil, ancak rtings incelemeleri siyah renk doğruluğu konusunda iyi yorumlar yapmamış.

Bu arada monitör hdmı 2.1 üzerinden 4k 120 Hz desteği sunuyor.

amazon
    SAMSUNG LS28AG700NUXUF Odyssey G7 28 inç Oyun Monitörü, UHD, 1 ms, 144 Hz, FreeSync, G-Sync, HDR 400, Siyah
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09QVLK14N/ref=ewc_pr_img_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1

• BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam. Bugün benim Asus 2k 27 inç monitörümü satıp amazondan 8.500 TL ye bu monitörü aldım. Ps5 de kullanacağım. Xbox içinde deneyeceğim. Görüşlerimi yazarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, çok memnun olurum. 55CX'i satıp 48C1 aldım, aldığım hafta panel arızalandı cihazı iade ettim. 48C2 alayım diyorum ancak fiyatlar inanılmaz yükseldi, ben de gözümü Samsung'un bu modeline çevirdim. Tercih sebebim bu fiyata 4k 120 Hz desteği sunuyor olması.

Yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum, teşekkürler.

• Xbox series x aldım kablosuz kulaklık tavsiye eder misiniz lütfen usb kulaklıklar çalışmıyormuş galiba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Murattimeister kullanıcısına yanıt

Merhaba bütçeniz varsa Steelseries Arctis 9x tavsiye ederim.

• Biraz pahalı hocam bütçem için max önerebilir misiniz benim hatam bütçe İ yazmamışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murattimeister -- 20 Mart 2022; 12:38:6 >

https://forum.donanimhaber.com/satilik-sifir-corsair-hs75xb-1250tl--152272694

• Xbox Series X için 2k monitörde online oyunlar hariç 2k60 mı 4k upscale mı daha mantıklı olur grafik anlamında. Sizler neler dersiniz dostlar bu konu hakkında

• bedo20 kullanıcısına yanıt

Ben 4k 60 da kullanıyorum. 4k dan downgrade ile 2k ya düşürünce 2k 120 ye göre daha pürüzsüz görüntü oluyor hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnrvrd1996 -- 20 Mart 2022; 20:19:23 >
  • Her oyun 4k desteklemediği için merak ettim hocam. 4k upscale iyi bir özellik Xbox için. En azından dediğiniz gibi çözünürlük yükselip keskin bir görüntü elde edebiliyoruz galiba

• bedo20 kullanıcısına yanıt
    Her oyun 4k desteklememekten ziyade her oyun 120fps desteklemediği için bir kaybımız yok en azından

• tnrvrd1996 kullanıcısına yanıt

Haklısınız hocam teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.

• Xbox wireless headset mi?
    Corsair hs75xb mı?
    Almalıyım Corsair da ki ses problemi sorunu olduğunu söyleyen çok yorum var kafam çok karıştı. Kablosuz bir kulaklık istiyorum 😕

Corsair Hs75 kullanıyorum ben ve Series x/s sahibi tam 4 arkadaşım daha hs75 kullanıyor.
    Bütün grupça aldık anlayacağınız

Henüz hiç birinden bir problem çıkardığını duymadım.
    Benim için tek eksisi PC ye bağlamak için wireless adaptör istemesi onun dışında on numara bir kulaklık benim için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.