Şimdi Ara

XBOX SERİES X/S TV-MONİTÖR-KULAKLIK TAVSİYESİ [ANA KONU] (64. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.591
Cevap
60
Favori
87.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam merhaba. Monitör dün akşam saat 11 gibi geldi. Kurup biraz deneme şansım oldu. Birkaç uzun ayar yaptıktan sonra cod oynamaya başladım. 4k da grafikleri gayet güzel. Oyunu çok akıcı bir halde oynanıyor. İnput lag değeri 1 ms ve çok çok iyi. Adamları gördüğüm gibi indiriyorum :) 120 hz olayını denedim. Fakat oyundan mı kaynaklı yoksa monitör denmi çözemedim. Coda girince oyunu 1080p 120 fps de açıyor. Yani 4k 120 fps açamadım. 1080p 120 fps de fena değil ama grafikleri baya kötü görünüyor. Bunun yerine 4k 60 fps yi her türlü tercih ederim. Single oyun çok fazla deneyemedim. Last of us 2 ve God of war a baktım. Grafikler gayet güzel ve tatmin edici görünüyordu. Tabiki bir Oled tv ile kıyaslanamaz ama monitör için gayet yeterli bir grafik performansına sahip diyebilirim. Özellikle benim gibi multi oyunlarda performansa önem veriyorsanız çok net tavsiye edebilirim. Birde piyasa da 4k olupta hdmi 2.1 girişe sahip 8.500 tl ye başka monitör yok malesef. Ekonomik şartlar bizi bu durumlara düşürüyor. Yapacak birşey yok :) Oyuncu olunca dayanamayıp alıyoruz .:))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Değerli yorumunuz için çok teşekkürler. 42C2’nin satış fiyatını bekliyorum. Duruma göre hareket edeceğim artık.

Monitörü alacak olanlar için çok faydalı olacaktır.

• BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt

Rica ederim hocam. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Lg tv ler de çok güzel. Ben xbox series x de Lg Oled C7 kullanıyorum. 2018 yılında almıştım. Ve gerçekten tek eksiği hdmi 2.1 girişi ve 120 hz olmaması. Fiyatlar biraz ucuz olsa ilerde tv yi de yenilemeyi düşünüyorum.

• Hocam, Youtube da falan baktınız mı? 4K 120HZ açmaması bence büyük sıkıntı. Xbox'da değişken yenileme hızını kapatıp o şekilde dener misiniz. 4K 120 verecek mi? Bende bayadır bu Monitör'ü takip ediyorum. 4K 120 açmıyorsa takibimden çıkartacağım. Fiyat olarak eşsiz bir fiyata sahip.

• Arkadaşlar maksimum 600-650 TL'ye bir kulaklık arıyorum. Önemli olan şey Xbox ile tam uyumlu olarak sorunsuz çalışması. Mikrofon kalitesi kötü olabilir ancak ses kalitesi ortalama üstünde olursa sevinirim. Aklında böyle bir kulaklık olan veya deneyimlemiş olan biri varsa yardım bekliyorum. Kulak için olmasın lütfen.

• blackprague kullanıcısına yanıt
    Razer blackshark v2 x modelini inceleyin, ben kullanıyorum cok memnunum.Fiyat olarakta dediginiz aralıkta.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 19karabulut07 kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam. Xbox da cod oyunu yok. Ama Warzone indirip deneyeceğim yarın. Umarım 4k 120hz açar. Ben Ps5 de Black ops cold war ve Cod Vanguard denedim. Birde Mw yi denedim. Hepsinde 1080p 120 hz açtı. 4k 120 açmaması çok saçma bir olay.

Hocam merhaba. 4k 120 hz oynamaya yöntemini buldum. Monitör den pc yerine av kısmını seçmem gerekiyormuş. Bütün cod oyunlarını şuan 120fps oynuyorum. Ve oyunlar resmen akıyor.

• blackprague kullanıcısına yanıt
    Astro A10, en iyi F/P kulakligi kesinlikle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salonda oyun oynama isi zor olmaya baslamisti. LG 950GP aldim yeni. Fiyati biraz tuzlu ama cok iyi monitormus, baya memnun kaldim.

