Şimdi Ara

XBOX SERİES X/S TV-MONİTÖR-KULAKLIK TAVSİYESİ [ANA KONU] (67. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.591
Cevap
60
Favori
87.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xbox x için 1000tl ye kadar kulaklık bakıyorum ama kararsız kaldım. 7.1, wireless gibi özellikleri olsa iyi olurdu

• 50AU9000 Samsung aldım. VRR, freesync, HDR var. HDMI 2.1 yok. Konsolu bağlayınca xbox algılandı diyip şekli şemali değişiyor TV'nin. :)

• X için SteelSeries Arctis 3 kulaklık aldım, mikrafondan ses gitmiyor. telefonda denediğimde mikarafonda sorun yok.

bu sorunu yaşayan varmı ?

• Arkadaşlar Selam ,
    Elimde yeni model Turtle Beach Stealth 600 Gen 2 Max bulunuyor. Kullanılmamış. İlgilenen olursa , Özel Mesaj ile ulaşabilir.

XBOX SERİES X/S TV-MONİTÖR-KULAKLIK TAVSİYESİ [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • GhostEagle kullanıcısına yanıt

kol üzerinde mikrafon yuvasında sorun var, youtube da bu tip birkaç video gördüm.

yuva içerisine kibrit cubuğu sokarak uygulayın dediler,

şuan sorun çözüldü, bayram sonrası kol u microsoft göndereceğim.

• Merhabalar,
    Arkadaşlar bir türlü bir monitör alamadım bana bi yardımcı olun lütfen.
    Herhalde bu monitör işi kadar karmaşık başka bir şey yok
    Samsung G3'ten 3 farklı tane model var G5 hakeza G7'den 3 tane var.
    İşin garip tarafı misalen G3'ler hepsi aynı para G7ler hepsi aynı para
    Aoc tarafına bakıyorsun durum aynı yani amaç nedir kafam yemiyor.
    Xbox S/X için bakıyorum en az 2k destekli mümkünse hoparlörü olan (yoksa sorun değil) 27 veya 32 inç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • musab63 kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam bütçe nedir?

• 19karabulut07 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar 5-6k arasıdeğecek birşey olursa 10k kadar yolu var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • musab63 kullanıcısına yanıt

Eğer 10 K bütçe var ise ilk önereceğim Samsung 4K Hdmi 2.1 120 Hz Monitör 8-10 yıl kafan rahat eder.

https://www.epey.com/monitor/samsung-odyssey-g7-28-ls28ag700nuxuf-s28ag70.html

2 K Monitör ise bu monitörü takibe alın derim. Geçen sene 2.500_TL'ye almıştım. Epede deneyimledim. Youtube'da çok videosu da var. Şuan 5 K bandında son dönemler de en düşük 4.300 TL ye inmiş.

https://www.epey.com/monitor/asus-tuf-gaming-vg27aq1a.html

6.000 TL civarı ise önerim. LG GN 880 bu monitörü de kullandım. Özellikle sadece standı 2.000-2.500_TL Ergo stand dır. Bu monitör kesinlikle premium bir monitördür.

https://www.epey.com/monitor/lg-ultragear-27gn880-b.html

Size ilk tavsiyem Samsung 4K modelini bir araştırın. Kafanıza yatmazsa LG'ye yönelin derim.

• alpercck kullanıcısına yanıt
    Hocam dolby atmos ile Gow 5 oynarken sesler boğuluyor bazen, sizde de benzer şey oldu mu?

• ustoo U kullanıcısına yanıt

Gow un seslerinde problem var hocam o oyun normal değil zaten. Bende de ses kayması stutter oluyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnrvrd1996 -- 6 Mayıs 2022; 18:2:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tnrvrd1996 kullanıcısına yanıt
    Tvde dolby vision var onda hiç böyle olmuyordu kaira pro ile normal şekilde oynadım yine yoktu sorun dolby atmos kurup seçince oldu. Başka oyunlarda da deneyeceğim bakalım

• Selamlar, xbox series s ve pc de kullanmak için 2k min 120hz bir monitör arıyordum ve aşağıdaki modelde karar kıldım, sizce doğru seçim mi ? İade edip başka modele mi yönelmeliyim ?

Fırsat: LG UltraGear 27 inç 27GL83A-B Oyun Monitörü QHD, 2560 x 1440, IPS, 144 Hz, 1ms, AMD Radeon Freesync
    amazon
    Fırsat: LG UltraGear 27 inç 27GL83A-B Oyun Monitörü QHD, 2560 x 1440, IPS, 144 Hz, 1ms, AMD Radeon Freesync
    https://www.amazon.com.tr/dp/B08JGQDSSH/ref=cm_sw_r_cp_api_i_dl_W13SH3RGZWTMKREATD5Y?_encoding=UTF8&psc=1

Aslında amacım bunu almaktı ama fiyat farkına değer mi bilemedim ve satıcı Amazon olmadığı için iadede sıkıntı çıkabilir diye düşündüm .

LG UltraGear 27GN880-B 27'' 144Hz 1ms (HDMI+Display) QHD Nano IPS Monitör
    https://www.hepsiburada.com/lg-ultragear-27gn880-b-27-144hz-1ms-hdmidisplay-qhd-nano-ips-monitr-p-HBV0000111DN3?magaza=Techburada&url_src=ios-product-detail

Kaire pro ya Dts alıcam gibi bende...

• alpcas A kullanıcısına yanıt
    83ab yi ben kullanıyorum memnunum. Aradaki fiyat farkına daha iyi bir stand ve nano ips eklenince değer gibime geliyor ama parayı verecek olan sizsiniz. Ayrıca hiçbir site amazon kadar destek vermez ürününe

• tnrvrd1996 kullanıcısına yanıt

Xbox da hdr desteği gözüküyor değil mi ab ürününde . birde karanlık sahnelerde ışık sızması belli oluyor mu ? bu iki soru kafama takılmıştı, kullanan biri olarak yardımcı olursanız sevinirim .

• alpcas A kullanıcısına yanıt
    Hdr 400 var çok bir espirisi yok bana kalırsa ama bir nebze güzel manzaralarda iyi oluyor. Bendekinde ışık sızması var biraz. Zaten olmayanını bulmak loto tutturmak gibi bir şey. Ayrıca karanlık sahneleri unutun gri sahneler diyeceksiniz 😅

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnrvrd1996 -- 7 Mayıs 2022; 10:59:17 >
    Ben gow5 i kulaklığı almadan önce bitirmiştim. O yüzden bir şey diyemiyorum. Ben dolby atmos işe forza 5, control xs, valhalla, metro oynadım bir sorun yoktu.

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.