Şimdi Ara

Xbox Series X satışa sunulmadan zamlandı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
1
Favori
8.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: asko56

10 bin liraya daha sağlam AMD tabanlı PC toplanabilir...

bu yorumunuza istinaden daha farklı anlasılabilir ben öyle anladım belirtirseniz bana dediginiz gibi daha saglıklı olucaktır

10.000'e mevcut kasayı değerlendirerek parça toplanırsa Xbox'dan daha avantajlı olur hocam. Eldeki mevcut kasa, güç kaynağı, HDD ve SSD, klavye ve mouse'un üzerine komple AM4 sisteme 10.000 lira ile geçiş yapılırsa çok güzel bir PC güncellenebilir. Xbox'dan daha iyi olur.

Oyun kumandası xbox kontrolcüsü olmak zorunda değil o gereksiz yere pahalı olur, Series X kontrolcüsü 1.000 lira olacakmış mesela. PC'de biliyorsunuz çok fazla alternatif mevcut bu konuda, piyasayı araştırarak alınmalı ne alınacaksa.

Kasa sıfırdan toplanacaksa da, örneğin wi fi bir anakarttan feragat etmek oyun performansını etkilemez. 1 TB SSD'den feragat edip daha düşük boyutlu SSD almak oyun performansını etkilemez, yine NVMe ssd alırsınız sonuçta, yığın depolama ortamı olarak Harddisk kullanır PC kullanıcıları zaten. Hatta SATA 3 SSD bile kullansanız şu an loading hızlarından öteye kaydadeğer bir fark olmaz.

Corsair veya G.Skill'in ryzen'a tavsiye edilen ramleri de çok pahalı değil, LPX serisi örneğin 680 lira civarında şu an. GDDR6 olayı tamamen ekran kartının kendi bellekleri ile alakalı bir durum. GDDR 6'ya muadil diye bir durum söz konusu değil PC platformunda, o zaten otomatikman alacağınız ekran kartıyla geliyor. RTX 3060 ekran kartı ise en yeni mimaride 13 küsür tflops işlem gücü sunuyor ve işlem birimlerinin sayısı da çok yüksek. Konsollardan daha güçlü kart, 3070 şart değil bu bakımdan. Konsolun 4K + 60 kare olayı variable rate shading ve henüz hangi grafiksel ayarlarda oynatılacağı belli olmayan bir oran üzerinden geliyor. Konsola eşit ayarlara çekilen oyunlarda muadil bir ekran kartında benzer perofmansı alabilirsiniz. Digital Foundry'nin bu konudaki testlerine bakabilirsiniz.

Seçimleri buna uygun yaptığınız zaman 10.000 liraya gerçektende Xbox muadili bir kasa toplanır, sadece kasa. Mevcut kasa değerlendirilirse, mevcut paçaların durumuna göre Xbox'dan çok daha iyi pc dizilir zaten bu fiyata.

Ama illa ki Xbox kumadası olacak, illa ki wifi desteği de bulunan anakart olacak, illa ki RTX'in üst segmenti bir ekran kartı olacak vs. derseniz o zaman 15.000'e varmanız mümkün tabi. PC'yi düz mantıkla toplamak yanlış o yüzden, biraz işini bilen insanlar PC toplasa bile benzer fiyata Xbox performansını alır, duruma göre daha da iyisini alabilir.

3-5 kuruş fazla para koyması gerekrise de dijital mağazaların indirimli oyunları, ücretsiz oyunları, ucuza satılan key'ler vs. ile orta ve uzun vadede kâr'a geçilir zaten maddi açıdan. Gamepass istenirse o da mevcut ek olarak.

O yüzden herkesin elinde zaten hali hazırda bir kasa olduğunu düşünürsek konsol ve PC arasında kalanlar mutlaka 10.000 liraya nasıl bir güncelleme yapabilir biraz araştırmalı. Kâr'a geçecekken direk konsol alıp zarar etmesin hiç kimse.

@gowlet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal-Gear -- 2 Ekim 2020; 15:31:30 >

• bio technolog kullanıcısına yanıt
    taxfree diye birşey var.

• eş dost varsa artık oyunkonsolu getirmelerini rica edeceğiz,tabi ona da telefon gibi yasak gelene kadar...

Zaten amaclari da almamamiz, zannediyorlar ki cari acikla bu sekilde mucadele edecekler. İmkanı olan yurtdısından alsın tabiki.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu fiyatlara konsol alınmaz hesap ettim 500$ lık konsol 1200$ a satılıyor burada valla kim alırsa alsın ben de çöpe atılacak 700$ yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel konsol vesselam alana hayırlı olsun vatanbilgisayarda ön siparişe açılmış.

• rasterx kullanıcısına yanıt
    Vitaminsizliğin başka boyutu..

