Şimdi Ara

Xbox Series X / Series S Sipariş & Takip Konusu (ANA KONU) (674. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.719
Cevap
165
Favori
729.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 672673674675676
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Uygun fırsatı bulursan ve imkanın varsa SXe geç hocam yoksa SSde üzmez onla da devam edebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawministration -- 20 Ocak 2022; 12:26:6 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben de geçen sene amazondan series X aldım. Gördüğüm en güzel konsol diyebilirim. Gamepass ile şahane bir ikili oluyorlar

• dexter342 kullanıcısına yanıt
    120 fps önemli değil 60 oynuyorum zaten. Online oyunlarda da örneğin bf1 30 fps sınırı koymuşlar diğer sunucular dolmuyor mesela

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bay Robot kullanıcısına yanıt

Tick rate ile FPS apayrı şeyler, BF1'de 30 FPS sınırı yok.

• Herkese iyi oyunlar ggde 11800 e media marketten tek gamepadli almak mantıklı mı yoksa ithalat garantili 12kya başka satıcıdan 2 gamepad li mi almak daha mantıklı, diyeceğim o ki fiyatlar düşsün diye bekliyorum amerikada kelebek osursa biz de fiyat artıyor bir akıl verin be arkadaşlar

• numberbir kullanıcısına yanıt

Merhaba öncelikle hayırlı olsun. Ben de 1 ay önce Series X aldım. Sizde de bu cihaz mevcutmuş sizin nezdinizde bu cihazı kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. Cihazımı yan kullanıyorum. Önü arkası açık bir durumda. Havalandrma sorunu yok. İlk aldığımda böyle bir ses varmıydı emin değilim ancak 1 haftadır -belki de ben artık o sese dikkat kesildiğim içindir- blu ray sürücüsünden ya da fanlardan ilk açılışta sürtme sesi gibi bir ses geliyor. Sesi tarif edemem ancak eve gittiğimde eğer yüklenebiliyorsa buraya ses kaydını ya da videosunu yüklerim. Bu ses sadece ilk açılışta geliyor. Daha sonra tamamen sessiz çalışıyor. Kapatırken de bu ses gelmiyor. Fanlarında bir problem yok çalışmaya devam ediyor. Kendiliğinden kapandığı ya da donduğu bir durum da hiç yaşamadım. Sizin cihazlarınızda da böyle bir ses geliyor mu onu merak ettim. Şimdiden teşekkür ederim.

• WoLWeX kullanıcısına yanıt

Benim bir önceki mesajda yazdığım sorunum için bile Microsoft Türkiye garanti kapsamında yenilenmiş cihaz gönderiyor. Dikkatinizi çekerim "Yenilenmiş!" yani yeni değil başkasının tamir edilmiş bir cihazı. Kendi cihazım tamir edilmeyecek varsa bir sorun yenilenmişi gönderilecek. Ben de göndermeyip biraz araştırma yoluna giriştim. Bana söylenen bu. Siz bilirsiniz ama bence Türkiye garantili alın. Teknolojik cihaz her an sorun çıkarabiliyor bendeki gibi can sıkıcı bir ses bile garantiye gönderme isteği uyandırabilir.

• ozman89 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun öncelikler. Herkeste o ses geliyor açılışta. Bluray mekanizması içerde hareket ediyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ConCarnage kullanıcısına yanıt

Teşekkür ediyorum içime su serptiniz gerçekten. Yoksa garantiye gönderecektim. Yetkili de baya hevesliydi göndermem konusunda :)

Yenilenmiş ne abi ya önceki lavuk ssdnin anasını ağlattıysa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoLWeX -- 20 Ocak 2022; 15:42:25 >

Microsoft Türkiye garanti şartı bu şekildeymiş. Kendi cihazımı tamir edip gönderin o zaman dedim o şekilde olmadığını söyledi. Yani benim cihazı da bir sorun varsa tamir edip başkasına gönderecekler. Şansına işte ne gelirse heralde. Ben de göndermedim vaz geçtim buraya yazayım dedim. İyi ki yazmışım.

• Mediamarktten yapıştırıyorum ben de o zaman

Açılışta fan birden sert şekilde dönmeye başlıyor sanırım o sesten bahsediyorsun... Sadece açılışta oluyor bu ses...

• Evet muhtemelen o ses. Ama bana mesaj atan arkadaşlar olmuş nasıl bir ses diye. Ben o sesi akşam çekip buraya yükleyim en iyisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

2 kişi oynayacaksanız ekstra kol, duracell şarjlı pil ve şarj aletini de almanızı tavsiye ederim. Güle güle kullanın şimdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Mmden MS garantili al forumun 2. el kısmından temiz en az 1 yıl garantisi olan kontrolcüyü de yanına ekle...

İkinci kontrolcüyü 2. El 700e almıştım daha uyguna da bulabilirsin...

• Arkadaşlar forza horizon 5 indiryordum ve internetimiz 1 hafta önce kapandığı için telefondan indiryordum 50 gb ini indirmiştim 50gb ini bidahaki ay tarifem yenilendiğinde indircektim ama yanlisikla iptal ettim ama 50 gb i inmişti 50 gb dan devam etmesi için ne yapabilirim baştan basliyo bidaha indirdimmi.

• akif196737 A kullanıcısına yanıt

yüklemeyi duraklatınca sürdürme var ama bildiğim kadarıyla iptal edilince kaldığı yerden devam etme yok...

• Yapma be hocam 1 ayda zor indirdim altyapı çalışması var nalet olasi yerde 50 gb i 1 ayda indirdim

• akif196737 A kullanıcısına yanıt

valla çok can sıkıcı...  

• 
Sayfa: önceki 672673674675676
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.