Şimdi Ara

XBOX SERİES X/S TV-MONİTÖR-KULAKLIK TAVSİYESİ [ANA KONU] (65. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.591
Cevap
60
Favori
87.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

seriesX 'te özellikle apex,warzone gibi FPS oyunları oynuyorum. Mantıken 1080p TN 24inch almak gerekiyor ama ileriye dönük yatırım yapıp 2k IPS 27 inch mi almalıyım sizce? 27 ile fps konusunda cok sıkıntı yaşar mıyım? Gözüm uzağı görmediği için 24ün dibine kadar giriyorum ama 27 ile dibine kadar giremem mecbur bir tık uzakta kalacak onda da adamları görmekte sıkıntı yaşar mıyım?

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 28 Mart 2022; 8:41:1 >

• samtiger kullanıcısına yanıt

Vatan yada Media Markt'a gidin orada 27 İnc Monitörlerin mesafesini deneyimleyin. Çok büyük geliyor ise 24'e devam edin. Yada bir arkadaşınızda 27 varsa onun evinde deneyimleyin. Buna verilecek başka bir cevap yok bence çünkü olay görme yetkinizle alakalı.

Edit : Amazon'dan 27 inc bir monitör alıp deneyimledikten sonra 1 ay içinde iade etme hakkınız var. Bu da bir seçenek olarak aklıma geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19karabulut07 -- 28 Mart 2022; 10:4:49 >
  • Yaklaşık 1 aydır takip ediyorum. Artık 4.500_TL'nin altın da adam gibi bir 2K Monitör yok. En azından benim deneyimlediklerim yada forumda sıkça alınanlar en az 4.500_TL

Monitör almak isteyen varsa eğer 2.El kısmına yönelmesini tavsiye ederim.

• Arkadaşlar merhaba Sonunda MICROSOFT Xbox Kablosuz Mikrofonlu Kulaklık Stoklara girmiş ama fiyat 1999TL maalesef. Şimdi benim 2bin TL ye kadar bütçem var. MICROSOFT Xbox Kablosuz Mikrofonlu Kulaklık mı tavsiye edersiniz yoksa başka bir kulaklığa mı yönelmeliyim. Bu kulaklığa il bakarken fiyatlar bin TL idi tabi şimdi iki katına çıkınca mağdem bu kadar para veriyorum değer mi acaba diye düşünmeye başladım.

• alpercck kullanıcısına yanıt

Ses konusunda bir şey diyemem ama malzeme kalitesi plastik. Eline alınca hiç kaliteli bir mal hissetmiyorsunuz. Arctis 9x e bakabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tnrvrd1996 kullanıcısına yanıt

Amazonda en ucuz 2.881TL ye geliyor 9x. Bu da bütçemi aşmakta.

turtlebeach 600x gen 2 almalısın harika bir kulaklık . malzeme kalitesi , ses kalitesi , ergonomi kısa yollar harika .

• okimos kullanıcısına yanıt

Bir araştırdım ama Türkiye'de stoklarda bulamadım. Amazon Almanya'da var gözüküyor.

• okimos kullanıcısına yanıt
    700 gen 2 hariç geri kalan serilerin menteşeleri plastik hocam. Bende ps4 zamanından kalma 520p vardı çok titiz kullandım kırılmadı ama hor kullanılırsa elde kalacak cinsten bir kulaklık
    EDİT: Yalnız turtle in mikrofon kalitesi çok çok iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnrvrd1996 -- 1 Nisan 2022; 14:30:13 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Amazondan bakmaya devam edin hocam ara ara düşüyor 2300 lere filan

• tnrvrd1996 kullanıcısına yanıt

Sizce şu ürün nasıldır?

Razer Kaira For Xbox Rtings'de Series X konsolları için ikinci sırada 9x ten sonra ve Microsoftun kulaklığından daha ucuz. 1500TL civarı bulunabiliyor.

Hocam razer ürünü hiç kullanmadım ne desem yalan olur. Amazonda satılıyorsa alın beğenmezseniz iade edersiniz. Ya da corsair hs75 alın çok alan oldu. Dip ses problemi varmış bazılarında ama denk gelmezse güzel kulaklık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnrvrd1996 -- 1 Nisan 2022; 14:13:36 >
  • Merhaba arkadaşlar, Xbox Series X aldım, bu ilk konsolum olacak.
    Evimde TV de yok, ilk kez alacağım TV.
    TV önerilerinizi rica ediyorum.
    Evliyim, ağırlıklı olarak film, Netfilix, YouTube için ve konsol için kullanacağım.
    Bana model önerisinde bulunur musunuz ? Tek kurşunum var boşa sıkmak istemiyorum:)
    Bütçem 11.000

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Osmnsmn O kullanıcısına yanıt

LG OLED C1

• Hocam memnun musunuz monitörden ?

• 0mega kullanıcısına yanıt

Masaüstüne geçtim ama konsol için kesinlikle öneririm çok iyi monitör.

• hystaspes kullanıcısına yanıt
    Yanma muhabbeti olmuyor mu abi onda

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

TCL'nin şu modelinin fiyatını takibe alın. 11.000 civarına inerse alın. 13-14 K verecekseniz LG C1 48 alın.

https://www.epey.com/televizyon/tcl-55c728.html#e=WyJVbHRyYSBIRCAoNEspIiwiMTAwXC8xMjAgSHoiXQ==

Son seriler çoğunlukla Evo panel ama diyelimki panel de logo yanığı oluştu. LG Panel değişimi yapıyor panel yoksa Tv değişimi yapıyor. +3 yıl güvenli bir yere de sigorta yaptırırsan. 5 yıl kafan rahat eder.

• 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.