< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Xbox Series X satışa sunulmadan zamlandı (6. sayfa)
-
-
Bakin yanlısı burada yapıyoruz.Ben Ülke ekonomisi fevkalâde demiyorum,ancak ulke ekonomisi ile devlet millet ve vatan gibi üstün degerlerin yerilmesine karşıyım.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ülkenin haline bak.
Bu ülkede insan gibi yaşamak haram yemin ederim.Ben zerre kadar hakkımı helal etmiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: rasterx
Bakin yanlısı burada yapıyoruz.Ben Ülke ekonomisi fevkalâde demiyorum,ancak ulke ekonomisi ile devlet millet ve vatan gibi üstün degerlerin yerilmesine karşıyım.Kardeş beyin nerde?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sacma sapan konuşmayın kimse kimseye durduk yere vatan haini demiyor.Vatan haini olana VATAN HAİNİ denir.Uzerine neden alindin.Ayrica bu ülkenin seçilmiş Cumhurbaşkanı na diplomsiz deyip yaftalamak alenen asagilamak suçtur.Bu forumda neden buna izin veriliyor onu da anlamadim.
Sende olanla ilgilenmeni öneririm.
Dış açık kapanmıyor bilakis daha da açılıyor. İşte sorun da bu. Ama bu iş ona buna vergi döşemekle çözülmez.
İhl liler insanların eğlenmesini pek istemez haram görürler. Kendileri mi onlara serbest onlar muaflar.
kardeşim xbox one al bari 360 nedir yahu sene 2005 de çıktı oldu olcak tetris al :D
-
ya suriyede doğmuş olaydın :)
-
arkadaşlar suriyede ırak dada doğmuş olabilirdiniz nankörlük yapmayın
şaka şaka gömmeyin beni :D
-
Hocam yine Kinectle çoluk çocukla takılıyorduk evde. Ben daha çok PC’de oyun oynuyorum ama yorucu bir günün ardından neden salonda kanepeye uzanarak oyun oynamayayım ki. İşte hükümet sağolsun oynayamıyoruz.
Kardeşim çocuklarla kinect harika bir fikir bencede çocuklarla çok eğlenceli olur eminim. Size önerim bütçenize uyarsa one almanız çok iyi olacaktır tüm güncel oyunlar mevcut
Turkiyeye gelir ne askerlik ne vetri sorunum olurdu gss falan da olmazdı beleş sağlık olurdu gerçekten suriyede dogsam hayatım daha, iyi olurdu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ulkeyi savas felan degil, icimizdeki doymak bilmeyen patronlar ve onlarin asiri firsatci fiyat politikalari bitirecek.
quote:
Orijinalden alıntı: rasterx
Sacma sapan konuşmayın kimse kimseye durduk yere vatan haini demiyor.Vatan haini olana VATAN HAİNİ denir.Uzerine neden alindin.Ayrica bu ülkenin seçilmiş Cumhurbaşkanı na diplomsiz deyip yaftalamak alenen asagilamak suçtur.Bu forumda neden buna izin veriliyor onu da anlamadim.Diplomasız demek suç değildir. Zaten 4 senelik diploması yok. Tescillendi. Makamında haksız yere oturuyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: eaglemania
Diplomasız dediğin kişi bu ülkede Cumhurbaşkanı, bi sakin ol şimdi şampiyon, ya o klavyeyi düzgün kullan ya da usulca bir kenara koy...4 senelik diploması yok. Evet maalesef CB olarak o makamda haksız yere oturuyor. Bu kadar da büyütmeyin. 3 sene sonra eski CB olacak inşallah.
-
Senin için diploma çok önemli demek. Ama bu ülkenin büyük bir çoğunluğu adamı Başkan seçmiş, sen diploma da takılıp kalmışsın, bence kendini sorgula.
Hatta sorgulamaya imzandaki Türklük naraları atarken burada kullandığın nickin ile başla...
Kafan çok güzel senin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eaglemania -- 2 Ekim 2020; 20:34:6 >
quote:
Orijinalden alıntı: eaglemania
Alma kardeşim; farz mı, şart mı, sende tepkini öyle koy ortaya, sandıkta koy tepkini, CİMER’e yaz gelip buraya diplomasız diyene kadar. Adam hala kalkmış 4 ay çalışırsam alırım diyor, alma kardeşim alma, 4 ay çalışıp da bi konsola verme. Herkes series X almak zorunda mı? Hep en tepeye bakıyor günümüz gençliği, dönüp yorganına bakmıyor, o hala keyfince ayağını uzatma derdinde...
Hayatta ne ürettin şu ülkeye ne katkın oldu, ülkeyi geçtim anana babana ne faydan var. Kendini kıyasladığın ülkedeki gençler bizdekiler gibi amele değil afedersiniz, o ülkelerin gençleri kendi ülkesinin önemli işlerini yapıyor, ameleliklerini de yine bizimkiler yapıyor.
Al kendine bi bilgisayar ve internet, otur kodlama öğren, önce kendini, sonra ananı babanı sonra da vatanı kurtar, burada yok şöyle olmuş yok böyle olmuş diye ağlama...Boş muhabbet yapıyorsun. Tam bir yaşlı ve boş muhabbeti. Kimse fiyatından şikayet etmiyor. Kurun bu kadar yükselmesi ve baştakilerin bir halta yaramaması ve aşırı vergilerden şikayetçi. 500€luk cihaz 600€'ya satılsa kimse bir şey demez. Olayın özünü bile anlayamamışsın.
-
Atlar ve itler ile ilgili söz de senin temennilerine çok iyi gider ayrıca
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X