• efendim öncelikle şöyle açıklayayım müsadenizle

arkadaş ben 10k ya daha iyisini yaparım demiş yani bu sırıfdan yapıcak demek denmemiş yenileme vs diye bu varan 1

evet kontrolcu almak zorunda degiliz o benim karsılaştırmam gibi düsünün

wifili anakart arkadasın gene daha iyisini yaparım dedigi için kıyaslama

gene ssd kısma vs gene üsteki söyledigime daha iyisini yaparım dedigi için

gene gddr6 rame muadil anca 4000 mhz ramleri kıstas alabiliriz daha ucuz ramler gddr6 ile kıyas edilemez konsoldaki ram olayı ile pc de rami kıyas edersek alacagımız ram miktarı 16 gb olacagından ötürü dedigim gibi hızlı ram tercih edilmeli min 3600 ile 4000 mhz bazlı ramler bu hız işini çözücek ve oyunlarda fps degeri oalrak geri dönüs saglayacaktır kullanıcıya

pc de gene denildigi gibi kıstas karsılaştırma yapıyorum xbox ın amacı 4k 60 artık 1080p yi bitirip 4k ya evirimleştirmek dünya'yı bu konsolların hedefi 4k 60 ve üzeri bunu da pc de en düsük 3070 saylayacaktır

gene dedigim gibi 10 bin tl ye xbox benzeri sistem tolayamazsınız imkansız sizi pc parçalarına bakmayı davet ediyorum bügün en dandik işlemci bile 2000 tl ye daynamıs durumda r5 3600 bahsettigim işlemci en düsük rtx 2060 süper 4000 liraya dayanmış durum da 2 ürün sadece 6k ediyor gerisini siz hesaplayın ki r5 3600 yada i5 10400f fark etmez sogutucu şart bu işlemcilere kendi sogutucuları yetersiz

dedigim gibi ben 4k vs istiyorsa ve ben xbox dan daha iyisini pc de yapar takılırım bunu istiyen adam 20 bini cebine koysun

pc de artık oyunlar kırılmıyor ordada orginal almanız lazım xbox dada fark yok xbox da gamepass her derde dava netflix gibi aylık 40 lira öde kulaln birde arkadaş bulsan 20 liralara gelen bir oyun kütüpanesi ve özel oyunlar vs ilk gün oyna ücretsiz arada rdr2 vs anlaşmalara göre oyunlarda geliyor yaylan keyfinme bak xbox da

@Metal-Gear

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 2 Ekim 2020; 16:18:46 >

• myfranco kullanıcısına yanıt
    Evet haklisiniz, hiçbir hainliği kabul etmiyor bünyem.

• cancum kullanıcısına yanıt
    Kansız olacağıma vitaminsiz olmak daha efdal.

• quote:

Orijinalden alıntı: rasterx

Evet haklisiniz, hiçbir hainliği kabul etmiyor bünyem.

Senin sorunun beyninde. Kazık yemeyi vatan hainliği sanacak kadar düşük kapasiten var.

Beyler almayın aldırmayın. Dediğim gibi el ilanları bastırın, her yere yapıştırın. Kazık yemeye meraklı varsa yesin. Aklınız varsa düzdürmeyin kendinizi. Boş boş konuşacak o çakma vatanseverler. Bunu gelişmiş ülkede yapsınlar, hükümetin ağzının ortasına s.çarlar. Burada vatan millet sakarya edebiyatı yapan zeka özürlü dolu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myfranco -- 2 Ekim 2020; 16:38:0 >
    Lutfen eleştirilerinizi hakaret boyutuna taşımayın,seviyenizi dusurmemenizi tavsiye ederim.

Ayrıca bende alınmaması gerektiğini savunuyorum.Once anlamak gerek sonra anlatmak.Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz.

• Vergiception

• asko56 kullanıcısına yanıt
    2 ay önce 2300 e aldığım lenovo amd r5 dizüstü şuan 6500, dolar değil vergi değil değil değil nasıl 3 kat arttı bunun fiyatı günlük web office kullanmak için bir dizüstü bile alamıyoruz artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bio technolog -- 2 Ekim 2020; 16:54:57 >
    Beyine baktır dedim ben sana ama hala saçmalıyorsun bu fiyatları alışveriş siteleri değil XB TR açıkladı.

H...siburada da,v*t*n da ve çoğunda var

Tamam var evet XB TR nin söylediği fiyattan ön siparişe açtılar 1 kuruş koymamışlar üstüne Hakkari’den de alsan Tekirdağ dan da alsan internettende alsan heryerde aynıdır fiyatı değişmez

Tamam bende almayin diyorum kardeşim,al ma yın.Bu kadar basit.O zaman eşek gibi çekecekler fiyatı aşağı

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.