Şimdi Ara

XBOX SERİES X/S TV-MONİTÖR-KULAKLIK TAVSİYESİ [ANA KONU] (70. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.591
Cevap
60
Favori
87.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Stellseies artics3 aldım bakalım mediamarktan 899₺'ye.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Karşılaştırmalar sonunda bunda karar kıldım. NANO IPS de güzel geldi ama arada 1700 TL fark vardı. Series S için fazla gibi ama en azından kaliteli renklerle oynarım. İleride Series X'e yükseltebilirsem tam olur. Gelince deneyimlerimi yazarım.

• gerek kalmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okimos -- 21 Haziran 2022; 13:33:42 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • oytunjo kullanıcısına yanıt
    Ben üsteki nano ips i aldım.
    Kullanıyorum ve memnunum ama beklentilerimiz ne derece aynıdır bilemiyorum.
    Bu arada series x de 4kuhd de açıyor 60 fps de. Xbox danmı yoksa monitör denmi kaynaklı bilemiyorum.

Diğer 2 k monitörüm açmıyordu sanki yada ben farketmedim.

• jarkaman J kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam. Bakalım deneyeceğim ben de bugün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyatı nispeten uygun durumda, kargo ücreti yok ayrıca kargoyu kolay gelsin ile gönderiyorlar, düşünenler bakabilir.
    Ayrıca bu model dolby atmos destekliyor mu bilen var mı?

• Arkadaşlar selamlar. Bu kulaklık sorununu bir türlü çözemedim. Steelseries arctis 1 wireless kulaklığa sahibim. Kulaklığım xbox ile uyumlu değil. Yani wireless olarak kullanamıyorum ona okayim fakat aux ile controllere bağladığımda da mikrofonum çalışmıyor ilginç bir biçimde. Ne yapabilirim bu konuda bir fikri olan var mdır ?

• Inferioress kullanıcısına yanıt
    Dolby atmos desteği yok...
    Ben de 3ünü aldım da, ses az gibi geldi seies s'te.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aylmz07 -- 10 Haziran 2022; 9:30:35 >
  • Xss için kulaklık alacağım. İki seçeneğim var; ya ucuza mikrofonu düzgün bir kulaklık alacağım ya da paraya kıyıp hem xboxda hem de fitnessda kullanabileceğim bir kulaklık alacağım.

Tavsiyelerinizi bekliyorum

• TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
  • Arkadaşlar kulağımdaki rahatsızlıktan ötürü kulaklık kullanamıyorum.

Aşırı derecede warzone oynuyorum adamın ayak seslerini Tv'den algılayamıyorum

Series S için 2+1 almak istiyorum fakat bunun bağlantısını nasıl yapacağım araştırdım bir türlü bulamadım.

• musab63 kullanıcısına yanıt

Series S'de optik yada jack çıkışı olmadığı için tv üzerinden yada çevirici ile çözüm bulmanız lazım hocam.

• Inferioress kullanıcısına yanıt

Series X'de var mı hocam?

Birde çevirici hangisini almam gerekiyor link atabilir misiniz?

• musab63 kullanıcısına yanıt

Series X'i bilmiyorum hocam.

Linkte ki ürün işe yarıyordu diye hatırlıyorum ama tam emin değilim biraz araştırın isterseniz yada bilen varsa yazacaktır.

• Yardımınıza ihtiyacım var beyler. 20-25 sayfa okumuşumdur fiyatlar neymiş ne olmuş öyle.

İşten gelince bir kaç el fifa-rdr atarım sonra yatarım. Bunun için tavsiye var mıdır?

XBSS için monitör tavsiyesi max bütçe 4K

Belki zorlarsam bu da olabilir.

amazon
    LG UltraGear 32GN600-B 31.5 inch Gaming Monitor - QHD 2560x1440, VA, 165Hz, 1ms MBR, AMD Radeon Freesync
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08JGNVYRT/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&tag=web-desktop-forum-21&language=tr_TR
  • TnesQuare kullanıcısına yanıt
    Bu monitör 4k çıkışta veriyordu yanılmıyorsam.

Alacaksanız çok az daha araştırıp alın bence hocam çünkü dediğiniz gibi fiyatlar uçuyor her geçen gün

• Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt

1080p için tavsiyeniz var mıdır? Ne kadar çok araştırırsam o kadar fazla sorun çıkıyor. 10k’lık modellerde bile sıkıntı var gibi. İşten gelince arkadaşlarla online atarız başka da bişey yapmam. Dizi film izlemem.

• TnesQuare kullanıcısına yanıt
    Bende Asus vg248 modeli var fena değil aslında ama dediğiniz gibi neredeyse hepsinde ufak bir sorun var.
    Forumdan insanlar Casper excaliburun 2k monitörünü almışlardı geneli memnun kalmıştı ona da bakabilirsiniz.

Ama en sağlıklısı yakınınızda mediamarkt falan varsa oraya uğrayıp ufak göz atmak fikir edinmenizde yardımcı olabilir

• Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt

Gigabyte G27F 27" alıyorum hocam. Artısı eksisi neyse işte tam bilemedim tamamdır gibi duruyor. :/

• Monitörlere zam gelmiş,prime günlerini beklemeli miyim sizce yoksa direkt alayım mı güncel ekonomide

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.