• Acaba arctis 1 mi daha iyi yoksa bunlar mı bir bakayım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Urthas kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam hayırlı olsun öncelikle, ürünü kaça aldınız nereden aldınız acaba?

• Hocam rtings.com'da şimdi gördüm. Samsung 28AG70, 1002.0 sürüm firmware ile geliyormuş. 4k 120Hz için güncellemeniz gerekiyor. Son sürüm 1004.0. Usb bellek ile güncellemeyi yaparsanız iyi olur.

https://org.downloadcenter.samsung.com/downloadfile/ContentsFile.aspx?CDSite=US&CttFileID=8227080&CDCttType=FM&ModelType=C&ModelName=LS28AG700NNXZA&VPath=FM/202107/20210720184630718/M-A7000GGZA-1004.0.zip

https://displaysolutions.samsung.com/monitor/detail/1841/S28AG70

Teşekkürler hocam. Monitörü bugün güncelleyeceğim. Bu arada 4k 120 fps de Cod oynayabiliyorum artık.

Merhaba hocam, Kanadadayim ben, bestbuy dan aldim.Gigabyte mu32 dusunuyordum ama hem hdmi 2.1 portlarinin 24gbps ile sinirlandirilmis olmasi hem de boyutunun cok buyuk olmasindan dolayi lg den yana karar verdim.

• PauLevesque kullanıcısına yanıt
    Hocam sağolun 999tlye buldum hemen sipariş ettim güveniyorum Size 🙃

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Erdal hocam bu videoya da bir göz at istersen. Guzel incelemeler yapar bu kanal.

Oled’den sonra tatmin etmeyecektir bence, ips oldugu icin ozellikle karanlik ortamda siyahlar göze batacaktır.

https://www.youtube.com/watch?v=3yD_hVHCFMY&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wNchstR -- 23 Mart 2022; 18:12:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • wNchstR W kullanıcısına yanıt

Sağol Erhan hocam. rtings.com'da bu detaylardan bahsetmiş, siyahlar bu monitörde ne yazık ki gri olarak karşımıza çıkıyor. IPS panelin kötü tarafı da bu.

Şu an Lg Oled 42 C2'nin fiyatının belli olmasını bekliyorum. Yeni oled'ler uçuk rakamlara gelirse, en son seçenek Samsung tarafında bu monitörü alabilirim. :)

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 23 Mart 2022; 18:18:34 >

Hocam hiç bir şey TV'nin yerini tutmuyor. Bunu deneyimleyen biri olarak söylüyorum. Evimde salonda C1 oda da 32 LG GN 600 var. Monitör'e 1 hafta falan tahammül edebildim. Öyle duruyor monitör. TV'nin konforu çok farklı.

Akşam işten geliyorsun koltuk da yayıla yayıla ister oyununu oyna ister filmini izle. Monitör bu keyfi vermiyor. Benim için Konsol = TV

PC= Monitör

Benim LG C2 için tahmini fiyatım 15- 16K civarı

Ya birde aklıma şu geliyor. Rusya ve Ukrayna da savaş var. Bu TV üreticileri üretim yaparken Rusya gibi dev bir ülkeye her yıl belirli bir stok hesap ederek üretim yapıyordur. Bu yıl bu iki ülkeye satış olamayacağı için stok fazlası olması bence mümkün. Belki oradan bir fırsat çıkabilir. Size tavsiyem TV keyfinden vazgeçmeyin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19karabulut07 -- 24 Mart 2022; 9:51:2 >

Aynı fikirdeyim. Ben büyük bir çalışma masanın olduğu duvarda tv'yi kullanıyordum. İzleme mesafem nedeniyle Lg Oled 55CX buraya büyük geldi ve bir süre sonra cihazı sattım. Sonrasında Lg Oled 48C1 aldım, aldığım hafta panel arızalandı. C1'i iade ettim. Kısmet olursa 42 C2 almak istiyorum. Fiyat farkı çok olmaz ise 48'de düşünebilirim.

Tv'nin keyfi başka gerçekten. Monitörler rekabetçi (fps) oyunları için faydalı olabilir, ancak diğer oyunları tv'de oynamak başka bir keyif veriyor.

Teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 24 Mart 2022; 10:21:17 >
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.