Şimdi Ara

XBOX SERİES X/S TV-MONİTÖR-KULAKLIK TAVSİYESİ [ANA KONU] (72. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.590
Cevap
60
Favori
87.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim çocuğun odasında eski bi edge led Sony var o bile farkediyor ki senin ki farkı her türlü hissetirir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba burada sizlere danışarak sizlerin yardımı ile yavaş yavaş kendime bir oyun istasyonu diziyorum, kulaklık seçimimi Steel Series Arctis Nova Pro Wireless den yana kullandım Astro A50 buldum ancak garanti durumundan dolayı güvenemedim, bugün elite controller series 2 game pad de elime ulaştı, sizlere şöyle birşey danışmak istiyorum FPS oyunlarını çok seviyorum ve bu konuda gelişmek istiyorum COD MW2 aldım oynadım ama game pad ile hiç oynayamıyorum nişan alana kadar vuruluyorum, elite 2 game pad ile denemedim evde kablosuz mouse klavye vardı onu bağladım biraz oynadım çok daha başarılı oldum ancak onda da sanki gecikme ve takılmalar oluyor, series x ile FPS-Nişancı oyunlarını gecikmesiz oynayabileceğim kablosuz klavye mouse seti önerebilirmisiniz arkadaşlar, çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga Han06 -- 1 Kasım 2022; 14:51:35 >
  • Merhaba yeni Series S satın aldım. Kulaklık almak istiyorum bütçem 1000-1500 TL arası FPS oyunlarında kullanacağım fakat çoğu kişi kablolu kulaklıkların performansının düşük olduğunu belirtmiş ve oyunları klavye mouse ile oynuyorum nasıl bir kulaklık tavsiye edersiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sherlockedd S kullanıcısına yanıt
    XBOX SERİES X/S TV-MONİTÖR-KULAKLIK TAVSİYESİ [ANA KONU]
  • Xbox Series S için Samsung 50"Q60b modelini almayı düşünüyorum? Kullanan deneyimleyen var mı ?

• Tolga Han06 T kullanıcısına yanıt

Hocam şöyle bir bilgi vereyim. Xbox ve PS5 de evet COD klavye mouse ile oynayabilirsiniz ama oyunun gamepad'e verdiğim aim assist'i klavye mouse ile alamazsınız.

Size ilk önerim elite Gamepad ile 1 yıl geçirin ama yok ben sabredemem derseniz. MAy flash max shooter one önerebilirim. Sahibinden de 300-500 TL ye alınabiliyor. Bunu takınca gamepad'in aldığı aim asist'i alabilirsiniz. Kurulum videoları youtube da var.

Bu hoşunuza gitmezse xim apex alabilirsiniz 1300-1500 yine 2. el bulabilirsiniz.

Mouse önerim.

Klavye önerim. ( Konsol da yazı vs yazamayacağınız için tek el oyuncu klavyesi sizin için daha rahat olacaktır )

https://www.epey.com/klavye-mouse/rampage-kb-r77.html

• 10kdays kullanıcısına yanıt
    Hocam ürünün xbox versiyonuyla alakalı Türkçe bir inceleme videosu bulamadım ama sen kullandın mı acaba?

Biraz eski bir ürün sanırım aşırı iyi bir performans aramıyorum fakat fps oyunlarında üzsün istemiyorum.

• Bütçesi müsait olan kaçırmasın. Şu an piyasa fiyatı 8000tl. Amazon'da indirim ile 6552tl 6 taksit.

XBOX SERİES X/S TV-MONİTÖR-KULAKLIK TAVSİYESİ [ANA KONU]
    XBOX SERİES X/S TV-MONİTÖR-KULAKLIK TAVSİYESİ [ANA KONU]amazon
    SteelSeries Arctis Nova Pro Kablosuz Xbox Multi-Platform Gaming Kulaklık - Premium Hi-Fi Ses Sürücüleri - Aktif Gürültü Giderme - Clearcast Gen2 Mikrofon - Xbox, PC, PS5, PS4, Switch, Mobil
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09ZLRD7Z9/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1
  • Herkese merhaba arkadaşlar xbox series x için SteelSeries Arctis 9X Xbox Edition kulaklık almıştım severekte kullanıyorum. Şimdi Playstation 5’te aldım yakında elime ulaşacak. Xboxta kullandığım kulaklığı kablosuz olarak kullanamayacağımı biliyorum ama kablolu olarak bu kulaklığı ps5’te kullanabilirmiyim acaba? Daha önce deneyen oldu mu?İyi forumlar…

• Kyuzo940 kullanıcısına yanıt
    Bence kullanabilirsiniz. Çünkü bir arkadaşım ps versiyonunu (7p) Xbox’ta kablolu olarak kullanıyordu.

