Şimdi Ara

XBOX SERİES X/S TV-MONİTÖR-KULAKLIK TAVSİYESİ [ANA KONU] (73. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.590
Cevap
60
Favori
87.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, ben çok uzun süre kullandım. Sıfır sorun ve konfor sunan bir kulaklık içiniz rahat şekilde alabilirsiniz. Ayrıca uzun süredir kullanan başka arkadaşlarım da var çok memnunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Foreign.

Merhabalar. Series X konsolum için SteelSeries Arctis 9X almayı düşünüyorum. Amazon'da 3000 Tl'ye düşmüş. Ancak biraz araştırdığımda bağlantıda kopma problemleri oluyormuş. Bu durumu yaşayan kullanıcılar var mı? Bu durumdan dolayı Xbox'ın kendi kablosuz kulaklığını düşünmeye başladım. Xbox'ın kendi kulaklığını kullanan arkadaşlardan da yorumlarını alabilirsem çok iyi olur. Veya başka kulaklık önerecek arkadaş varsa önerileri de alabilirim.
    Yaklaşık 1 senedir kullanıyorum, üründen çok memnunum ve hiç kopma yaşamadım...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok teşekkürler yorumlarınız için. Olumsuz yorumlar görünce tereddüt içinde kalmıştım. Biraz önce olumlu birkaç yorum daha gördüm. O zaman en yakın zamanda siparişe geçeyim.

• Kuhleep kullanıcısına yanıt
    Kablolu versiyonundan bahsediyorsanız ben de şu anda Arctis 1 kullanıyorum. Bazen kablo koluma falan dolanıyor can sıkıyor. Bu yüzden kablosuza geçeyim dedim.

• kablosuz artic1 aldım

• Kuhleep kullanıcısına yanıt
    Anladım. Almışken bir sonraki Xbox konsollarında da beni götürsün diye bütçeyi biraz artırdım. İnşallah pişman olmam.

• hem ps5 hem de series x için kullanabileceğim kablosuz bir kulaklık önerebilicek bir akradaş var mı :)

• Ben Xbox ve Pc de Cloud 2 kullanıyorum çok memnunum. Ps5'de de kullanılır yüksek ihtimal.

• SW4RTHY kullanıcısına yanıt

hocam sanırım tam özelliklerini kullanabilmek için uyumluluk etiketi olması gerekiyormuş. Turtle beach 700 max gen II buldum sanırım onu alacağım. çok teşekkürler

• Selam arkadaşlar.

Ben Xbox Series S için ve Pc de kullanabileceğim kablosuz bir kulaklık arıyorum. Araştırmalarım sonucunda Steelseries Arctis 1 Xbox Edition, Corsair hs75 xb, Steelseries Arctis 9x, Razer Kaira arasında kaldım.

Steelseries Arctis 1 Xbox Edition kendinden gelen dongle sayesinde pc ye bağlanabiliyor. Ancak ses kalitesi nasıldır, 9x ile çok fark var mı? Tecrübe eden varsa yorumlarını bekliyorum. Ayrıca 9x alırsam yanında xbox usb dongle almam gerekecek. onun da fiyatı 425 TL. Arada ki fiyat farkı değer mi?

Corsair hs75 xb PC ye bağlanmıyor sanırım. O da güçlü bir alternatif. Yardımcı olursanız memnun olurum.

• ozz1907 kullanıcısına yanıt

Razer hariç diğerlerini denedim. DTS ve Dolby alınca 3'ü de kaliteli ses veriyor. 9X konfor olarak daha iyi sadece

ben nova 7x aldım aşırı memnunum hocam her paltforma uyuyor

Corsair hs75 xb kullanıyorum. Diğerlerini denemediğim için fikir sahibi değilim ama Corsair gerçekten kaliteli malzemelerden üretilmiş, premium ve sağlamlık hissi ön planda. Tek şikayetim sol taraftan gelen hafif buzz sesi. Aksiyon varken duyulmuyor ama sessiz anlarda duyuyorsunuz. Bunun dışında ses kalitesi olsun, Dolby Atmos desteği olsun ( xbox uygulamasını satın almak gerekmiyor) ben gayet memnunum. Kulaklık flat mod'ta biraz bass ağırlıklı az bi ayarla dengeyi bulmak kolay ki kendi üzerinde de 4 farklı preset (flat - bass - tiz - bass + tiz) mevcut. Ben 3.preset ile kullanıyorum. Bir çoğuna göre ses iletimi (mikrofon) kalitesi olarak en başarılı ürünlerden biri..
    PC bağlantısı için ayrı satın almanız gereken Xbox wireless adapter istiyor. 450 TL civari bir fiyatı vardı sanırım.

XBOX SERİES X/S TV-MONİTÖR-KULAKLIK TAVSİYESİ [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dousk -- 21 Kasım 2022; 9:57:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok sağolun bilgiler için. Hs75 xb ile ilgili çok fikir oluştu

• Merhaba arkadaşlar, elimde 9x mevcut ilgilenenler bakabilir.

https://forum.donanimhaber.com/steelseries-arctis-9x-wireless-xbox-edition--154316276

• Arkadaşlar belki yüzlerce tavsiye yazılmıştır fakat şu zamanda series s için hangi monitör almak mantıklı. Ağırlıklı olara warzone fifa oynuyorum. Bütçe olarak maks 7k zorlanır

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sert. kullanıcısına yanıt

Omen 25i alınır şu an amazonda 3400 tl'ye indirimli fiyata satılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rsel -- 24 Kasım 2022; 16:0:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sert. kullanıcısına yanıt

Buyur hocam 2K 6.000_TL bilerek 2 k al diyorum. Uzun yıllar götürür. Yarın öbürgün Series S yerine X'e geçme durumun olur. Bu monitör'ün tam karşılığı Series X

https://www.epey.com/monitor/asus-tuf-gaming-vg27aq1a.html

Buna bir tane şundan al uzun yıllar bak keyfine illa şart değil ama öneririm.

https://www.hepsiburada.com/nb-north-bayou-ergoflex-nb-f80-17-30-amortisorlu-2-9-kg-monitor-standi-yeni-versiyon-p-HBV00000GJJLC

Geçen yıl bu iki kombini ben 2.950_TL ye tamamlamıştım. Şimdi yaklaşık 7.000_TL

• Xbox series s/x ile uyumlu steelseries arctis 9x bluetooth kulaklık satılıktır. Cihaz sıfırdan farksız bikaç saat kullanıldı sadece İlgilenenler özelden yazabilir son fiyat 2bin tl kutusu ve faturasıyla yollayacağım iyi geceler🙋‍♂️

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sesten ziyade konfor acisindan one cikan bir kulaklik var mi ? Bunun tespiti biraz daha zor tabi konfor konusu kisiden kisiye degisebilir. Baslangic seviyesi Logitech kulakligim var. Ses kalitesi olarak ihtiyacimi karsiliyor ancak yarim saatten sonra inanilmaz terleme yapiyor, rahatsiz ediyor. Gittim hoparlor aldim o da kulaklik tadini vermiyor. Acaba uzun kullanimlarda konfor sunan bir kulaklik modeli onerebilir misiniz ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.