Şimdi Ara

XBOX SERİES X/S TV-MONİTÖR-KULAKLIK TAVSİYESİ [ANA KONU] (71. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.591
Cevap
60
Favori
87.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnrvrd1996 -- 4 Eylül 2022; 18:45:6 >
  • Benim sorunum şu, kesinlikle büyük kulaklık kullanamıyorum. Kulağımda ağrı yapıyor. Aradığım şöyle bir çözüm. Kulak içi bir kulaklık olmalı, mikrofon açma kapama tuşu mutlaka olmalı. Xbox series X te kullanacağım. Bu benim için büyük bir bela, ve çözüm önerileriniz benim için çok önemli 🙏😔

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • edit..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19karabulut07 -- 29 Temmuz 2022; 16:48:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maxtar kullanıcısına yanıt

TV'nizin bluetooth'u varsa eğer kulak içi kulaklığın sesini oradan alırsınız. Tabi TV kullanıyorsanız.

• GIGABYTE G27Q-EK 27” 144HZ 1MS (2XHDMI+1XDP+2XUSB 3.0) FREESYNC PREMIUM QHD IPS LED GAMING MONİTÖR

Arkadaşlar Series S için bu monitörü aldım nasıldır acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almayı düşünüyorum kullanan varmı?

akakce.com
    ViewSonic Elite XG270QC 27" 1ms WQHD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-viewsonic-elite-xg270qc-27-1ms-wqhd-freesync-curved-oyuncu-u-fiyati,732255572.html
  • craptastic kullanıcısına yanıt

Merhaba. Bu monitöre bende bakıyorum. Series x de kullanacağım. Daha önce 32 inç 4k ekran kullanıyordum. Acaba 2k çözünürlük olarak beni mutsuz eder mi diye endişeliyim.

• craptastic kullanıcısına yanıt

Panel IPS tadından yenmezmiş ama VA da kötü değil. Ben de bu ve şu Asus monitör arasında kararsız kaldım. Asus'un panel IPS

https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-vg27aqz-27-hdr-2k-ip-2560x1440-1ms-mprt-165hz-dp-monitor-vesa-3yil-elmb-p-HBCV000022T9J5?url_src=and-product-detail

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wessaur. -- 10 Eylül 2022; 18:9:59 >
  • 27 inçte 2k rahatsız etmez şu an hali hazırda kullandığım 27 monitör fhd o bile belli olmuyor dibine girmedikçe.

• https://www.epey.com/monitor/samsung-ls43bm700uuxuf-s43bm700.html?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Ben bundan aldım bugun geldi kurdum. Series s ile kullanıyorum 5600 e almıştım artmış fiyatı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba herkese iyi akşamlar,

steelseries arctis 1 wireless kulaklığım xbox s’te çalışır mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ChiefOfficer kullanıcısına yanıt

xbox edition değilse wireless özelliği çalışmıyor. Bendede aynı kulaklık var. kablolu olarak kullanabılıyorsunuz ama jak ile gamepad'e bağlayınca ses alınıyor.

• 3.5 jack tan 7.1 ve dts alabileceğim kulaklık önerisi alabilir miyim ? Bütçe 1200 tl civarı

• Xbox Series S cihazı için "Philips 43PUS7906 Ultra HD (4K)" model televizyonu almayı düşünüyorum. Elinde olan deneyim sahibi veya bilgi sahibi arkadaşlar var mıdır ? Üzer mi ?

• u xbox series s konsolum beyler ZOWIE XL2411P monitörüm var 144 hz ama sitesinde konsol için 60 hz max destekleme diyo nasıl öyle olabiliyo anlayamadım durumu

• Arkadaşlar selamlar, series x için steelseries arctis 9X xbox edition kulaklık gözüme kestirdim, onun yerine tavsiye edebileceğiniz başka kulaklık var mı?

• Rai-gy kullanıcısına yanıt

Uzun süre kullandığım bir ürün ve xbox tarafında sizi fazlasıyla memnun eder. Ses yüksekliği, mikrofon kalitesi ortalamanın üstündedir. Ancak ben olaya biraz maddi açıdan bakıyorum, bu kulaklığa 3-4 bin tl'sı verilmez. Bulabildiğiniz en ucuz fiyata alın diyebilirim.

• BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim cevap için hocam, araştırmaya devam edeyim o zaman.

• Elimde 50 hz bir hd tv var. Bununla x box series x ne kadar oynayabilirim? Yüksek kalite beklentim yok ama akıcı bir oyun sunar sanırım ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • zwanzig020 kullanıcısına yanıt
    Akıcı oyun sunar hocam. 50hz tvler genelde 60hz'e kadar destekliyor. Dolayısıyla 60fps de oyun oynayabilirsiniz. Zaten 60hz üstü televizyon sayısı çok az, olanlar da çok pahalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tesadüfi -- 15 Ekim 2022; 23:8:58 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.