• Herkese Merhaba, series s için kulaklık ve mouse ihtiyacım var konudaki eski önerilere baktım Logitech G300S ve SteelSeries Arctis 1 fiyat olarak bana en uygun modeller. Bu fiyat aralığında başka tavsiyesi olan arkadaşlar var mı?

Birde bu Dolby Atmos olayını yeni gördüm. Her kulaklıkta çalışıyor mu yada SteelSeries Arctis 1 destekliyor mu?

• Kyuzo940 kullanıcısına yanıt

kullanırsınız ancak mikrofonu çalışmaz sadece ses verir. Bende de aynı kulaklık mevcuttu ara ara kopmaları oluyordu ve ps5 aldığım için onada kulaklık almak gerekiyordu. Bende satıp turtle beach 700 gen2 max aldım her ikisinde de sıkıntısız çalışıyor. Kulaklık arayanlara tavsiye ederim

• Arkadaşlar merhaba, Series S cihazım var. Çalışma odası için bir monitör bakıyorum, Macbook air cihazımı bağlayacağım ama aynı zamanda Series S'i de ona bağlarım diye düşünüyorum. Önerdiğiniz bir model var mı acaba? Bütçe 6k maksimum 7k olacak şekilde.

• dastythebest D kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Aşağıdaki link de 2K 100 hz üstü fiyatı artan olacak şekilde sıraladım. Oradan 4-5 model belirleyin kendinize.. Black Friday zamanı seçtiğiniz monitörlerden bi ihtimal düşüşler olacaktır. 6-7 Bin bütçe için ben size ayrıca 2 ürün tavsiye olarak link ekliyorum

Edit : Ben 2K monitör bilerek ekledim. Seires s de şimdilik verimi 1080 P alırsınız ama ileri dönük olarak 2K Monitör tercih edin derim.

https://www.epey.com/monitor/e/YToyOntpOjM5NzQ7YToyOntpOjA7czozOiIxMDAiO2k6MTtzOjM6IjM2MCI7fWk6Mzk3MDthOjE6e2k6MDtzOjY6IjM3NjAzOSI7fX1fczo5OiJmaXlhdDpBU0MiOw==/

https://www.epey.com/monitor/asus-tuf-gaming-vg27aqz.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19karabulut07 -- 9 Kasım 2022; 16:21:41 >

• dastythebest D kullanıcısına yanıt
    Samsung M7 43 İnç 4K Monitör, fiyatı 5500 civarı

• Yanıtlarınız için teşekkürler bir kaç model seçtim, ay içerisinde indirim bekleyeceğim bakalım.

• Series x için

https://www.asus.com/tr/displays-desktops/monitors/tuf-gaming/tuf-gaming-vg289q1a/

4k 60hz olan bu monitörü sipariş verdim. Kullanan var mı acaba iş görür mü ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. Series X konsolum için SteelSeries Arctis 9X almayı düşünüyorum. Amazon'da 3000 Tl'ye düşmüş. Ancak biraz araştırdığımda bağlantıda kopma problemleri oluyormuş. Bu durumu yaşayan kullanıcılar var mı? Bu durumdan dolayı Xbox'ın kendi kablosuz kulaklığını düşünmeye başladım. Xbox'ın kendi kulaklığını kullanan arkadaşlardan da yorumlarını alabilirsem çok iyi olur. Veya başka kulaklık önerecek arkadaş varsa önerileri de alabilirim.

• 3 gün önce artis 1 xbox edition aldım ben şu ana kadar hiç bir problem yaşamadım.

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.