Şimdi Ara

XBOX SERİES X/S TV-MONİTÖR-KULAKLIK TAVSİYESİ [ANA KONU] (68. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
1.591
Cevap
60
Favori
87.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu Samsung G7 Monitörde 16.7 milyon Renk sıkalası var, asla parasını hak eden bir alet değil. 8-10K veripte renk yoksunu bir monitör alınmaz. Aşağıda ki Asus 2K monitör G7 den çok daha iyi bir monitör.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 8 Mayıs 2022; 8:11:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • X için SteelSeries Arctis 3 kulaklık aldım. mikrafon dan ses bazen gidiyor bazen gitmiyor. çok rahatsız edici bir durum..

kol daki jak yuvası arıza yaptı sandım, yiğenimin kol unu aldım yine aynı sorun.

SteelSeries Arctis 3 kulaklık, X ile uyumsuz olabilirmi ?

bu tip bir sorun yaşayan ve çözen var ise yazarsan çok sevinirim.

Makinanın fişini çekerek, bir süre bekledikten sonra yeniden açılarak sorun giderilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GhostEagle -- 10 Mayıs 2022; 13:51:38 >
  • Xbox Series S için kulaklık düşünüyorum ama rekabetçi oyunlar oynamıyorum sadece geç saat için etrafı rahatsız etmeme derdim var. Telefon için olan 200-300 ₺'ilk bluetooth kulak içi kulaklıklar iş görür mü sizce? Deneyen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eddy -- 8 Mayıs 2022; 15:23:4 >
  • eddy kullanıcısına yanıt
    Xbox a bluetooth ile kulaklık bağlayamazsınız. Sadece kablo ile kol aracılığıyla veya tamamen xbox uyumlu kablosuz kulaklık almalısınız.

• ConCarnage kullanıcısına yanıt
    Ama tv niz destekliyor ise tv nize bt ile kulaklık bağlayabilirsiniz. Ses böylece hdmi dan tv ye, tv den bt ile kulaklığa gelir. Bir ara kulaklığım olmadığı için airpods’u tv ye bağlayıp kullanmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpercck -- 9 Mayıs 2022; 9:35:36 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • alpercck kullanıcısına yanıt
    Evet bu yöntemi yazmadım. Kendim şahsen denemedim ama çok fazla gecikme olacağını düşünüyorum. Bluetooth kulaklık testlerinde oyun modu olanlar bile 100ms civarında. Oyun modu olmayanlar ise 200ms’leri buluyor. Bence en sağlıklısı kol üzerinden kablo ile bağlamak. Ses gecikmesi sinir edebilir.

• www.vatanbilgisayar.com
    TRUST GXT404G RANA MİKROFONLU OYUNCU KULAKLIĞI - SİYAH/YEŞİL fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/trust-gxt404g-rana-xbox-one-headset.html

Bütçe çok yüksek olmadığı için böyle bir ürün düşünüyorum kulaklık olarak tavsiye edecek var mıdır ? kullanmış olan + - yorum yapacaklara teşekkürler. Series s cihazda kullanılacak maksat gece çoluk çocuğu rahatsız etmemek.

Oynadığım oyunlar ; Elden Ring , Nba , Pes , call of duty

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuhleep -- 10 Mayıs 2022; 11:6:58 >
  • tnrvrd1996 kullanıcısına yanıt

ben yıllardır 600 serisi kullanıyorum (GEN1 VE GEN2)deformasyon veya kırılma olmadı , kulaklığı kırılsın diye büker atarsan demirde kırılır . Kulaklığın her özelliğinden çok memnunun lisanslı olması özel tuşlar kullanım kolaylığı harika.

• okimos kullanıcısına yanıt
    Kulaklık çok iyi orası su götürmez gerçek. Ancak plastik olması insana güven hissi vermiyor hocam. 700 max 600 max le çıtayı dahada arşa çıkarmışlar. Şimdi tek kulaklığı her platformda kullanabiliyorsun çok çok iyi artık her konsola özel kulaklık alma derdi kalktı ortadan

• Slmlar gunaydn millet apex legend oynuyrm 4k TV 60 fps destekli tabi bende series s var. 1080 p 120 fps alabileceğim Bi monitör tavsiyenz varmi? Genelde fps oynuyrm.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gorkem0707 kullanıcısına yanıt
    Bende bu monitörden var memnunum
    www.vatanbilgisayar.com
    AOC 27" 27G2U/BK 144Hz 1ms FreeSync FullHD DPport HDMI Pivot IPS Oyuncu Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/aoc-27-27g2u-bk-144hz-1ms-freesync-fullhd-dpport-hdmi-pivot-ips-oyuncu-monitoru.html

Hocam fullhd ile 2k monitörler arasında pek bir fiyat farkı yok. İleriye yatırım olması amacıyla 2k almanız daha mantıklı olacaktır

Pekala öneriniz nedir?

Bütçeniz nedir?

• Kuzenim Series X aldı birkaç ay önce yanında monitör olarak Samsung Odyssey G5 aldı güzel gösteriyor monitör.

5 bin max

akakce.com
    LG 27GL83A-B 27" 1ms QHD G-Sync Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-lg-27gl83a-b-27-1ms-qhd-g-sync-freesync-oyuncu-u-fiyati,1000748723.html
    akakce.com
    Gigabyte G27Q 27" 1ms QHD Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-gigabyte-g27q-27-1ms-qhd-freesync-oyuncu-u-fiyati,1235618933.html

Lg olanı kullanıyorum memnunum. Gigabyte alan olmuştu bu sayfada. Geriye dönük mesajlara bakabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnrvrd1996 -- 16 Mayıs 2022; 17:28:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ZiveR kullanıcısına yanıt

pm attım

• 2K için bu monitörü düşünüyorum. Bilgisi olan var mı?

https://www.hepsiburada.com/viewsonic-27-xg2705-2k-qhd-2560x1440-1ms-144hz-freesync-g-sync-2xhdmi-dp-pro-ips-oyuncu-monitor-p-HBCV00000FPHZF

• wisemanfreed kullanıcısına yanıt
    LG 27GP83B tavsiye ederim 2k olarak, kampanya takip edin hocam.

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.